45

ха-ха-хи...вЕЕЕрваме

преди 1 година

Уркия е велика и могъща,България и Румъния са слабото звено на НАТО в Черно море, а Турция води собствена игра...СТРАААХОТЕН анаЛЛЛизььь...на БундесНахтенДойченХитлерЮнгенс...Евала на Путин...ръга люти чушки в боба и не му пука !

44

Гринго

преди 1 година

Глупости 2025,хохлите са на превършване.

43

Стан

преди 1 година

Никой няма изгода войната да спре . Украйна прибира милиарди , руснаците изнасят тройно нефт ,жито и благородни метали . Америка печата и дава под формата на заеми и ако няма възвращаемост приватизира ! А ние европейците мизерстваме и биваме подтискане от пропаганда !

42

Анонимен

преди 1 година

рашките в такова приключение се вкараха че нема да излязат от него поне 3-4 десетилетия, да ги пита човек за какво им беше тази война, все едно нямат земя, вместо да си гледат търговият и да си оправят държавата, се превърнаха в най-извергнатата и избягвана държава и нация

41

Тонката

преди 1 година

До година нама да има воина Шото американците ше спат да дават орашие.Да му мисли Европа дето се набута кадето ни е работа.Ише плати скапо за това недомислие

40

077

преди 1 година

Аман от всякакви псевдоексперти, избълват някаква глупост, нашите драскачи се скъсат да я разпространят / такав е опорката / и след това никой не търси '' експерта'' за коментар / справка предателя Грозев / . Без да съм специалист, войната завършва до Нова година с разгром на Украйна.

39

Shark

преди 1 година

ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА МИРНИ ПРЕГОВОРИ? ЗАЩО!!! ЗАЩО ЕВРОПА ДОПУСНА ТАЗИ ВОЙНА? ОТГОВАРЪТ Е ЯСЕН, ЗА ДА ПОДГЪЗУВА НА ПРЕЗОКЕЙНСКИТЕ НАЧАЛНИЦИ И НА ОНЯ СКЛЕРОТИК БАЙ ДАНЧО!!

38

Анонимен

преди 1 година

Попитали радио Ереван: - Защо дадохме 100 стари безаналогови БТР-а на Украйна? Отговорът не се забавил: - За да може русофобите да отбият номера, да прилъжат ЕС, САЩ и НАТО и да се похвалят на Путин че му изпращат 100 ковчега в които могат да бъдат затрити с лекота по един взвод украински войници във всеки БТР.

37

Анонимен

преди 1 година

Ненапразно алкохолика Медведев и Конья Лавров заплашват с ядрено оръжие ако Украйна освободи окупираните територии... но липсата на достатъчно сиво вещество в кратуните ви русофили не ви подсказва какво означава това, нали? Кремълските бандити знаят, че няма да им се размине, а и на вас също копейки ***...

36

Анонимен

преди 1 година

войната ще продължи до тогава докато бай Реджеп край Босфора печели от нея, в момента в който спре да печели ще захлопне Босфора за руски кораби и войната ще спре за 1 седмица, е това е товарисчи

35

Анонимен

преди 1 година

Наистина не мога да повярвам как русофобите-краваророби не вярват на западните масмедии и вярват само на лъжите на наркомана-клоун и на информ бюро укроинского наркоманчика. На запад вече разбраха, че от контранастъплението остана само жилото от контрата и това го писаха в не едно и две европейски и американски издания, но русофоба-краваророб не та не. И жертвите на украинците не го трогват. Даже жадуват за още кръв, кръволоците им жестоки! Дават си старото оръжие само и само да се лее кръв!

34

Анонимен

преди 1 година

Путин може да унищожи Украйна за кратко време но не го прави видя ли ли сте руска авиация в конфликта нарочно държи в шах запада ето и санкцийте срещу Русия спряха нямат ефект но запада инфлация навсякъде за първа та година от войната Германия няма, растеж на икономиката целия Европейски съюз е в рецесия

33

Анонимен

преди 1 година

Още 2012 Килъри Хлинтън каза, че САЩ никога няма да позволят Русия и Украйна да се обединят отново, защото вече видяхме каква сила са, когато са заедно, в годините на Студената война. Значи ще е бой до последния украинец+поляк.

32

Анонимен

преди 1 година

Германски шарлатaнuн не експерт миналата година септември очерта края март април сега тариkата си даде по голям хоризонт

31

Трифонов

преди 1 година

Когато германски военен "експерт" ти каже добър ден, погледни слънцето защото може още да не е изгряло или вече да е залязло. Колкото до слабото звено- още не можете да преглътнете, че царят ни не изпрати войски на източния фронт а пък румънците ви "предадоха" при Сталинград.

30

Анонимен

преди 1 година

Абе ако на президентските избори в САЩ през 2024 спечели Тръмп, войната рязко ще приключи още същата година...

29

Анонимен

преди 1 година

А в Чернигов кво стана че се умълча работата ?

28

Анонимен

преди 1 година

Зеленски вместо да обикаля да проси, да вземе да се лекува от екзорxист. Демоните са му взели ума.

27

Анонимен

преди 1 година

"Ако пък спечели Байдън, което засега изглежда по-вероятно," , и спрях да чета

26

Анонимен

преди 1 година

До Ето за какво. Не е така бе. Краварофилингите чекат върховния Фъ-шишнайсит (8 броя) с които ше набием Русия сами. Амнезия ги е налегнала че съществуват ракети. Те са измислица и няма такова нещо. Чакат да ни нападнат със самолети че да ги сваляме.