246

от259

преди 8 месеца

До Анонимен 261. Ти знаеш ли руски език

245

Анонимен

преди 8 месеца

Украйна е държава и ще бъде държава. Няма руски етнос. Хахахаха Славянски етнос, руски етнос. Вие сте брутално нагли бе, измекери! Вашето време дойде. Ще ви покажат откъде изгрява слънцето. Самозабравили се империалисти. Вместо да живеем заедно, като народи, ще си пробутвате прогнилите русистки идеологии. Не става.

244

Анонимен

преди 8 месеца

260 македонизма се съдават от такива като теб храчещи по всичко българско и руско. На хората им писна да се свързват с такива оттрепки като теб и предпочетоха виртуалният александър.

243

Анонимен

преди 8 месеца

259 украйна означава точно това. Неотдавна един от руските представители в думата каза същото че още няколко такива региона. Населението е малорус, русичи русини все част от руският етнос лъм койъо спада и белорус. По същият начин в полша има област малополска, там свършват малорусите.

242

Анонимен

преди 8 месеца

Македдонизма се създава точно и само от Русия! Това са факти! И се развива от Франция. Също факт! Както днес Русия създава разлини измислени републики по границата с Украйна, така са създали и македонизма. Инженерите на нови народнисти. Но Русия ще бъде спряна веднъж и завинаги! Украйна, ще си върне всички земи. Какво да каже за нацизма, който Русия осъществява над северна добруджа, откъсвайки я от България? За южна, където храбрите български опълченци прогонват руснаците, в опита си да я вземат

241

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 250. Това че Украйна означавало че е в края на Русия може да го напише само абсолютно неграмотен човак. Винаги съм знаел, че копейките освен че не са стъпвали в Русия и не са прочели нито един руски класик, всъщност и не знаят руски език. В руския език думата за край и конец. В руския език няма дума край . Според плиткия ти мозък името на Украйна на какъв език е?

240

Анонимен

преди 8 месеца

256 Македония се създава от ВМОРО. Пише го като цел в устава на организацията. Друг е въпроса че Желю Желев я признава за отделна държава противоречащи на идеите за възвръщането и към България. После Костов пусна АОК и шиптърите в Македония, Пардю американския ги накара да подпишат охридско споразумение и да си вкарат албански партии. После такива като теб платено крякащи посткостовашки манаффи агитираха за ес заедно с албания и им сложиха албанския за официален. И сега се чудиш защо те мразят.

239

до 256

преди 8 месеца

До АнонименРусия създаде добруджанска тракийска и македонска нацци но благодарение на имперските стремежи ня Сърбиядесен билярд на Русия се реализира сомо македонската нация. Останалите оистанаха в мечтите й да разпарчедоса България

238

бг

преди 8 месеца

АМИН!!!

237

Анонимен

преди 8 месеца

Нацистка Русия създаде Македония и македонизма. Раздавайки македонски паспорти под дулото на оръжието. Заспиваш българин и се събиждаш македониц, по волята на Руския коминерн. Това няма да бъде забравено. Както и участието на нацистките им партии от българска страна участвали в тези процеси на терор. Обърнати срещу своята държава да мачкат своя народ и съграждани. Това правят и днес техните последователи, техните теца. Ограбва своите съграждани и ги държат в нищета! Това е вярно!!!!! И ще спре!

236

Анонимен

преди 8 месеца

"Конфликта е от 70 години. ООН решава с резолюция две държави и посредата Йерусалим свещен и за двете." А евреина Тръмпончо даде зелен светофар евреите да си изместят столицата от Тел Авив в Йерусалим за да налива масло в огъня и да унижава мюсюлманите.

235

Шорош Денк0ФФ :

преди 8 месеца

"Йес,сър! С укро-министър Магаренко ще изпратим всички налични останали оръжия за Исраел! Като свършат ще пратим вилици,лъжици,отварачки за консерви,кухненски ножове,вили,брадви,триони и тесли! После - всички ястреби евроатлантици начело с Кокорчо,Бонеф,Терзиев,Кикимян и целия София Прайд,въоръжен до зъби с пили за нокти,щраусови пера в д-то и гордо развяващи ЛГБТИФШСТИ+ флага! Слава Исраел,Слава Кокаине,Слава ФАЩ и да живеЙ Зельоньй ФюрЪр! "

234

Шармут

преди 8 месеца

В туба има едно клипче, как евреин прогонва палестинско семейство от дома му. Разстроена, палестинската собственичка на къщата му вика - "ти ми крадеш къщата", а евреина отговаря съвсем спокойно - "ако не я открадна аз, някой друг ще я открадне". Това е манталитетът на избрания народ.

233

Анонимен

преди 8 месеца

247 казах ти ходи на лекар. В Русия никога не е имало нацистка партия. В сащ е имало и то след Хитлер.

232

Анонимен

преди 8 месеца

До АнонименЗнае се точно как е създадена и от кого през 19 век, тъй наречената "украинска нация", защото тя не е нация и никога не е била, украинците са руснаци по произход, даже и "у краи нци" означава "хората от покрайнините(у края) на Русия".

231

Анонимен

преди 8 месеца

"Че нали точно окрайна продаде оръжия на Хамас и направиха възможно нахлуването..." - Tе украинците за тях нямат, ти мислиш ще продават. Ахахаха! И на кой точно? Според теб ще тръгнат да дават оръжие, което ще убива тези които им дават оръжие? Къде ти е логиката? Плюс това ти някога мислил ли си колко евреи има в Украйна? И колко от тях са граждани и на Израел? Ахахахха!

230

Анонимен

преди 8 месеца

243 ходи на лекар.

229

Анонимен

преди 8 месеца

Германип и Русия, двете нацистки империи, които започват световната война напдайки Полша. Забележете, Руснаците го правят в грън. Като едни истински диваци империалисти, каквито са били винаги. Но само Украинците и тези, които застават зад Украйна може да хлопнат мандалото веднъж завинаги. И да станат и те държава, защото Русия никога не са били държава.

228

Анонимен

преди 8 месеца

Хахахах шегаджии. Когато беше Сирия и преди това Ирак войната не била пред прага на Европа. Когато се 'ТЕ" целя свят да им лази на прешевките. Айде Чао. този свят трябва да се отърве от няколко дуржави завинаги

227

Анонимен

преди 8 месеца

251 твоят Берлин яката го е втасал. Берлин, 08.10.2023 18:18. (БТА) Германското правителство днес обяви, че преразглежда помощта си от стотици милиони евро за палестинците след най-голямото нападение срещу Израел от години насам, извършено от палестинската групировка "Хамас", предаде Ройтерс.