28

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 26Азис е живия премер които показва пред света че България приема различните.

27

Анонимен

преди 8 месеца

Путин да му плати и да запише една песен за спасяването на Украйна от Русия и да я изпее в дует с Филип Киркоровq

26

Пореден космат манго

преди 8 месеца

След вежди ръждива ! Голям рев на ромски нехора!

25

Музикален експерт

преди 8 месеца

Изпълнител да.Творец не.един текст и песен не е написал.Тези които пишат песните му доста умело взаимстват чужди идеи.

24

Анонимен

преди 8 месеца

Най-известния българин - поп фолк певец от боята, с неправилна резба. После вика, че имали ужасно мнение за страната ни. Ами с такива представители - какво отношение да имат? Горкия даже не осъзнава, че е част ит проблема.

23

пришълецът

преди 8 месеца

Големи българи сте арабите:))) а судитски чук сте извън коментар...:)))

22

Анонимен

преди 8 месеца

До GorskioКогато Мадона е пускала въпросната песен с която Азис се сравнява е нямало ютюб по това време и други платформи за стрийминг на музика и затова и стриймванията на въпросната песен са по-малко от песента на Азис.Мадона може да напълни стадионите на всякъде по света с хора.

21

Gorskio

преди 8 месеца

Да се сравняваш с Мадона е признак на нарцистичен когнитивен дисонанс.

20

ХИЧО

преди 8 месеца

Колко е гнусно,когато хора без елементарна обща култура,с извратени наклонности,без грам морал,излизат и се пъчат пред обществото,диктуват модата сред себеподобните си с отвратителната помия,която този нарича музика,с пошли и вулгарни текстове на песни?Какво научи трите си деца ве главоч?Че в семейството трябва да има двама бащи ли?Или твоето е с трима?

19

Много надут бе

преди 8 месеца

Един голяяяям балон от кухо самочувствие. Направо творец, рийш ли. Да спомена и колко е "разпознаваем" - мои приятели в друга славянска страна казват, че отписват заведенията по това дали на влизане се чува песен на Азис. Веднага излизат и повече не стъпват там. Епохъални успехи е постигнал Васката, нема що.

18

Анонимен

преди 8 месеца

Азис беше изнесал концерт на стадион в Турция - явно турците обичат да му гледат видеата.

17

Анонимен

преди 8 месеца

Може да е добър певец в стила си, но ако народът слуша музика като в Пакистан, ще живее като в Пакистан. Има си непреодолими доказани зависимости межди тези неща.

16

Анонимен

преди 8 месеца

трудно го понасям

15

Руси

преди 8 месеца

Ама при брат си Мон Дьо ли го е казал ? Както казва ,коментатор преди мен какви ги е надрънкал този ***. Парите не те правят много велик балък, а и както каза другия известен си от Калотина до капитан Андреево и обратно !

14

Макенцето

преди 8 месеца

Българин ???

13

Анонимен

преди 8 месеца

Българин ли, я пак.

12

По същество

преди 8 месеца

Срам го е, че е от България и това е най-разпознаваемият ни човек. Представяте ли си колко глупости е надрънкал навън. Сам си представя, че хората се отдръпват крачка назад. Психологически проблеми и комплекси. Аз като съм в чужбина си казвам с гордост, че съм от България и никой не се дърпа. Седят принципно и гледат като бухали щото или нищо не знаят или го знаят от такива като него. Той ни черни страната, не тя него.

11

Малък Васко

преди 8 месеца

Това се казва да се родиш на точното място по-точното време: във времената на Сорос и гей лобито, когато течеше планът за опростачаване и видиотяване на българския народ.

10

Анонимен

преди 8 месеца

Казва ,че е дискриминиран като част от малцинство, а дискриминира жените

9

Анонимен

преди 8 месеца

Това същество което използва факта че е известен да подтиква хората към хазартна зависимост е нищо повече от един морално банкрутирал дилър на отрова .Също както Рачков ,Иван и Андрей ,Геро и Александър Сано.Позор за тези пишман звезди