47

Анонимен

преди 10 месеца

САЩ са глобален играч . В момента се води война за промяна на силите в цяла Европа. Какво трябва да се дават обяснения на някой сулюю от панела , защото Байдън или друг правил нещо си. Това да не ви е сбирка пред училището да създавате плява. Цели екипи от десетки държави правят анализи за след 50г и кое как ще се развива, за да е сме добре ние след време. Аман от простолюдието имащо се са много вещо по всеки въпрос.

46

Не е баш тъй

преди 10 месеца

До Ларавел: Първо, украинците не са само няколко, а цял народ, и второ, на харчовете за войната в Украйна краят им не се вижда.

45

Анонимен

преди 10 месеца

А бе кой го боли за Мауи. По-важното е да наливаме средства в "машата" Украйна.

44

Име

преди 10 месеца

За сравнение. Едих час полет на президентският самолет струва $177000.

43

До сънуващия 1500E

преди 10 месеца

Tия глупости за 1500 евро на *** и другите социални мокри сънища ги приказвай на братчедите в Орландовци. Такива помощи и Немците не вземат чадо!

42

Анонимен

преди 10 месеца

За наводненията хора и фирми събраха милиони, после отидоха за укропитеците.

41

Анонимен

преди 10 месеца

До 45. 1500 евро получаваш ама за всичките 5 деца, а не както си го написал за всяко дете. Няма такава държава на света дето ще ти платят 1500 евро само за това, че си се размножил, и на пияно си нашлякал жена си и тя след 9 месеца е изакала едно голямо ****.

40

Анонимен

преди 10 месеца

Има логично обяснение - евреи. Световен еврейски заговор срещу славяните и православните народи. За евреите е по-важно да се избиват славяните, отколкото да помогнат на някого в беда.

39

Ларавел

преди 10 месеца

Не виждам защо за недоволни. Ако само със 113 милиарда долара и няколко украинеца можеш да държиш Русия наведена и затънала в украинска кал година и половина, това е супер сделка.

38

Анонимен

преди 10 месеца

След като изгориха горите сега искат да изкупят всичко и да построят курорти, жилищни комплекси и молове с горите ебило забранено. Това си е отив за умишлено подпалване.

37

Какво следва

преди 10 месеца

Изборите в САЩ наближават и ще става все по-трудно за дядо Байдън да харчи милиарди за Украйна. А и резултатите от контраофанзивата са съвсем мижави.

36

Анонимен

преди 10 месеца

Джуджето шут Денков каза: руската групировка Z се е приближила до град Купянск. Градът се евакуира и отбаната се усилва. Местните жители чакат руските освободители с нетърпение. Слава на Русия!!!

35

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя ли гледа от нашите или нашите от него? За помощ за Украйна има пари, за пострадалите от наводнения българи не или минимална, дето и с нея, и без нея, все тая. За болни деца и хора хич няма да отварям дума.

34

Георги

преди 10 месеца

Потресаващи коментари има тук. Масово хората вярват в глупости като тази, че ще оправят бездомни и наркомани с пари.

33

Анонимен

преди 10 месеца

И тук е така за наводненията получиха жърти стотинки, а украинците си живеят безплатно като туристи.

32

Анонимен

преди 10 месеца

Пpoдажниците от интимната коалиция правят абсолютно същото. Има толкова сектори в страната с крещяща нужда от държавно финансиране, а вместо това на първо място им е Украйна.

31

Анонимен

преди 10 месеца

Имам 5 деца и съм ги записал в германската социална служба. За всяко взимам по 1500 евро и ми дадоха безплатна държавна квартира със занижени цени на ток, вода и парно. Идвам си често в БГ. В БГ си направих нова къща, имам и дворче. Имам 3 коли. Нищо не работя вече сума време. Вие се трепете в кл0аката БГ за жълти стотинки, баламурници!

30

Таня

преди 10 месеца

Ако беше Путин, щеше да даде по една Лада за всеки труп.

29

Христо Христов

преди 10 месеца

Голям прас. Едва ли сенилната деменция има някаква връзка с този свят...

28

Анонимен

преди 10 месеца

До АнонименНе искаме евро, -32 Почисти си компа от слюнките по-полека да не ти се случи некой инфарктче.