105

Larry Fink

преди 8 месеца

CEO of BlackRock - МИСТЪР ВУДА ЗАСЛУЖАВА ГОРЕЩИ АДМИРАЦИИ И ПОТУПВАНЕ ПО РАМОТО ЗА ЗАЩИТАТА НА НАШИТЕ ДЕМОКРАТИЧНИ ЦЕННОСТИ В УКРАЙНА!!!...

104

Колко хитър

преди 8 месеца

ТОЙ ги донеде на власт като Троянски кон с гласовете та 25% за Герб! Сега като ги критикува и се прави на опозиция, очаква те да оберат негативите, а той чист и изпран ни лук мирисал ни лук ял!

103

Анонимен

преди 8 месеца

До До 93... Терзиев какъв е? Можеш ли да ни кажеш?

102

Анонимен

преди 8 месеца

В началото на годината хората на Радев ревяха, че хазната е празна, нямало пари даже за пенсии, а тоя сега ни лъже, че в хазната имало пари отпреди 3 год. Защо някой от банкерите му не му обясни, че парите от преди 3 год. не стоят на пачки в някъде(както той ги трупа в чекмеджето), а са отдавна завъртени, изхарчени, отделена печалба, пак завъртени, вложени... Защо Бг се управлява от човек, който не разбира нищо ни от икономика, ни правосъдие, ни политика, ни финанси(освен да "усвоява")???

101

Ралица

преди 8 месеца

УСПЕХ НА БОРИСОВ УСПЕХ НА ГЕРБ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ АЗ И ЦЯЛОТО МИ СЕМЕЙСТВО

100

Такам!

преди 8 месеца

Вчера баце, обявиха официално пускането на буревестник, така че от тук нататък ще има мир. Дали ще има или няма да има парите все тази, важното е война да няма! Който и да плашите с каквото и да е, все тая, номерът ви няма да хване дикиш!

99

До 106

преди 8 месеца

А викаш, русофилията е естествено духовно състояние на българина, а Европа и САЩ са пропаганда?

98

До 93

преди 8 месеца

Ако народа сам не проумее,кои са тикви,калинки и копейковци...каквото и да му кажеш ще те гледа с интелекта на овцата...

97

Парите Кратуна

преди 8 месеца

Са наши. Всички в парламента сте чисти престъпници.

96

До 101

преди 8 месеца

Разделението на света на русофили и русофоби е знак на промит мозък и нисък интелект :)Някои хора виждаме повече от опорките на Козяк!

95

Анонимен

преди 8 месеца

Аз чух че в Дубай, Монако и Дупница имало движения за присъединяване към Русия! Трите най напреднали икономики на света.....?

94

Котката на Борисов

преди 8 месеца

Хем съм на власт, хем съм в опозиция!

93

анализатор

преди 8 месеца

Този колкото по-скоро го вкарат в затвора,толкова по-добре.Проклети да са тези умопомрачени мозъци,които гласуват за разбойнеческата организация от село банкя.

92

Уауу тоя хем

преди 8 месеца

Управлява в коалиция, хем играе опозиция! За толко т ъпи ри ти смята? Не ми отговаряйате..

91

До 98

преди 8 месеца

Бе ти какъв русофил си бе, те не анексират, те освобождават! После дето са освободили и куче не иска да живее, но това е друга тема, философскоекзистенциална!

90

Тенгри яко ф дупако

преди 8 месеца

"Но, нали сме партньори, ще си затраем";))) Смятайте, хахахаххахахаа Мрън-мрън-мрън, бла-бла-бла, ох, колко сме недоволни и несъгласни, още повече, не знаем защо така го правят и защо го правят, лошо ще стане, но си траем;)))

89

До 96

преди 8 месеца

Или защото анексираха 1/5 от Украйна, с най голямата индустриарна база и чернозем и 10 милион нови граждани!

88

Стъки Гербера

преди 8 месеца

МАГНИТСКИ 3 ЧАКА БОЙКО..А ШИШИ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ МАГНИТСКИ 1...И ВАСИЛ ЧЕРЕПА СЪЩО --- ОТ МАГНИТСКИ 2 .

87

Анонимен

преди 8 месеца

Сега , да говорим реално, доходите в Русия се увеличават пропорционално, защото убиха 200 хиляди и това вдигна ръста с 4 копейки, което е 50% !

86

Анонимен

преди 8 месеца

Сглобката ще си оди скоро. Не знам защо, но си мислеха, че при "подмяната на министър прецедатели", едва ли не, ще дойде само Габриел, даже и заместниите няма да се манат и всичко ще епак с "техите министерства". Борисов току що им каза, че иска да смени почти висчки министри и то с негови. ПП дали ще даде? Не, защото ако го направи, буквалноо остава на скамейката, резева до края на мандата.