363

Абе даже СССР

преди 9 месеца

Не ни е карала да се самоубием икономически и физически във война срещу врагът им САЩ! Тея от САЩ прекалиха, третират сателитите си по зле и от СССР! Направо ни изсмукват кръвчицата с тая тяхна геополитическа война, която финансираме ние в Европа!!

362

ЦЕЛТА Е

преди 9 месеца

ДА СЕ ФАЛИРА БЪЛГАРСКОТО ЗЕМЕДЕЛИЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ИЗКУПЯТ НА БЕЗЦЕНИЦА ЗЛАТНАТА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ. КАКТО СТАНА В УКРАЙНА. ЗАЩОТО В СВЕТА СЕ ЗАДАВА КРИЗА С ИЗХРАНВАНЕТО И ХЛЯБА СТАВА ОРЪЖИЕ.

361

ЕС се превърна

преди 9 месеца

В организация за защита и налагане на геополитическите и икономически интереси на САЩ в колониите им в Европа!

360

Кравар

преди 9 месеца

Всеки който протестира в ЕС, има наглостта са иска по добър, мирен и богат живот е путинофил и лакей на Путин! Робите не трябва да протестират а да работят и плащат колониални данъци на САЩ!

359

Анонимен

преди 9 месеца

Истинските пчелари не подкрепят зърнопроизводителите . Защото огромните площи на арендаторири се използват изкуствени торове.

358

Да бе

преди 9 месеца

Сигурно и полските земеделци дето протестират и те лакеи на Путин! Абе направо всеки който протестира в ЕС е лакей на Путин :)

357

Анонимен

преди 9 месеца

А пък земята в Украйна е собственост на американски корпорации като Блекрок!

356

Анонимен

преди 9 месеца

На русофилите все американците им виновни.

355

Анонимен

преди 9 месеца

Тези земеделци на протестите са лакей на много малка група олигарси. Те не са собственици на техниката ,. Тя е субсидия от Европейския Съюз. Те не са и собственици на земята . Тя е собственост на хиляди обеземлени при насилствената колективизацията. И същите тези земеделци нямат нищо общо с частните земеделци производители . От Полша, Румъния , Унгария

354

аноним

преди 9 месеца

Излезе статия в Полша,в която се говори за разследване,и затваряне на хора-внасящи зърно , с фалшиви документи-вместо да уведомят компетентните органи за какво е предназначено-а то е било за производство на лепила и шперплат-те го пускали за хляб и хлебни продукти.Има вече осъдени!!!!

353

Незнам за земеделцит

преди 9 месеца

Но този Денков си е точно кукла на конци на Посолството!

352

Майбах Майнеебах

преди 9 месеца

То и вие не приличате на земеделци с поведението ви и автопарковете, които имате?

351

Анонимен

преди 9 месеца

Трябва да се създаде електронен регистър по отношение на чуждите агенти в Кабинета, тези с двойно гражданство, електронниите им данъчни декларации итн да бъдат документирани актуално, точно и разбираемо при пълно спазване на правата на защита на личните данни на участващите страни под формата на анонимизирана, обществено достъпна статистика!

350

Кога?

преди 9 месеца

Трябва да се създаде електронен регистър по отношение на земеделски земи, да бъдат документирани актуално, точно и разбираемо при пълно спазване на правата на защита на личните данни на участващите страни под формата на анонимизирана, обществено достъпна статистика!

349

Истината

преди 9 месеца

Концентрацията на власт в ръцете на Посолството води до рискове, които супер висока инфлация, рецесия, бедност, загуба на суверенитет, колонизация, демографски срив и изчезване на нацията!!

348

Размисли

преди 9 месеца

Трябва да се събират редовно данни относно размера на арендите и цените на земята, включително придобиването на земя чрез покупка на дялове, както и относно сделки, свързани с големи площи земя, загуба на владение, нарушения на свързаните със земевладението права и спекулативни повишения в цените!!!

347

Ауу земеделци

преди 9 месеца

А като изтече записа, че Кабинета е синхронизиран с Посолството тоест това е Американско Правителство! Някой отиде ли на протест?!

346

Истината!

преди 9 месеца

Концентрацията на земя в ръцете на олигарси води до рискове, които концентрацията на земя поражда за доставките на храни, заетостта, околната среда, качеството на почвите и развитието на селските райони!

345

До краварити

преди 9 месеца

Зърнарите в БГ били бившите мутро-мафиоти, а пък тея в Украйна АНГЕЛЧЕТА невинни!! Нямало там зърнена мафия или корупция ептен :)

344

Г557дт

преди 9 месеца

Има спекулации със земята.