109

ОБЯСНЯВАМ

преди 11 месеца

ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ ЗНАЯТ, АКО НЕ ЗНАЕТЕ РУСИЯ НИКОГА НЯМА ДА ПОБЕДИ РУСИЯ Е ДИКТАТУРА А ДИКТАТОРИТЕ ВИНАГИ СЕ ПРОВАЛЯТ, ТОВА Е ФАКТ И СЛЕДОВАТЕЛНО ПО ЗАКОНИТЕ НА ЖЕЛЯЗНАТА НАУЧНА ЛОГИКА РУСИЯ ЩЕ СЕ ПРОВАЛИ, ТОВА ГО РАЗБИРАТ И ДЕЦАТА ВЕЧЕ, САМО ДЕБЕЛИТЕ РУСОФИЛСКИ ГЛАВИ НЕ МОГАТ ДА ГО РАЗБЕРАТ ТОВА НЕЩО!

108

Анонимен

преди 11 месеца

Путин е пътник, Путин е политически труп - факт. Санкциите действат, десетки милиони недоволни руснаци излизат в Москва и в цяла Русия да протестират срещу Путин. Със сигурност може да се твърди, че времето на диктатора Путин изтече. Руснаците искат да живеят свободно както в ЕС и Америка, руснаците мразят Путин и Русия и всеки руснак мечтае да живее като американец или западно-европеец.

107

Споко

преди 11 месеца

Споко, догодина идват ефките, идват 10 ефки, напролет като изсъхне почвата украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва, само да дойдат ефките и да изсъхне почвата.

106

Еврогей

преди 11 месеца

Хайде на гейпарад да празнуваме победата над Русия!

105

Споко

преди 11 месеца

Споко, до дни, дори до часове Русия ще рухне от санкциите.

104

Споко

преди 11 месеца

Споко, Жириновски само си говори.

103

Анонимен

преди 11 месеца

Копейки, оставете ги Израелците, те ще се оправят. Американците изпратиха най новият си самолетоносач Джералд Форд. Вие си гледайте Мордор, че след година и половина пълномащабна война още не контролират изцяло нито една област и от три месеца са в глуха защита.

102

Анонимен

преди 11 месеца

А какво става с контранастъплението?

101

Експерт

преди 11 месеца

Факт: САЩ - БВП 26 трилиона, ЕС - 15 трилиона! Русия само 2 трилиона - съотношение 1 към 20! Когато фактите говорият, и боговете мълчат! Русия е икономическо джудже, и няма никакъв шанс да води икономическа война срещу ЕС и САЩ. До дни, дори до часове икономиката на Русия ще рухне, военните складове ще бъдат ометени, ракетите ще свършат, допотопната руска военна техика ще бъде унищожена от модерната въоръжена по натовски стандарт армия на Украйна, до дни, дори до часове украинската армия ще влезе в Москва и Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага.

100

Анонимен

преди 11 месеца

Путин ще си вземе и Прибалтика, и НАТО ще се изтегли до линията от 1997, а може и повече.

99

До споко

преди 11 месеца

Хмм, Жириновски отдавна не говори, другарю. Ако ти все пак го чуваш, това е вече въпрос от медицинско естество.

98

Споко

преди 11 месеца

Споко, Жириновски е умрял, нема да се плашите.

97

Анонимен

преди 11 месеца

Генерал Гурульов заяви, че въпросът със Сувалския коридор също трябва да бъде включен в целите на специалната военна операция.

96

До 123

преди 11 месеца

Приятел няма как да ти кажат какво става с контранастъплението щото ще предприемеш контра мерки :)))) Върви и ще се махнете от Украйна :))))

95

Анонимен

преди 11 месеца

На пръв поглед ситуацията е малко подобна на нашата борба за освобождение. Затова много българи съчувстват на палестинците. Истината е, че говорим за борба за оцеляване на две цивилизации. Не Израел, а арабите на три пъти са започвали война, която неизменно са губили. Единствено петролът в днешно време е причината арабите въобще да са на картата. Не може да си в средновековието по мислене, а да си мислиш, че само с раждаемост ще спечелиш. Бита карта са.

94

Анонимен

преди 11 месеца

Европейски жители от арабски произход излизат по улиците и скандират лозунги в подкрепа на Палестина. В интернет вече се появиха кадри от нощен Берлин, където тълпа развява палестинско знаме и крещи Палестина ще бъде свободна.

93

Анонимен

преди 11 месеца

А какво става с контранастъплението?

92

Анонимен

преди 11 месеца

До 112, какво да става, вaтeнките май се готвят да сдават Крим! За украинците Крим е по-важен и от Донбас! Няма да се учудя, ако им оставят част от Донбас, в замяна на това да си върнат Крим

91

Анонимен

преди 11 месеца

Междувременно две противоположни демонстрации се проведоха едновременно в центъра на Ню Йорк. И двете са равни по брой хора. От едната страна на Таймс Скуеър са привържениците на Палестина, от другата - привържениците на Израел. Демонстрантите се опитаха да се надвикват. Тълпата можеше да скандира фразата: Засрамете се!

90

Анонимен

преди 11 месеца

Надяваме се. Иначе как ще стане Третата Световна Война!? Явно, че с Украйна не става. Просто на САЩ им дойде дюшест да закопаят Европа. Евтините ресурси от Русия и технологии от Западна Европа можеха да върнат просперитета, но алчността ще погуби Европа. Я не сакам аз да съм добре, а Вуте да е зле... Само дето всичко скъпна предимно в Европа. Скоро ще ядем златни плодове и зеленчуци.