144

ЛейтенантФонВицланд

преди 9 месеца

Нацистка Германия спаси света от 25 милиона руски ***

143

Бай Иван

преди 9 месеца

Берлин забрави май колко бой ядоха последния път ;) ?!?!

142

Анонимен

преди 9 месеца

Междувременно, родната къща на Хитлер ще бъде превърната в полицейски участък, каквото е било желанието му приживе.

141

Анонимен

преди 9 месеца

Молдова забрани на Горан Брегович,да пребивава на територията и,заради проруски възгледи.Гледайте какво правят натегачите и слуги на Америка.

140

QWERT

преди 9 месеца

До джо. ВЕрваме Ви. Не са половин милион, а 50 милиона Украинци са избити от рашистите. Днес съветската армия се бие с НАТОвска армия, а утре, като убият и нея ще се бият с извънземните. Защо не използвате органа между ушите си, преди да пишите пълни глупости. Ако беше вярно това , нали сега *** щяха да са на полска граница, а не в Клешиевка.

139

Картечаря Ханс от SS

преди 9 месеца

139 На 9ти май се провежда най големия руски гей парад

138

Анонимен 11

преди 9 месеца

Стана ясно коя телевизия,ще предава мача Левски айнтрахт,това е диема спорт-домуззчиев-свинаров,благодаря не давам пари за неговата телевизия.

137

АнонимеН

преди 9 месеца

НАЙ МИ ХАРЕСВА КАК ЕС И ФАЩ СИ СМЕНЯТ МНЕНИЕТО!!! НАЧИ ЕС И ФАЩ ОБЯВИХА , ЧЕ СА ПРОТИВ КАСЕТЪЧНИТЕ БОМБИ КОГАТО БЕШЕ ЗА СИРИЯ! НО ЗА УКРАЙНА НЯМА ПРОБЛЕМ :D ПОСЛЕ ЕС И ФАЩ ОБЯВИХА, ЧЕ ОРЪЖИЯТА ЗА УКРАЙНА НЕ СА ЗА НАПАДЕНИЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ПУТИНУВАТА ФЕДЕРАЦИЯ :D НО ДНЕС ОБЯВЯВАТ, ЧЕ ТЕ НЕ СА ЗА НАПАДЕНИЕ НА ПУТИНУВАТА ФЕДЕРАЦИЯ НО АКО НАПАДАТ С ТЯХ НЯМА ПРОБЛЕМ :D

136

Анонимен

преди 9 месеца

Един пилот като е свикнал на руска машина, колкото и да го обучаваш реакциите му на западна машина ще са му забавени, тоест трябва да започнат новаци от нулата за 6 месеца.

135

В. Владимирович

преди 9 месеца

Коя част на Берлин го каза това? Източната или западната?

134

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 9 месеца

Отдавна парада за 9 май не е бил в Берлин!

133

R.A.T.M

преди 9 месеца

Този развит запад защо дава оръжия на Украйна, колкото бих да прости не 50 танка, а 1000 не х артилерийски установки, а 100х и т.н. Отговорът е ***, защото не искат бързо да приключва конфликта. И за Украйна колкото и е абсурдно да звучи е по-добре Русия да победи справка новите жилищни квартали и училища в Мариупол. Запада ще остави Украйна гола и боса и ще смуче ресурсите и само никакво развитие не предвиждат

132

Картечаря Ханс от SS

преди 9 месеца

135 Завинаги руска о р к о

131

ПутинХуйровци

преди 9 месеца

Пак немски танкове с кръст ше ви газат у блатната ***

130

Анонимен

преди 9 месеца

Тези пак ли ще стават райх за кратко?

129

Анонимен

преди 9 месеца

Сега разбирам защо Днеса бяха писали статия, в която ни информираха за скорошно решение не на "Бундестага" а на Райхстага. Грешката в случая е била вярна.

128

ХаХаХаАААААА

преди 9 месеца

Тези наши фейкове...Бебето бербок ....

127

Анонимен

преди 9 месеца

И в САЩ армията вече е много вожд малко ***.

126

Боби

преди 9 месеца

До QWERT Поне дузина лично. Най-много време съм прекарал с Господина Коробейников(Превежда се на Български като Кокошков или Птицаров) който дойде в България да си изкара университета, да поработи и да се спаси от Наборна Служба в руската армия - каза по-добре 1,5 години да работя от колкото да маам ***. Още тогава лично ми каза че такива глупсти като крепосничество няма в РФ. Неговите хора са се премстили през половин РФ в подмосковието а той е дошъл в България без никакви проблеми.

125

Анонимен

преди 9 месеца

Тези пак искат да ги газии КРАЗ, КАМАЗ и ЗИЛ.