53

АнонимеН

преди 8 месеца

ОЧАКВАМ ПОВЕЧЕТО ДЪРЖАВИ ПО СВЕТА ДА ОБЯВЯТ ИЗБОРИТЕ В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ПРЕЗ 2024-ТА ЗА НЕДЕЙСТВИТЕЛНИ! ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ ЩЕ ИЗГУБЯТ АКРЕДИТАЦИЯТА СИ ПРЕД СВЕТА И ВЕЧЕ НЯМА ДА МОЖЕ ДОРИ ДА СЕ ПРЕГОВАРЯ ЗА МИР С НЕЛЕГИТИМНИ ТЕРОРИСТИ. ОПРЕДЕЛЕНО НЯМАМ ТЪРПЕТИЕ ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ПРЕЗ 2024-ТА В ПУТИНУВАТА ФЕДЕРАЦИЯ ДА ДОЙДАТ :D

52

Анонимен

преди 8 месеца

Изповед на един предател. Пък го хвалят като човек, който бил писал речите на Путин! И всичко това е поредното фалшименто. Този ако изобщо е писал нещо за Путин, това е било докато Елцин беше жив. После му биха шута, защото е част от чуждестранните агенти, които се въртяха около Елцин прислужвайки на западните шпиони. От тогава него и още един като него ги изтъркаха от пропагандни западни интервюта въпреки, че са фактически нула и вън от играта.

51

Анонимен

преди 8 месеца

Бахмут и околностите. В Клещеевка продължават ожесточени боеве, Руските бойци контраатакуват с въздушна подкрепа. Също така бойци на руските въоръжени сили контраатакуваха в Андреевка. Основните позиции на руснаците на южния фланг на Бахмут са зад железопътната линия и засега те позволяват на зомбитата да се закрепят в селищата, превзети от тях.

50

Анонимен

преди 8 месеца

Путин ще надживее краля и се празнува.

49

Анонимен

преди 8 месеца

В мрежата се появява все повече информация, че вагнеровците се връщат в зоната на СВО за участие във военните действия. Най - вероятно това не е същата ударна сила, която успя да превземе Бахмут, тъй като командирите на Вагнер сега са ангажирани в Африка.

48

Анонимен

преди 8 месеца

Херсонска посока. В островната зона на Днепър зомбитата на киевският наркокартел продължават да се опитват да се закрепят на съществуващия плацдарм. Руските войски обстрелват районите на концентрация на зомбита, но въпреки загубите, зомбитата не спират прехвърлянето на зомбирана по натовски стандарт биомаса.

47

Анонимен

преди 8 месеца

РЕАКЦИЯТА НА ДЕНЯСлед украинската атака срещу щаба на Черноморския флот, бившият командир на Черноморския флот адмирал Владимир Комоедов направи изявление за РИА Новости: Време е да ударим така наречените центрове за вземане на решения в Киев, Министерство на отбраната, Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна. И накрая, по Банковая. Севастопол чака, Камчатка чака, Кронщад чака...

46

Анонимен

преди 8 месеца

Авторът на санкциите срещу Русия е обвинен в корупция. Робърт Менендес, член на Демократическата партия на САЩ и ръководител на Международния комитет на Сената на САЩ, и съпругата му взеха подкупи от няколко бизнесмени в Ню Джърси и египетски служители. В имението на Менендес са открити недекларирани 500 000 долара в брой, златни кюлчета и скъпи коли. Киев загуби един от "своите" лобисти в Съединените щати.

45

Анонимен

преди 8 месеца

ЕДНО РУСКО ДЖУДЖЕ НАТРЪШКА ВСИЧКИ БРИТАНСКИ ВЕЛИКАНИ.

44

Петров

преди 8 месеца

зеленият наркоман зеленски обикаля да проси пари и оръжие по западна европа и америка, ама им писна и на тях и освен с онзи пер ко дядо биден и канадския му васал никъде вече не го взеха насериозно. няма ли някой анализатор дда пише за това?

43

Анонимен

преди 8 месеца

Путин ще надживее краля.

42

Петров

преди 8 месеца

американците смятаха че коронавируса ще продължи през цялото управление на биден за да не се вижда колко е неадекватен и сенилен дядка, подставено лице. обаче не стана и сега подхванаха старата песен - дайте да сменим путин.

41

Анонимен

преди 8 месеца

До АнонимеНКОНТРАОФАНЗИВАТА ВЪРВИ БАВНО И В ОБРАТНА ПОСОКА

40

Евреин

преди 8 месеца

Гьобелсе, гьобелсе! Въртиш се на шиш в гроба, нали? Гадните евреи сме по-големи манипулатури и лъжци от теб, доказано е вече безапелационно! Само трябва да имаш световно неизвестен (и може би измислен лабораторен) ***, сочно плюещ полуистини (за "достоверност") и откровени лъжи. А долните ***-пропагандни мeдиЙ сами те накацват като мухи на л @ й н 0. Вони, та се не трае!

39

АнонимеН

преди 8 месеца

До Анонимен 45/ КОНТРА ОФАНЗИВАТА ВЪРВИ БАВНО НО АКО ИМАТ ДОСТАТЪЧНО АКЪЛ ЛИДЕРИТЕ НА УКРАЙНА ЕС И ФАЩ ЩЕ БУТНАТ РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ С ЛЕКОТА СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ В ПУТИНУВАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПРЕЗ 2024-ТА! СКОРО ЩЕ ОСТАНЕШ БЕЗ РАБОТА АКО СИ ИЗИГРАЯТ ХОДОВЕТЕ ДОБРЕ А ДАНО И БЕЗ ГЛАВА :-)

38

Анонимен

преди 8 месеца

Айде пак сутришна дозс краварски опорки. Русия била унищожена.. Гагагагага

37

Анонимен

преди 8 месеца

Много точен анализ на Галямов, на 100 % е прав!!

36

БЕКАПИСТ ПУТИНСКИ

преди 8 месеца

ТОВА НА СНИМКАТА ДВОЙНИКА НА ПОКОЙНИЯ ПУТИН ЛИ Е КОЙТО СЕ КРИЕ В БУНКЕРА ОТ 2022-РА ИЛИ ДВОЙНИКА НА ДВОЙНИКА НА ПОКОЙНИЯ ПУТИН КОЙТО ВСЕ ОЩЕ СЕ ПОКАЗВА НА ПУБЛИЧНИ ИЗЯВИ?

35

Анонимен

преди 8 месеца

АБАС ГАЛЯМОВ СЪЩЕСТВУВА САМО В ПРИКАЗКИТЕ НА ТОЛКИН, ПИСАЛ Е РЕЧИТЕ НА ВАЛАРИТЕ ОТ ЗАПАДА

34

Анонимен

преди 8 месеца

Как върви контраофанзивата ***?