119

Анонимен

преди 10 месеца

Дали назначението на Хънтар Байдан в борда на директорите на която и да е фирма в Украйна е престъпление? Докато баща му е вице, отговорно за финансовата помощ и отношенията на САЩ с Украйна? Дали няма конфликт на интереси?

118

До 121

преди 10 месеца

А дали получаването на подкупи в борда но директорите на Борисма от Хънтър Байдън е престъпление? А дали укриването на данъците в САЩ от Хънтър Байдън е престъпление? А дали премахването та украинския прокурор, който пазледва Борисма от Джо Байдън е престъпление итаче заплашва със неизплащане на 10 милиарда помощ да Украйна!!

117

Анонимен

преди 10 месеца

Дали назначението на Хънтар Байдан в борда на директорите на която и да е фирма в Украйна е престъпление?

116

До 117

преди 10 месеца

Искаш са кажеш онези племена дето американците избиха за да вземат земята им и ги натикаха после в резервати?!

115

До 117

преди 10 месеца

Аа има значение дали си синът на президента или не! Питай Хънтър Байдън! Има значение и дали си политически опонент на президентът - питай Тръмп! Законът не е един и същт за всички в САЩ :)

114

На скоро се разкри

преди 10 месеца

Че служител на военното винистерство на името на жена си купил имоти в Испания! Зеле купува на името на свекърва си вили..вилата във Флорида още преди войната е прихвърлена на друго име, а парите са в офшорки да да те плаща данъци в родината си Украйна!! Справка Панава Пейпърс!

113

Анонимен

преди 10 месеца

На мен ми харесва това,че САЩ направиха от 300+ народа и племена най-могъщата държава. Без значение дали си клошар или сенатор пипнах ли те в закононарушение прангити и затвор. Това ме харесва.

112

Ауу Зеле

преди 10 месеца

А свекърва ти откъде намери 5 милиона долара за вила в Египет?! Все пак пенсията в Украйна е 150 долара на месец..

111

До 106

преди 10 месеца

Имах предвид

110

До 112

преди 10 месеца

Правиш реклама на американския колониализъм в България ли! Може да съм американски икономически роб, но презирам това и САЩ! А на тебе ти харесва..

109

До 109

преди 10 месеца

Не, България е на 73 то място..значи е мо малко корумпирана..спри са лъжеш!

108

До 105

преди 10 месеца

Ти лично,без значение дали ти харесва или не,работиш и ще работиш,а с част от данъците ти ще се купува и произвежда оръжие,което убива и осакатява руски окупатори!

107

Зеле

преди 10 месеца

А това важи ли за собствените офшорни сметки или не?

106

Истина

преди 10 месеца

този е същия изменник като нашите ББ, Кирчо, Асенчо, Пеевски, Корнелия, Доганчу и т.н. такива трябва да ги изпращат на фронта на 1ва линия, няма друго спасение от тях, който не им се отчита или слуша .... за жалост, решението е революция и нов строй в който няма да има хора които да държат кокала!

105

До 105

преди 10 месеца

И така да е вилата на Владимир Путин не е финансирана от парите на европейските данъкоплатци ( тоест ние..), а това са пари на руските олигарси!! Аз лично не искам да работя за на финансирам иматите на Зеленски и гардероба на Зеленска!!

104

Анонимен

преди 10 месеца

Ай Пууттьо Владимирович кажи от къде извади през далечната1999г.,когато още беше кмет че на Петарбург милиони за скапарска вила? Спести от запладката на КГБ старшина ли?

103

Анонимен

преди 10 месеца

Ама нали сте в ЕС,какви са тея сравнения с държави,който желаят да се откъснат от руското

102

Анонимен

преди 10 месеца

Зелю, я кажи от де тъща ти извади 5 милиона долара да си купи имот в Египет, а? А жена ти 20 за вилата в Италия? От хонорари в стендъп хумор шоута и продънен сериал може би? Тръгнал за корупция да говори човека, а сам е затънал вече до шията.

101

Анонимен

преди 10 месеца

Хахахаха! Я декларирай имотното състояние твое и най-близките си преди войната и сега. ЦРУ и разследващи журналисти да проверят декларираното. Не знам защо си мисля, че на тази тема трябва да си гроб. Почти 40хил.украинци в наборна възраст на мача на Усик! Само са били в почивка от фронта? А тези, дето малтретираха поляци у сред Полша за да ги накарат да викат"Слава на Украйна" няма да коментирам.

100

Анонимен

преди 10 месеца

Ама нали за нищо не им вярвате на САЩ. Само когато ви е изгодно ли?