62

Анонимен

преди 1 година

Междувременно Зельо уволни министъра на отбраната Резников. Чудно, как ли върви контранастъплението?

61

Анонимен

преди 1 година

Супер оферта за рycoробите. Баба Величка от М{}ЧА дава у задно дворот за 20 лв вътре в шатрите. В шатрите на рycopобите цари разврат и проституция.

60

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 71 Цените на горивата ти се покачват, защото руския Лукойл е монополист и прави каквото си иска в България. Сега ти реши дали има смисъл да се говори за други неща или само ще си скубем косите, правейки се на невидяли и неразбрали.

59

Анонимен

преди 1 година

Ако се пишеха толкова дълги статии за непрекъснато увеличаващите се цени в България и все по-високия минимален доход и силно изоставащия среден доход положението можеше и да е по-добре. Изглежда медийте се интересуват от Украйна и от дипломацията на Русия доста повече от покачващите се цени на горивата.

58

Акушерката

преди 1 година

Се пъне да съживи Европа ама си е В нокдаун

57

Посолството

преди 1 година

Плащаме Ви не да пишете такива проостотии

56

др0гаре плоскоземи

преди 1 година

малкия изглежда пребледнял...да не термално болен?

55

Майната му на

преди 1 година

ДьПьСе! България е православна държава.

54

Анонимен

преди 1 година

Нюланд беше позорно изгонена от Нигер ,но съсипа Украйна ,на Майданя раздаване курабийки .

53

Анонимен

преди 1 година

Зеленски разкара Резников,да му изпратим Тагарев,той е ястреб украински.

52

Анонимен

преди 1 година

Тъпия путин заплашва като че още сме в СССР, най-много САЩ да му закрие скапаната държава. Жалко за руския народ, дето може да изчезне от американските ядра.

51

Дърпай Пизде

преди 1 година

Путин се пъне да съживи СССР, като Франкенщайн от алиекспрес. Нема да му се получи. Единственото, което държи Русия в момента е, че е бензиностанция с ракети. Силоваци са. Ако не искаш от тяхната пoмия, получаваш техните ракети. В момента заплашват и България в Черно Море, но България е в НАТО и Черно Море мое да посивее от американски крайцери и самолетоносачи, което виждам, че не притеснява Путин особено. Явно иска да използва ядра, за да смаже запада. Но ако има проблеми, да ходи в САЩ ***

50

Анонимен

преди 1 година

Още налудничави глупости.

49

Елементарно Уотсън

преди 1 година

Доста си надцениха възможностите според мен.Дипломацията е в стил Северна Корея хаха. Русия е империя тип Рим, а такива империи историята показва, че не свършват добре...

48

Гадна Твар

преди 1 година

Глупостите край нямат, имам предвид измислените новини. Половин Африка вече сключва договир за взаимосътрудничество с Русия на база дипломация.

47

Българка

преди 1 година

"Пълномащабно", хахахахахахахаха.... Този, който го е написал това е виждал оръжие само във филма "Рамбо".

46

пабеду будет за нами

преди 1 година

Путин е Велик,Толупа от Банкя и той е велик.

45

Анонимен

преди 1 година

Много смешно ми звучи Виктория Нюланд и демокрация, някак си тези две неща ми се струват несъвместими защото където и да отиде тази женица и след нея настава такива демократични промени,че е трудно да се опишат...

44

Анонимен

преди 1 година

Както бяхте написали едно заглавие "Всеки има право да се провали" е честито Зеленски увонлни Резников , провала е от голям по голям това е оценка не просто уволнение

43

Анонимен

преди 1 година

Путин е просто един мошеник. От 2000 до Ковид с изключение на финансовата криза, абсолютно всички държави в света се развиваха главоломно. Само на няколко места като Русия и Турция се наложи култ към личността и известен автократизъм. Дори магаре да имаше начело на Русия от 2000 до 2010 държавата щеше да расте изключително бързо. Руснаците обаче не схванаха какво се случва и си избраха да обожествяват джуджето. Да лапкат сега.