16

Анонимен

преди 7 месеца

Точно за България ми е жал.Защото такива политици ,който изпълняват нарежданията на посолства ,не милеят за България. Под предлог общото евро семейство.Смехотворно е да не мислиш за нацията и да се оправдаваш с Брюксел. Предатели са ппдб най-висока класа!

15

Kuncho

преди 7 месеца

Не виждам, защо правителството тръгна да заклеяимява всички стачкуващи и искащи да се постигне решение, като "руски агенти" впрягаики знаини и незнаини "анализатори" по медиите, а не се вслуша в исканията и не потърси конструктивен диалог. Тези матросовци "анализатори" на амбразурата доведоха до толкова репутациони щети за агробизнеса, колкото никога до сега.

14

Анонимен

преди 7 месеца

Интересно , за 34г. , кога и какво е печелил народа ?

13

Корекция,

преди 7 месеца

няма нужда от решения, които очевидно ощетяват българските ЗП-та. Ако са ви проблем хитруващите големци то тогава гонете тях, а не съсипвайте хилядите малки ЗП-та. Ама на кого ги говоря тия?! То по-големи измамници от тия в управляващата некоалиция-сглобка просто няма.

12

Споко

преди 7 месеца

Споко, Урсула ще вземе Пашинян в ЕС.

11

Българин

преди 7 месеца

Много ми харесва как говори Денков, сладкодумен а като Кирил. Отново случихме на добър премиер. Добре, че сме в ЕС и НАТО и имаме демокрация и можем да избираме управляващите.

10

Анонимен

преди 7 месеца

Важното е България да спечели. Не се подавайте на чуждестранно влияние. Всички сте Българи, работете заедно за България.

9

Но

преди 7 месеца

Не вярвам нито дума на Денкоя.Политиката която води ПП е точно такава - обещват ,а после си правят техните схеми ,шуробаджанащина и лъжат поголовно . Общото им с герб и тем пдобни партии последните 30 години.

8

Анонимен

преди 7 месеца

Когато тракторист (терорист) ти опре гумата (на трактора) в челото - изведнъж започваш да му "благодариш" . Дядката с очилата има още да се учи от Баце, той така си менкаше мнението сутрин каже едно, на обед друго, вечерта точно обратното.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Тези престъпници само копуват време, не може да им се вярва че работят за България. Въобще хората ще бъдат излъгани!

6

Споко

преди 7 месеца

Споко, и двете страни ще спечелят, така е при демокрацията, добре че сме в ЕС и НАТО и имаме демокрация, този път направихме правилния избор, нещата се развиват добре за запада.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Баце ще ги такова с 200 , а Денков ще питал Зеленски !?

4

Анонимен

преди 7 месеца

Денков да не би да поумня или само се прави? До вчера с терористи нямало да преговаря, днес пък печелел от преговори с терористите. А да видим народът дали ще спечели или ще загуби!

3

Анонимен

преди 7 месеца

А какво стана с електричките на Кирето, със завода за електрички?

2

Анонимен

преди 7 месеца

Аве Денков , а Полша , Унгария ,Румъния и Харватия , ЗАЩО НЕ ПИТАТ ЗЕЛЕНСКИ И БРЮКСЕЛСКОТО ЗЕЛЕ ?

1

Анонимен

преди 7 месеца

И кои са тези 2 страни ---Денков и Зеленски ! Денков веднага да се разкара , щом Зеленски ще ни определя как да живеем в Бг . Денков щял да пита Зеленски ?????