16

Сбъркали са

преди 8 месеца

Че не са ги убили когато трябва!

15

Дзивко

преди 8 месеца

Първо това не е организирано от Хамас, те са лицето, Украйна е имала подобен план за атака, обаче Русия ги изпревари, тия удари с дронове и ракети, плюс десант с планери (могат го спец частите на няколко държави само) не е по силите на Хамас. Интересно е дали света ще позволи Израел да срине Газа с цивилните, това си е геноцид, от друга страна чистенето от сграда на сграда ще им коства много жертви

14

Анонимен

преди 8 месеца

Еврейската даържава е създадена от преселници, които все повече и повече завземат земята, териториит на тамошното население. Представяте ли си както сега има , например, кюрди в Германия, те да си обявят държава, тази държава да я признаят САЩ и Русия и тя да вземе да се разраства до положение вече немците да са на територията на Кюрдистан. Пита се: Защо държавата израел не са я оформили в днешна Полша, като там са били вече милиони, ами са ги изтребили, или на територията на САЩ - земя бол?

13

Обърка се

преди 8 месеца

Не компетентно и не адекватно управление на мошенника Нетаняхо, което доведе до уволнения в мосад на компетентни хора, но негови опоненти. Тоя шебек трябва да влезе в затвора до края на дните си , защото е отговорен за смъртта на невинни хора.

12

Анонимен

преди 8 месеца

Какво става с украинската контраофанзива, кравари у форума? А, да! Замениха я с Израел- Палестина, щото тя спря тотално. Нали до края на есента щяхте да изтласкате руснаците зад границата? Така твърдяхте още в началото на "контраофанзивата" юни месец. Муахахахахахаха....

11

Анонимен

преди 8 месеца

Нищо не са сбъркали, няма държява която се е справила с тероризма! Това не са хора, а подлеци! Когато решат убиват цивилни!

10

Анонимен

преди 8 месеца

Трябваше хубаво да ви напукат канчетата,за да се разбере,че всичките тия хвалби за супер армия,железни куполи,невероятно разузнаване са вятър и мъгла,празни приказки за наивници!

9

Анонимен

преди 8 месеца

Не може еврейския фашизъм да го наричате демокрация и да очаквате всички да се подчиняват на висшата еврейска раса. Естествено, че Израел ще се провали. В момента подкрепяте абсолютен геноцид над палестинците. В това няма нищо демократично. Да не мислите, че хората са слепи и не виждат, че евреите се правят на някаква висша раса и искат да управляват света?

8

Анонимен

преди 8 месеца

Каквото станало, станало, не е време да се дъфче , сега е време за здрав бой по нападателите , ЗЪБ за ДЕСЕТ .

7

Анонимен

преди 8 месеца

Израел в момента изравнява Газа със земята. А Русия какво прави в Украйна? Животът в Киев и Лвов си тече нормално.

6

false flag

преди 8 месеца

хайде стига... изобщо не се объркало. Ново активно мероприятие тип Пърл Харбър или 9/11

5

Анонимен 11

преди 8 месеца

Нищо не се е объркало,а хвалбите към тях,са много големи.

4

пълен провал

преди 8 месеца

Провала на терориста САЩ в Украйне е още по-голям и ужасен !

3

Анонимен

преди 8 месеца

Хамас за една нощ взеха повече територия отколкото хохлите при тяхното така нареченото "контранастъпление".

2

Бре!

преди 8 месеца

Украйна и Путин вече не са ли интересни? А какво става с контранастъплението? А победата на бойното поле над Русия, санкциите? Година и половина много интересно беше, а сега изведнъж вече не е интересно?

1

Анонимен

преди 8 месеца

Не какво се обърка а случилото се е пълен провал за Израел и неговите прехвалени служби и въоръжени сили!