238

Анонимен

преди 1 година

Това че лева е вързан с еврото и имаме Валутен борд са от малкото добри неща за нашата страна. Не ни трябват евра много сме си добре така това е.

237

Анонимен

преди 1 година

Първо да влязат Чехия Унгария Полша Румъния Швеция Дания и Швейцария и Великобритания и Турция и тогава ние сме последнарчта дупка на кавала сори.

236

Анонимен

преди 1 година

ЕК защо не започне да агитира Чехия Полша Унгария и Румъния да вземат еврото ами почва с нас и нашите продажници на амбразурата съгласни ?!?

235

Анонимен

преди 1 година

Българинът не иска евро. Точка ! Ако политиците са давали някакви обещания на някого си, да се съберат (само те) и да си ги изпълнят с лични средства или с лични животи. Българите не са давали никому обещания, особено такива, каквито не са в тяхна полза. Нелигитимно избраното и крайно корумпираното правителство да не се произнася от името на народа и нека знае... идва видовден и не е далеч и ако ще на Марс да се криете от видовден няма бягане.

234

Анонимен

преди 1 година

Непрекъснато се опитват да настроят общественото мнение ЗА еврото. Повярвайте, ако беше толкова добре за народа (за някои със сигурност е добре) нямаше да нариват толкова средства за рвкламиране на това пусто евро.

233

КТБ

преди 1 година

С евтините кредити и занижените гаранции на еврозоната КТБ ще стане ежедневие.

232

Расосх

преди 1 година

Сектата на пеещите Одата на радостта сън не ги лови, докато не предадат и последните признаци на суверенитет, които са ни останали.

231

Анонимен

преди 1 година

Хм, в България най-едрата банкнота все още е 100лв. За да има в есср банкноти по 200 и 500, значи спекулата и инфлацията там е още по-зле от тук?

230

Анонимен

преди 1 година

Ако приемем еврото ще се увеличат ли двойно заплатите? Съмнявам се. Но цените ще се увеличат!

229

Анонимен

преди 1 година

Евро - втората в света най използвана резервна валута.

228

Военен брокер

преди 1 година

В България има много пари ,но комунистическата мафия краде .Само един доктор е откраднал 5 милиона с фалшиви протоколи за помощни средства за инвалиди. заплатата на директора на Хасковската болница е 1,5 милиона лева на година -кражба до последнио без никаква идея какво е род и родина ... Нагоре по стълбицата мизата е милярди -дестки милярди кражби стил екс КГБ обрачи...

227

Анонимен

преди 1 година

Да го зимата, да слушам хубава музика и да ям хубава храна, и там православни църкви има, и са по-добри, и Русия ще ми пази, и езикът е същия.

226

Примерно

преди 1 година

До АнонименВ Сърбия обявиха преди 2 месеца ,че шопско е сръбско и шопите са старо сръбско племе само чакат да излезем от ЕС и да вземат всичко до Велико Търново...

225

Фибуначи

преди 1 година

До АнонименДания са с крони ,но кроната е фиксирана за Еврото ,Швейцария не е в ЕС,Англия са монархия с интереси различни от интересите на ЕС още се имат за империя още.България каква игра ще има без евро и валутен борд? Таджикистан на Балканите ли ще ставаме -средна заплата 30$ в Тадикистан...

224

Анонимен

преди 1 година

Европа е тука ситуативно и Сащ е тука временно, играчите тук са Русия и Турция, много ясно.

223

Анонимен

преди 1 година

Преди 43, когато хората са нямали обувки и са обвивали найлони на краката си зимата, и когато конете са затъвали в кал в центъра на София, Велико време преди 43 хахахаха

222

анонимен

преди 1 година

Да си вързан за еврото е едно, а да приемеш еврото като влезеш в еврозоната е друго. При първото ръководиш финансите си според нуждите, а при второто ставаш васал на ЕЦ Б и без глас-кукла на конци, или по-точно марионетка.

221

Анонимен

преди 1 година

Англия избяга от еврото, Швейцария е без евро, бившия соц, Скандинавия, Румъния евентуално след 2030, Шенген няма. :))

220

Роко2

преди 1 година

Тука некви бакшиши фенове на Саръйски и други Ютуб празнодумци с пяна на устичката защитават рубличката и лева с реална стойност 2000 лв за 0,50 Е...

219

Гадна Твар

преди 1 година

Евро-атлантически "ценности" - унищожаване на БГ продукция /армия, машини, селско стопанство, ядрена енергетика, валута, език, и т.н./. Тотално робство - ще използвате "евро", хартиени самолети, ще ядете буболечки и всичко останало, което ние от ЕС ви кажем - пластмасови домати и краставици, нямате право да произвеждате нищо - ракия, сирене /ще Ви убием животните, защото са с шап или нещо друго заразно/. Изходът е: или под Руско робство, или под Турско. Почвайте да псувате сега евроrейски фенове