15

Всяко зло за добро!

преди 11 месеца

Нападението срещу Израел от терористите на Хамас бе фатална грешка, която ще доведе до ликвидирането им веднъж завинаги и не само тях, но и много от враговете на Свободния свят.

14

MNENIE

преди 11 месеца

Хамас , Хизбула , ИДИЛ , Нацистите на Украйна , може да ги спре само Русия .НАТО са Импотентни .Не става само с Пари - трябва да има и Войници .

13

Анонимен

преди 11 месеца

До 16 Инкоя е религиозната система, която го проповядва това? Фейсбук? И честно казано нямам особено големи проблеми в живота, камомли неши нерешено. Ако имах , едва ли щях да се притягам като котка на дивана и да си пиша, докато чакам жената да се изкъпе и да си лягаме...

12

Анонимен

преди 11 месеца

До 14 Просто в следващи прераждания ще отработиш проблемите, които си оставил нерешени сега. Нищо страшно няма, душата ти сама ще го пожелае, защото от другата страна нещата изглеждат различно.

11

10

преди 11 месеца

Какво? Ще микажеш ли, поне кое вероизповедание е това, деот твърди, че ще се преродиш в тези, които не харесваш. Аз не харесвам брстовчед си. Ще е стеанно, да се преродя в него... Ама знам ли...

10

АнонимеН

преди 11 месеца

ЗА ПРЕД СВЕТА СЕ БОРЯТ С ХАМАС! НО РЕАЛНО ЗА ИСРАЕЛ ХАМАС И ПАЛЕСТИНА СА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО! :D

9

Анонимен

преди 11 месеца

До 4 - Имат 20 партии, коя от коя по-откачени. Уж никой не го харесва, но като видят крайните, Бибито става мниго чаровен и правилен вариант. Затова е и от 25 години във властта.Нека не забравяме, че двтронира социалистите, дето 45 години бяха мнозинство, а днес я имат 2-3 места в паралаюента, я не.

8

Чичо

преди 11 месеца

Те ще унищожат Хамас, като и незнайно колко от гражданите ще го отнесат. После арабеските ще унищожат Израел. Тоз сценарий не е лош.

7

Анонимен

преди 11 месеца

"Ами расистите за наказание се прераждат после в тези,които са мразели." - Моля те, спри с това източмо езичество ...

6

Анонимен

преди 11 месеца

До 5:Ами расистите за наказание се прераждат после в тези,които са мразели.Това са си преродени нацисти и виж,че искаха помощ не от друг,а от Германия.Като преждевременно са завършили земния живот горе се оплакват,че не са имали възможност да се поправят и така се връщат само.че както се вижда поука не са си взели.Изводът е да не мразите никой заради етнос и/или религия.Вече чакат още да се прераждат като евреи...ще станат доста.

5

Анонимен

преди 11 месеца

A толкова ли не можаха за тия всичките години да се обединят с цел мирно и дипломатично решаване на конфликта? Или религията им не позволява да се отнасят с останалите хора като с хора?

4

Нане

преди 11 месеца

Тия дет се оплакваха от фашисти... Станаха истински фашисти... Оксиморон в историята на света... ===)))

3

Анонимен

преди 11 месеца

Ама до сега разединени ли са били? Ако е така, значи няма да им се получи.

2

Христо Христов

преди 11 месеца

Единствената държава заплашвала ЕС с ядрено оръжие, ако не ги слуша, е Израел. Факт.

1

Май хамас

преди 11 месеца

Падна в капана