30

Анонимен

преди 1 година

Те не са миряни ,а ***. в русия има руски църкви може да се приберат там или ги е страх че джуджето, че им връчи калашника ?

29

Анонимен

преди 1 година

Русия е приела свещениците от България с;ед падането и под османска власт. Константинопол е разграбен от католиците, унищожен. В манастирите в Атон монаси са горени живи в сградите. Пак от нашествениците католици. Един йезуит, затова е йезуит, за да мачка и граби.Сега българските управници са толкова ниско като умствено развитие, като представа за време, пространство и смисъл, че за едната лапачка унищожават родната НИ страна.

28

malgiorno a tutti

преди 1 година

"При положение, че 8 години съм нямала деца съм идвала тук и се молех на дядо Серафим, след което родих читаво дете - няма да са били само молитви, да не споменавам вица, как св. Йоан Златоуст си получил прякора, "Златна ти уста Йоане!" :).

27

Лудото Ленче

преди 1 година

"предполагало "се било ,че извършват антидържавна дейност ?!??! По същия начин украинските фашисти преследват свещенници и в Украйна ! Целта е по всевъзможен начин да се прекъснат многовековните ни връзки с Русия !!! Да бъде изгонен американския посланник от България !!! Достатъчно золуми направи и цялото им посолство гнездо на чудовища и злодеии !!? Те са причината за всички злини в България ,които се случват сега !!!

26

Осман паша

преди 1 година

И аз искам да видят руските чакали и да чувам калашници за отбрана на руските мижитурки по нета....

25

факти

преди 1 година

българина е свързан политически със ссср , ссср не признава вярата в Бог , ссср събаряше църкви в собствената си държава ! под ссср разбирайте кпсс , под кпсс разбирайте тези които си убиха царя без страх от Бог .

24

Анонимен

преди 1 година

Съсипаха братските народи, така хубаво си живеехме по комунизма. СССР ни беше превзела всички и Украйна и България и Литва и Унгария и така хубаво си живеехме всички в Европа като братя и сестри. Върнете братската дружба между народите.

23

Ок

преди 1 година

Да затворят българската църква в Русия и сме квит.

22

Qweqwe

преди 1 година

Що за православие допуска за свещеник агент, който същевременно с действията си застрашава националната сигурност на суверенна държава. Така, че драги ми сънародници които жалеете за Руската църква мога да ви кажа, че има много Български църкви в които може да се помолите.

21

Куклено Правитество

преди 1 година

Нашия бог е посолствоТО.

20

Striker

преди 1 година

Просълзих се, премествайки го за мужикистанската мюсюлманска църква. Пу т л е рските шлушаки всичките вън от България. Тук е ЕС и НАТО.

19

Анонимен

преди 1 година

Българинът е свързан духовно с Русия. Какви са тия глупости бе? Каква е тая проста руско ориентирана учителка по философия....

18

Hex

преди 1 година

Всичко руско в България трябва да бъде разрушено.

17

КовчегZaРусия

преди 1 година

Вийте на умряло руZофили. Трапът ви зове.

16

Анонимен

преди 1 година

Русия е най голямата българска държава!!! Спрете се безполезни форумни ***!!!

15

Анонимен

преди 1 година

Нашата патриаршия да си пратят поп и да я отворят и готово. А Кремъл са остане с пръст в г*за. Да не отива зян сградата

14

Грехопадение

преди 1 година

Нашите политици правят всичко възможно за унищожението ни, сега пък и това...чудя се какъв човек трябва да си, не човек, а ***...без вярата сме загинали, през това време се правят прайдове и се толерира пошлото...ПРОТЕСТ!!! Върнете ни Руската църква...и няма значение, че е руска, това е наш православен храм, а Бог е навсякъде!!!Докато навсякъде се строят джамии, ние затваряме чисти православни храмове!!! Срам и позор!!!

13

Анонимен

преди 1 година

Българинът е свързан духовно с Русия. Какви са тия глупости бе?

12

Анонимен

преди 1 година

Нашата патриаршия да си пратят поп и да я отворят и готово. А Кремъл са остане с пръст в г*да

11

Анонимен

преди 1 година

Не газете духовността! Дали им или няма българска църква в Русия, не защитава насилственото затваряне на съществуваща църковни организация! Спрете се и.д.е.о.т.и!!!!!!!