127

Анонимен

преди 9 месеца

Че другите хора не чакат ли бе, ***?!

126

Анонимен

преди 9 месеца

Смешкооо,давай оставка наглец лъжлив. Бил си казал името и оттам разбрали кой е. На кой му говори нещо твоето име бе. Никой не те беше чувал до вчера. Ако не си крещял,че си някакъв си там във властта никой нямаше да знае,че работиш на този пост.

125

За бананите

преди 9 месеца

Помня прес социализма - един наш лейтенант се нарязал - сбива се в дискотека за гаджеИдва военна полиция прибира го - разжалваха го и лежа в ареста -20 дни заедно с нас обикновенните войнициПрез социализма се спазваха всички закони независимо - шеф ли си или неСега власт имащия се смята за император на който всичко е позволено - толкова за бананите и демокрацията в бьлгарияМисля помните и случея с местан неосьден до днес

124

Анонимен

преди 9 месеца

Га пращахте медиците в Украйна не рева? Като съветник на Тагаренко, защо не го попита, а кой ще лекува децата ти?

123

Анонимен

преди 9 месеца

Абе Мустафа бей. Нема да се оплакваш отсъствието на Българското здравеопазване. Забрави ли че твоя Шеф Тагаренко иска да изпрати български медици да лекуват ранените в Украйна? И то точно от Пирогов, защото имат най-голям опит с рани о теавми. Ще стискаш зъби и ще чакаш. Украйна е по-важна от твоите деца.

122

Анонимен

преди 9 месеца

Едно време дори офицерите от ДС не си позволяваха да крещят на лекари и да им удрят шамари. В момента сме по-зле от комунизма. Тези са се самозабравили и са се помислили за велики. Жалка картинка.

121

Анонимен

преди 9 месеца

Турчинът се е нарязал с ракия и е пребил детето си. Нормално за етносът. Извинете ама колко малки деца сте виждали да тичат по стълбите и да си разбиват главите с порезни рани. хах. Нормално за етносът е да влезне при доктора и да почне да бие хората щото се е напил и е много нервен. Другият талибан Рашидов освен че налиташе на бой и псуваше. Тоя е следващият модел само заплашва но не псува. Така е в Орколандия. Аз мога да кажа че когато имах нужда от служители на Пирогов всички бяха перфектни.

120

Алов

преди 9 месеца

Сетила се Мара хората мрът по чакалните тоз искал отношение, вместо танкове за украйна с Тагаренко_ се погрижете за болниците всички сте равни и господ наказва точно там дето боли децата ви

119

Хайде, хайде

преди 9 месеца

Мустафа Емин не е точно турчин. От Рибново е.Там където трудно боравят със смесителите за топла и студена вода. Самите турци използват една дума за тях, която ще ми се изпише в звездички. По притеснителното е какъв образователен ценз има. ВНИМАНИЕ - Завършил Висшсия ислямски институт!!! После за малко учил за учител.

118

ДБ/пп

преди 9 месеца

Някой си емин явно назначен с връзки а не с опит и познания даже го изключвам от схематаНо хора като - бившите , вкр на социализма учили в - ссср на които сьм козирувал при проверка от ген щаба на армията - министри на отбраната ми идва в повечкоДльжноста - вкр е ясна на служилите през соца - говориш против - ссср искаш да бягаш зад границаТези хора пускат доклада и право в военен затвор - кьдето е много по страшно от обикновен , там могат да те изнасилят убиятСлужилите знаят кое как

117

Анонимен

преди 9 месеца

Единият украинско ***, другият турско, за какво Министерство на отбраната говорим?!

116

Край

преди 9 месеца

Чакал - не чакал без значение. Защо е плашил с министъра е важното. Другите дето са чакали, като не са с властта - какво? - да *** ли.Тия смешници още мислят че думата министър още значи нещо в България. Министър в България означава човек без достойнство и с грапав език за да може да обслужва Посолството и олигарсите Пеевски/Доган/Борисов.

115

аз

преди 9 месеца

Чакал е , защото е имало много пациенти. В спешните отделения се чака. И ще се чака повече, защото няма лекари. Още повече , че е безплатно.

114

До 117

преди 9 месеца

Не е мляко! Не е мляко това по устенцата. Бил е на гости в сараите..

113

Александър

преди 9 месеца

Интересно, как се става съветник на министър на отбраната с педагогическо образование? И защо още не е завършил магистратурата си във Военна академия? Или може би очаква "служебно дипломиране" заради това, че е съветник на принципала на висшето училище?

112

Анонимен

преди 9 месеца

Както се вижда без турците в управлението на България неможе. Който и да е на власт. Затова и 3 март трябва да се забрани, а паметника на Шипка да се демонтира.

111

Анонимен

преди 9 месеца

На 31 години още майчиното мляко не му е изсъхнало на устенцата и вече съветник на министъра. Минимум на 40 години трябва да си, за да бъдеш министър или съветник. И не е само до образование. Самият пост се нуждае от житейски опит.

110

Иван

преди 9 месеца

Абсолютно прав е г-н Емин. Тази болница е лишена от организация, от елементарно съвременно оборудване за прием на пациенти. Всички висят прави пред един единствен 108 кабинет, после пред рентген, после пред хирурга, ако разбира се те пуснат да влезеш пак чакаш. Понякога и повече от 4 часа се чака. Хаотично те преглеждат, хаотично и бързо ти слагат диагноза. Пирогов запада, спешното отделение плаче за ремонт. Да не дава Господ да му се налага на човек.

109

Анонимен

преди 9 месеца

как се става съветник на 31 ? нещо съм позакъснял ама все пак-------------------------------------------------------------И той е позакъснял! Герберските моми-калинки ставаха старши експерти и ръководеха държавни агенции на 23-24 !

108

Анонимен

преди 9 месеца

Какъв е тоя съветник Мустафа, пък и Емин ? Тук Турция ли е или България. Или Доган пак дърпа конците, както при Тлъстото мишле от Банкя ?