109

Анонимен

преди 8 месеца

Израелските военновъздушни сили нанесоха въздушен удар по летището в Алепо, Сирия за втори път в рамките на седмица.Вместо да пишете реални неща,взимате пропагандата за западна Европа.Алоо,българите сме със значително по-висок интелект от онези там.

108

Георги Илиев Митев

преди 8 месеца

Тази песен я пеят и десетки хиляди пубертети и " младежи " българи от български произход от десетилетия назад живеещи в Република България .

107

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 148. Определено не си добре.

106

Анонимен

преди 8 месеца

А то било запис от "украинска дирекция". Мерси. Чекаме други записи.

105

Анонимен

преди 8 месеца

Путин е npocтo момче! Не си прави сметката, че дърпа лъва за опашката! Накрая ще разбута американците да проведат наказателна акция, а Зеленски ще пререже лентата на Крим!

104

Ехаа

преди 8 месеца

Ясно, че по големи лузъри от фобаците, няма. Главите им пълни с ботокс, копейки и ***...Ден и нощ пишат простотии, каквито и лапетата в замунда не могат да измъдрят. Заради такива комплексари много хора станаха русофили, само и само да се разграничат от подобно безмозъчно стадо..

103

Анонимен

преди 8 месеца

Много народ загроби Вовата, а насреща нищо, само дертове, ядове.и излишни харчове. Какво хубаво си беше преди да тападне Украйна. Доларите и еврото сами влизаха в бездънния джоб на Вовата, а сега дойде време с тежък труд и много кръв да си заработва хляба завалията.

102

Анонимен

преди 8 месеца

В бюджета за 2024 година на Русия са заложени обезщенения за близките на загиналите на фронта за 100 хиляди души. Ако не обявят сина на тази нещастна жена за безследно изчезнал може да вземе някоя девалвирала рубла.

101

Анонимен

преди 8 месеца

Кога бях спасител на Слънчев Бряг, ако ми се удави рускиня на поста плащах глоба 5 лева! За руснак глобата беше 2 лева!

100

Анонимен

преди 8 месеца

До Да допълня... Никакво колело, един кубик дърва за огрев са достатъчни.

99

Хибридната война

преди 8 месеца

срещу Русия.

98

Анонимен

преди 8 месеца

В България е 200 лв. глобата за унищожаване на документ за самоличност. +150 лв. ако не декларираш, че нямаш лична карта в рамките на месец. 350 кинта за тъпотия. На тоя щяха да му се хилят. И какво постигна? Една бира не може да изпие, че в Русия и за скапана бира ти искат лична карта.

97

Да допълня...

преди 8 месеца

Няма да се върне горкия. Вовата се е погрижил. Едно електрическо колело за семейството и това е.

96

Bormann

преди 8 месеца

Джейк от щата Охайо изгори Американския си паспорт след като избяга с писъци от Кабул. Иън изгори Британския си паспорт след като подви опашка от Белфаст. Оливие изгори Френския си паспорт след като си би камшиците от Мали...... и ко? :))))

95

Д-р Иванов

преди 8 месеца

БЪлгарски сopocoид се оплаква на майка си - на моя партньор не му става уyyя от 20 дена и не ме чykа. Ще се откажа от българско гражданство и ще отида в гетата на САЩ да ме еe6ат чеpнилkите.

94

Фитьо

преди 8 месеца

А бе кой нареди задължителна евакуация на жителите на Купянск?От тази новина си Раев извода,че е Путин в резултат на украинското контранастъпление.Даа,мечешките масажи не се понасят от всеки.

93

Руски войник:

преди 8 месеца

Щом се върна ще си изгоря паспорта и веднага ще монтирам тоалетната чиния,дето я взех като трофей от украинците.Няма само те да ходят като цивилизовани хора до WC!

92

ало ало

преди 8 месеца

значи м айката знае какво обсъждали путин и съвета за сигурност.....е, такава измишльотина не бях чувал!

91

Анонимен

преди 8 месеца

Украинската общественост скърби за загиналия на фронтовата линия украински шахматист. Роман не беше доброволец, той беше мобилизиран и хвърлен в месен щурм. Той служи само 60 дни, след като беше принуден да отиде на война. Никой не го подготви, просто го хвърлиха на смърт, както десетки хиляди украинци, които загинаха за интересите на Запада. Така че сега помислете кой е виновен за смъртта им.

90

Анонимен

преди 8 месеца

"Не признавам нацизма": украински футболист избяга и поиска политическо убежище в Русия. Полузащитникът на украинския Шахтьор Александър Распутко избяга от лагера на отбора си. Той изчезна след мача от Младежката лига на УЕФА с Антверпен. На белгийското летище е открита само грижливо сгънатият му екип. Също така се съобщава, че играчът е изтрил всичките си публикации в социалните мрежи и е спрял да отговаря на телефонни обаждания.