112

Никола Стефанов

преди 9 месеца

Май някой от "Поредните Продажници" на Кирчо Случайника е останал без кола покрай промените в НК.

111

Анонимен

преди 9 месеца

Просто покъртен съм от малоумието на ПП/ДБ.Дълбоко съжалявам че гласувах за тия .Хора работещи да адвокатстват на пияни и дрогирани убиици по пътищата .Как да спре войната по пътищата като парламента толерира убииците на пътя .

110

Анонимен

преди 9 месеца

До 109, първо: не си ти човека който ще казва кой трябвало да си ходи и кой не! Второ: нищо до сега не се е случило, така че въпроса "какво още" си го заври там от където си излязъл! Трето: в София народа е про-европейски настроен, и всичките ви протести без участието на про-европейските граждани са обречени на провал! До сега големи протести е имало само против про-руски правителства, с изключение на тези от 2020г., когато обаче пак основната им част бяхме про-европейски граждани!

109

Анонимен

преди 9 месеца

Добре е, мерките срещу пияни и дрогирани шофьори да се засегнат, но отнемането на автомобили ще предизвика голяма бъркотия и многобройни дела в съда. Колите, които ще стопанисва държавата ще изчезват, запалват, незнайно от кой, или от тях ще липсват части. Може и да бъдат ползвани, делата протаквани...нещо нормално, за некомпетентните ни, корумпирани, русофили и всякаква червена гмеж, сред магистратите ни. Докато се изясни, фалшиви ли са показанията от дрогера, или дали не са подмени кръвните пр

108

Анонимен

преди 9 месеца

Редно е цялото катастрофално правителство от дърводелци майстори на сглобки, да си ходи докато е време! Достатъчно си подиграха на политици. Видя се, че са неспособни и некадърни. Какво чакат още да се случи? Или мислят, че като се скрият през септември като партизани в стария Партиен дом с подземията и бункера, че народа няма да ги свали ли? Никой не е избягал от народната любов. Ще ги бият с камъни и празни тенджери. Още малко им остава.

107

Анонимен

преди 9 месеца

Правенето на закони не се удава на хората в тази страна.

106

Анонимен

преди 9 месеца

Антирекорд 2022г - произведени 9.3 милиона автомобили, най-ниското ниво, както през 1993 когато са произведени 9.2 милиона. Нормално в ЕС се произвеждат около 14 милиона автомобила годишно.

105

Анонимен

преди 9 месеца

тези ако поддават толкова лесно дайте да ги сваляме!

104

Анонимен

преди 9 месеца

"Според него парламентът трябва да потърси вариант да отложи влизането в сила на тези промени." Ами нали са в сила вече тия промени и на база тях отнемат автомобили ,друг е въпросът ,че - "Автомобилът не може да бъде конфискуван освен с влязло в сила съдебно решение", отбеляза той."

103

124135

преди 9 месеца

Ех , неразбрахте ли че модата се смени и вече не е актуално да пиеш и да пушиш. Трябва да взимаш наркотици и енергийни напитки. Иначе не стига, че си изостанал дядка ами и колата ще ти взимат. Ама ха, ще ми пиете бира и ще ми пушите тютюневи цигарки - няма ли за вас марихуанка нещо, амфетаминчета. Хаймани.

102

Анонимен

преди 9 месеца

Китайските автомобили вече значително превъзхождат немските във всяко едно отношение.

101

Анонимен

преди 9 месеца

Важно е да отбележим, че след десетина години в ЕС няма да има дизелови и бензинови коли. Решение на ниво ЕК и ЕП.

100

Анонимен

преди 9 месеца

Собствената кола - символът на свободата - ще бъде лукс. Съвсем скоро. Вързани сте географски - край на свободата движение и забравете за обединена и свързана Европа. Самолетни билети ще могат да си позволят само милионерите.

99

Мда

преди 9 месеца

Подирният акъл...

98

Альо Бальо

преди 9 месеца

Малко Ала-Бала и законите са готови. Пък после какви ще са последвията - ще поживеем, ще видим. Нали никой от 240те Алабальовци не носи персонална отговорност.

97

Анонимен

преди 9 месеца

ПП и ДБ не могат да разделят сеното на две магарета, та ще управляват държавата , толкова са некадъни .

96

Анонимен

преди 9 месеца

А как е бензино?

95

Анонимен

преди 9 месеца

На запад добър велосипед с екстри струва до 5 хил евро, а с кабинка за деца и багаж може и до 10 хил евро да стигне. Има и семейни, с две седалки и кабинка за деца, те са много скъпи. Велосипедът в ЕС вече се превръща в символ на социален статус.

94

принцеса Калинка

преди 9 месеца

Никой няма да ми пипа поршето мръсни бълхищари полицайчета ! Обадих се на Киро да отмени закона дадох му 72 часа !

93

Васко - Азис

преди 9 месеца

Божанков явно е шмъркал бяло брашно с интимния си приятел Зеленски и сега се притеснява да не му вземат колата!