39

Анонимен

преди 8 месеца

До не пишете глупости - Кои евреи са там о хиляди години, ашкенази или сефаради? Обзалагам се, че за първи път чуваш/четеш, че има разновидности, иначе много знаел и много чел хахаха ... Едните са там от няма и 100 години... :) ... Хайде сега като ТИ прочетеш, гледаш, научиш и т.н. заповядай пак да коментираме... :) ... Обещавам, че няма да ти умре нито една мозъчна клетка!

38

селянин

преди 8 месеца

проблема е че израелските танкове яко горат

37

Анонимен

преди 8 месеца

до 32 Българите са от първите ,които приемат християнството и сме много по отдвана тук от 681

36

Анонимен

преди 8 месеца

До Кабалчик Талмудов Ти си едно доста глуповато и примитивно същество. Не казвай, че си българин.

35

Кабалчик Талмудов

преди 8 месеца

Българите са в основата на човешката раса. Когато ние сме създавали държави любимите ти ционисти са се отделяли от маймууууните. При някои от тях този процес още не е приключил.

34

Споделям

преди 8 месеца

Всички разумни хора по света /съвкупния свят не само Европа/ им е ясно кой разпалва всички войни. Това което се пише е само повърхността.

33

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 8 месеца

Абе то и ние българите сме по нашите земи от хилядолетия, ама ти не виеш като койот на месечина за България, а си седнал да оплакваш Исраел. Що бе, нихилисте?

32

Анонимен

преди 8 месеца

До не пишете глупости Ти си тоя дето пише глупости. То и хан Аспарух е тук от 681, а българите приемат християнството чак 864. Нали?

31

не пишете глупости

преди 8 месеца

Скъпи, неграмотни патрЕотЕ и прочие поддръжници на ***-главорези, като не ви се четат учебници и книги, вижте поне някой документален филм по темата. Потърсете и си пуснете, няма да ви умре мозъчната клетка - обещано! Евреите са по тези земи още от второто хилядолетие пр.Хр. Вижте, кои юдейски царе, кои държави са създали. Там са 900 години по-рано преди появата на исляма и пророците му. Там са 1300 по-рано преди всякакви ислямистки фанатици. Кой е натрапника там?

30

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 30 Що мислиш, че палестинците не са филистимците описани в Библията?

29

Анонимен

преди 8 месеца

Само да напомня , че Палестина е име на област, няма нито държава Палестина, нито има палестинци. Арабите идват по тия земи 6-7 ми век и нямат нищо общо с коренното население. Арабите са нашественици, искащи да завладеят Европа. Обсаждат Константинопол и ако не беше хан Тервел, днес щяха да ни обясняват, че България е тяхна земя

28

Анонимен

преди 8 месеца

Евреите ще ви обявят война и ще ви занулят, като Палестина и Украйна! Наистина ще е широкомащабни конфликта, ще е или вие, или евреите!

27

Дони

преди 8 месеца

И всички кални следи водят до едно жалко жуже-петолъче. Помня как след 90-а година светът стана рязко едно по-мирно и по-читаво място за живеене - нямаше пари за унита, баски сепаратисти, ливан, алди моро, RAF, тиен лам, Ал Фатах и дай нататък. Руската гнилоч може да са двойкаджии във воденето на войни, но в подмолното сеене на раздор и мракобесие нямат равни!!! Те цял университет си имат по темата. За тях дипломация = разделяй и владей!!! Там нюка трябва да удари, да се сринат тия петолъчки!!!

26

ами

преди 8 месеца

Този филм съм го гледал през 2001 г.,когато един "човек,който живее в пещерата" бомбардира най-богатата и военно мощна страна,едни самолети хвърчаха "без посока" в продължение на повече от 30 минути и нямаше никаква реакция от "нападнатата" страна.Днес едни бунтовници за 10 мин.изстрелват 5000 ракети от място,което е проблемно от повече от 70 г. и нападнатите 100% наблюдават по 24 ч. тази ивица(всички знаем техните възможности),но са допуснали тази "атака",за която е нужна ДЪЛГА ОРГАНИЗАЦИЯ....

25

До долния

преди 8 месеца

Какво означава нечистоплътен бе намазан с неестествени парфюми.Най добре ви мерише човешкото тяло.

24

Гошо...Тъпото

преди 8 месеца

Щом се...разгаря нов военен конфликт,значи този в Украйна ще...затихва. Американските оръжейни...лобита си знаят...работата.

23

Анонимен

преди 8 месеца

светът е пълно зле... Само войни. :(

22

ШАЛОМ, ШАЛОМ!

преди 8 месеца

Световният феодализъм си отива, защото богоизбраните синове на Израил ще управляват Човечеството до свършека на Света.

21

До Тази земя

преди 8 месеца

циониско съчинение по картинка. ;) сигурно и са ги горили в камери вместо дърва нали....? много мразят да работят тия...за тва са бесни на египтяните, на чичи ади и на целият свят като цяло...

20

Гай Баньо

преди 8 месеца

До 12 А ти изобщо чел ли си Библията , че даваш такова мнение? В Библията много точно са описани границите на земята която се дава на Божият народ!