63

Анонимен

преди 1 година

Не знам дали го е сготвил, обаче троловете му са на пост с обичайните тролски номера. От снощи ни обясняват какво се случвало в Германия, Франция, Нигер, Нова Гвинея, Патагония... "А пък ние даже пътища сме нямали" (за русотрола не е проблем да се кепази страната, стига да е в полза на обичаната му Расия, това им е наследство от соц-а). Тия подли номерца вече и децата ги знаят.

62

Анонимен

преди 1 година

Защо трябва да вярваме на Пригожин за това какво било станало в Донбас. Хората в Донбас знаят най добре. Ако нищо не било станало защо има Донецка република , мемориал на загиналите деца и защо по гяволите имаше Мински споразумения амо нищо не било имало в Донбас. А Минските споразумения !?!

61

Анонимен

преди 1 година

Ако решим да вървим подир парите, въпросът е чии капитали стоят за Вагнер, щото не са хич малко. Вижте им само билдинга в Санкт Петерсбург.

60

Анонимен

преди 1 година

Путин награди Пригожин за превземането на Бахмут!

59

Така

преди 1 година

Тука само се споменава Козяк, та Козяк. Ей, мишоци ако не е Козяк да ни хване за якичката да ни издърпа от тежките руски зависимости още да сме като при Жан Виденово време. Ще трябва да целуваме краката на Козяк и Брюксел, че мине не мине и ни плеснат два шамара да ни напомнят, че с *** сме обречени само на мизерия и вечна нищета. Чакай Русия да те оправи. Та те собствената си държава не могат да оправят. Там с богатите и това е. Барем нещо откраднем, поне в това ни бива. ЕС и САЩ са богат

58

Анонимен

преди 1 година

Руска му работа то там кога ли е било по друго.

57

Анонимен

преди 1 година

Преди години в най демократична Швеция беше убит премиера а след години показно беше убита с хладно оръжие и външната министърка докато пазарува в магазин. Миналата година бившия премиер на Япония беше показно убит на улицата. Дори и в най развитите страни стават такива неща. Даже в България.

56

Левски оле

преди 1 година

Довечера бутаме ***. С нас ли сте ?

55

Русия

преди 1 година

Империята на злото Русия ще бъде унищожена. Не може да правиш толкова лошотий, да нападаш суверена страна, да заформяш безсмислени войни и накрая да оцелееш. Русия ще бъде победена и изолирана страна. Жалко за обикновените руснаци, които извън Москва тънат н бедност и мизерия. В такива моменти съм изключително благодарен, че сме в ЕС и НАТО. Просто живеем много по-добре от руснаците. Факт, който и русоробите признават, иначе щяха да отидат в Русия. България е велика страна. Да бъде!

54

Русобил

преди 1 година

Който пробва да лиши кремълското джудже от *** му Шойгу го чака преселение в отвъдното.

53

Анонимен

преди 1 година

Индийската космическа агенция (ISRO) успешно спусна на лунната повърхност апарата Викрам, отделил се от Чандраяан-3 по-малко от седмица след провала на опита на Русия с Луна-25 да стане първата страна с успешна мисия до района, близо до южния полюс на Луната.Пореден срам за блатната...

52

Анонимен

преди 1 година

Пригожин можеше да бъде отстранен много пъти и преди. Въпросът е защо точно сега и защо точно по този начин.

51

Анонимен

преди 1 година

Не знам ама Обама и Клинтън 100% "сготвиха" техните готвачи

50

Мухаха

преди 1 година

Ами че такива убийства стават и на Запад , но те предвидливо са обявявани за дело на Путин, така че Кремълския има в актива си убийства за които дори и той не знае .... п.с. Абе какво стана с разследванията за смърта на Джефри Епщаин ? Оня дето дни преди да бъде разпитан за замесените политици и милиардери в аферата с сехуалната експлоатация на малки момичета и момчета беше намерен самоубесен в килията си снабдена с камери за денопнощно наблюдение. Откриха ли вече че Путин е виновен ?

49

Анонимен

преди 1 година

Човек не може да си напиши мнение от платени агенти на свободното слово които нямат аргументи но имат контрагенти , опорки-лозунги и знаци Випиени.

48

Анонимен

преди 1 година

Историята за щурмоваците на Рьом, руска кавър-версия. Чакаме следващите епизоди.

47

Анонимен

преди 1 година

Който вдигне ръка срещу руската държава такава му е съдбата. Да се знае от всички врагове на Русия как ще свършат.Поздравления за Владимир Путин и успех в СВО срещу фашизираната Украйна!

46

Анонимен

преди 1 година

То се очакваше че Пригожин ще бъде отстранен от Путин.

45

Анонимен

преди 1 година

Ами и в България ментора на Сглобката беше показно убит преди няколко дни. Това не ви вълнува. Процесите и обвиненията срещу президента Тръмп не ви вълнуват. Съдбата на реакторите и цената на бензина не ви вълнува , пожарите и наводненията също не ви вълнуват, непрекъснатото въоръжаеане на украйна и хвалбите им не ви вълнуват , вопиющата украинизация също не ви вълнуеа....

44

Анонимен

преди 1 година

Чудно ми е как готвачът на Обама се удави в една педя вода, съвсем демократично.