11

Като има

преди 7 месеца

Конфликти винаги се гледа историята. Ощетяването. Сега Добруджа и Македония и част от Гърция са български. Не сме струпали армиите . Да. Изоставяме ги . Но имаме потенциал. Оръжейни гиганти пълнят бюджета . Туризма също . Някъде се дава повече, а някъде по малко. Щом има дефицит, някъде е дадено много. Къде ли . Не е за пенсии, не е за отбрана, не е за сигурност, не е за здравната каса. Ще кажат, след седмица.

10

да

преди 7 месеца

сърбите никога няма да забравят жестоките бомбардировки на белград - винаги ще мразят янките!

9

Анонимен

преди 7 месеца

Да бе, ще се мерят те със САЩ! САЩ имат безаналогови роботи-войници. Имат летящ защитен дрон, по-бърз от светлината, който изпреварва ракетите и се разтваря като чадър над целта и я пази от ракетите. Имат робот, който се маскира като градински маркуч, но при команда се изправя и започва да изстрелва миризливи парцалчета, объркващи съзнанието на врага. Имат майнд контрол роботи, които по телепатичен път внушават фобия от пискюли на 86% от хората наоколо. Имат още електронно-механичен агент, койт

8

(-_-)

преди 7 месеца

Абе, люде дезинформирани - ние сме просто един нещастен афтърмаркет на Европа! В това ни превърнаха от сериозен играч в региона в една нещастна територия, която си даде всичко без бой! Как въобще смеете да си отваряте устите като сме безгласна буква, сериозно нагъзена на всичкото САЩ и сие???

7

Анонимен

преди 7 месеца

А на Бугария ще и се даде Македония, за да и се ебемайкатаа окончателно (на Бг).

6

Петров

преди 7 месеца

утре да кажем нещо накриво на посолството - веднага ще се окаже че половин българия никога не са се чувствали българи ама софия насила ги държала в държавата. краят на кървавия режим в софия ще бъде обявен от бугайски, а америка ще бомбардира за мир.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Реванша ще бая по-мащабен.

4

Петров

преди 7 месеца

Бугайски - пълна полска от реп ка на американска хранилка, говори каквото му кажат, стига да е срещу Русия, карикатура на другия поляк русофоб Бжезинки

3

Анонимен

преди 7 месеца

Kaт' я cъpби, ga ce чeшe...

2

Анонимен

преди 7 месеца

Прочетох статията и се зачудих тези дали си вярват?Не вярвам руснаците да подкрепят сърбите,защото те пращаха снаряди на укрите.Наскоро бесните духове им ги върнаха под формата на градушка.В статията търсят под вола теле.Стига с тези войни...аман!Нека да е мир!

1

Патриот

преди 7 месеца

Щом Русия е заета, може Сърбия да дойде да ни освободи от фашистко робство!