121

Анонимен

преди 9 месеца

Така е най силната икономика в Европа е руската.И то при санкции.Оказа се че завоят към Изтока е по изгоден за Русия.Хиляди китайски фирми започнаха да инвестират в Русия.Милиарди юани в икономиката на Русия.Освен газ и петрол Русия започна да изнася дървесина,ток,алуминии и какво ли не за Индия и Китай.В купувачите се появиха и Бангладеш,Сингапур, Виетнам и Тайланд.

120

А бе

преди 9 месеца

A бе, какво става с визите, след 30 години 6лизане на американски *** българите могат ли свободно без визи да пътуват в САЩ като западно европейци, или българите са нещо втора категория хора?

119

Анонимен

преди 9 месеца

Освен че са пълни със стоки, руските супермаркети работят до 11 часа вечерта, а на запад вече рафтовете са празни, а затварят в 6 часа, събота само могат да купуват.

118

до 114

преди 9 месеца

отивай в русия!

117

До Анонимен

преди 9 месеца

Отиди да видиш ,на 70 км от главните градове в Русия е ад ,който не може да бъде описан с думи !Дори вече не допускат чужденци в тези места изобщо !

116

емигрант

преди 9 месеца

добре ,че визите за г а н чо в ците остават!!

115

Духайте супата

преди 9 месеца

Русия е първа икономика в Европа и на пето място в света по БВП за покупателна способност на населението. Германия вече е втора в Европа след Русия, руснаците вече живеят по-висок стандарт от германците. Пред Русия са само Япония, Индия, САЩ и Китай. Засега. А България гони 80то място - нeщаcници! Мизepна, презряна, умираща държавичка и винаги ще си остане такава. България с всеки изминал ден се затрива и отива в нищото. Жалки палячовци и марионетки на задокеанските кукловоди.

114

Анонимен

преди 9 месеца

До108.Ами да,да погледат клиповете които качват западняци от руските магазини.Напряво са в шок и качват видеа с пълните руски магазини.От пиле мляко и то евтино.Една англичанка имаше клип и се чудеше как в Англия и казали че руснаците нямат храна а магазините по заредени от английските се оказват.Шок за пропагандата на Запада.

113

Анонимен

преди 9 месеца

Само една ракета Сармат може да изтрие от лицето на земята територия като Тексас, или Франция, или Британия.

112

Василев

преди 9 месеца

Няма по-ефикасна реклама от тези бедняци, бездомници и крадци на магазините за големите банки и корпорации!И това работи безотказно , когато се дава за пример най-богатата страна в света!Това кара всички работници където властват англосаксонските банки да са стегнати и дисциплинирани, да не се отпускат, защото утре те могат да бъдат на тяхното място!Хамстерчето трябва да върти колелцето без да се отпуска, до като го напуснат силите!Това е животът бе селяни прости, това е капитализъм!Селяни!?ЦРУ!

111

Анонимен

преди 9 месеца

Много е зле в Щатите ама за бг тарикати и некадърници!Иначе има работа колкото искаш!Много разбирачи се навъдихте в бг.чели били форумите и гледали в ютуб. ха ха ха

110

Анонимен

преди 9 месеца

А бе, я тука некой copocoид да се изтапани и да разкаже как руската армия са останали без чипове, и свалят чиповете от съдомиялни машини да ги инсталират на ракетите?

109

Анонимен

преди 9 месеца

До106.Сега тези стоки липсват и по американските магазини хахаха.

108

Анонимен

преди 9 месеца

До Стефан - нищо не липсва в Русия, има достатъчно клипове от чужденци в супермаркетите на Русия, руските магазини са много по-добре заредени със стоки от западните.

107

Анонимен

преди 9 месеца

А какво става с контранастъплението?

106

Стефан

преди 9 месеца

Това майтап ли е ,точно тези стоки нацяло липсват от щандовете в руските магазини в момента ,тъй като са били доставяни от западни производители ,които са напуснали страната !Даже в момента в Русия има един майтап - унипром -праха за пране ,който става за всичко,на лепило за тапети ,на сладолед ,като е разбъркан и охладен и чудесно изпира мазни петна !

105

Анонимен

преди 9 месеца

Сармат вече е на бойно дежурство.

104

Коста

преди 9 месеца

САЩ не е за женчовци, които не могат да работят и плачкат за родителите си. В САЩ работиш много, доказваш се и печелиш много пари. Ако търсиш да ти е лесничко, някой все да се грижи за теб като за малко детенце, но да живееш бедно, а само ти да си мислиш, че живееш добре, са държавите от останалият свят. Там е за некадърници и имат комунистически социални системи, които произвеждат некадърници и пълни неудачници.

103

Анонимен

преди 9 месеца

Всички планове на запада се провалиха.

102

Анонимен

преди 9 месеца

ха ха, дерзайте вулгариста.нци!тука е много зле в щатите!!буха ха