18

Анонимен

преди 9 месеца

ДНЕШНИТЕ ДЕЦА НЕ РАЗБИРАТ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ СИ ДЪРТИ УЧИТЕЛИ

17

Бай Дрън

преди 9 месеца

Трябва му малко бой на това поколение. А и на предното.Изпуснаха боя и ето ти резултата. Шамарите трябва да се легализират, както и боянс показалки и дърпането на уши, хаха. Само така ще се оправят новите поколения, особено ***.

16

Анонимен

преди 9 месеца

КОМУНИЗМА СИ ОТИДЕ И ХОРАТА ЗАПОЧНАХА ДА ЧЕТАТ!

15

Анонимен

преди 9 месеца

Личева стига дрънка с петолъчките, изчезвай!

14

Анонимен

преди 9 месеца

МОЖЕ ЛИ ЕДНО СЪВРЕМЕННО ДЕТЕ ИЗРАСЛО В ДЕМОКРАТИЧНА СРЕДА ДА РАЗБЕРЕ ЕДИН ПРОФЕСОР СЪЗДАДЕН ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ? НЕ МОЖЕ!

13

Счетоводител

преди 9 месеца

Едни такива хлапенца се опитаха да ми вдигат бунтове, че ги карах да пишат пътни листове. Не били писари, разбираш ли. Ами хубаво - който не ми пише пътен лист - сам ще си плаща горивото. Да видиш как бързо се научиха да пишат.

12

Анонимен

преди 9 месеца

ТРЯБВА ДА ВЪРНЕМ АВТОРИТЕНА НА ПРОФЕСИЯ УЧИТЕЛ ЗА СМЕТКА НА СТРАДАНИЯТА НА ДЕЦАТА НИ! НЕ СТАВА!

11

СТРАНДЖАТА

преди 9 месеца

"Трябва да върнем авторитета на професия учител"????????????????? АВТОРИТЕТ ОТ КОЕ ВРЕМЕ ААААА ОТ ПРЕСТЪПНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ ЗНАЧИ ДЕМЕК ТРЯБВА ДА ВЪРНЕМ ПРЕСТЪПНИЯ РЕЖИМ ЗАЩОТО САМО ТОГАВА ВСИЧКО БЕШЕ ХУБАВО! АЙ СИКТИР БЕ ПРЪДЛЬО БЕЗРОДНА.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Искам да видя това поколение като завърши и тръгне на работа. Ама ще има мрънкане - тежко е, много работа дават, много писане........ и БГМамите орлици ще скокнат да се борят с лошите шефова. Ако са още живи.

9

Бай Дрън

преди 9 месеца

Зецата щели да открият проблемите на света, в който живеят. Ама той е само един бе, кажете им го- СОРЪУС! От там нататъ няма какво повече да им показвате проблеми!

8

Анонимен

преди 9 месеца

КАК МОЖЕ ДНЕШНИТЕ ДЕЦА ДА РАЗБЕРАТ МНЕНИЕТО НА ЕДИН ПРОФЕСОР ВЪЗПИТАН ОТ ПРЕСТЪПЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ?

7

Анонимен

преди 9 месеца

Поколения деца растат без да са видели родителите си да прочетат и една страница, как да дойде тази любов към четенето. Като го питаш някой от родителите, които пищят, че децата им не четат - "Кога за последно твоето дете те видя да четеш?" - отговорът е - "Коги е требвало съм чел"

6

СТРАНДЖАТА

преди 9 месеца

Личева дали осъзнава че децата са претоварени с домашни и безмислени задали от училище, с мнението на техните учители което те не искат да чуват, претоварени са от несигурността в образованието от конфликта между силни претенции и неспособност за тяхното изпълнение от страна на учителите? Съмнявам се че осъзнава това, Личева е продукт на комунистическия режим а днешните деца на съвсем различно затова не могат да се разберат. Освен това на децата не им плащат от партия герб например.

5

Нане

преди 9 месеца

шроституитното краварско Убразувание, трябва напълно бъде заличено в България... Иначе ражда слуги кат кирчу и лена пара петкови... ===)))

4

Анонимен

преди 9 месеца

Проблемът с четенето е проблем на неразбиране на думи, на неразбиране на ситуации, на неразбиране на връзките. Нека който и да е българист да отвори някаква японска книга, т.е. преведена на български японска книга, още по-добре, ако е за живота преди 100 години. Да им станя ясно как нищо не е ясно.

3

Смях

преди 9 месеца

Цитат: МОН свали Под игото от десети в девети клас, с което силно намали изучаването на западноевропейската литература.ОТ кога "Под игото" е западноевропейска литература"?

2

Анонимен

преди 9 месеца

А МОКРИТЕ ДИКТОВКИ?

1

Анонимен

преди 9 месеца

То цялото училище е такова