151

Дъки

преди 10 месеца

До Боби. От 10 планини да носиш вода,фактите са факти. НАТО не се е включило във войната,а вече 5 руски гемии са аут без значение причините. Представи си,ако се включи. Самият Путин знае какво ще се случи с Русия,само родния р0с0роб още се ежи и се прави на интересен.

150

Анонимен

преди 10 месеца

Видяхте ли как хората срещат Путин? Кой лидер го срещат така? Зад Путин е целия руски народ, каквото и да си фантазирате. Кой ръководител до сега е потушавал военен метеж за 24 часа, без капка кръв? На Шльоца, Макарона и оня английския mаn-гал и тях народа ги "обича".На Макарона му палят Парижа, а той на концерт на Елтън Джон или пие бира с местните в колонията Конго. Сегашните западни диктатори са пълен позор за цяла геiропа!!! Вън!

149

Красимир Петрофф

преди 10 месеца

ВАЖНОТО Е ЧЕ Бойко вече е добър! Нито кирчо, нито кокорчо нито нещастните им поддръжници говорят за "модела ГЕРП", за "Мафията", за "кражбите на Борисов", за "чувалите с пари", "за кюлчетата", "за пачките" - всички тихо мълчат, протакат имунитета на Бойко и перат ли перат със сапуна ризите на Борисов, Пеефски, Доган и другите от групата. А Христо Иванов забрави как се кара лодка на Росенец, щото вече ходи там на отчет с кола на НСО - смех и срам за всички "демократи" от ДБ и ПП !!!

148

Хе хе

преди 10 месеца

То и затова Буданов и Тагаренко подготвиха провокация в териториалните води на България, при посещението на Буданов в България. Заветната цел на Зеленский, за пряк сблъсък НАТО-Русия е на път да се осъществи с помощта на родните полезни ид...ти. Полските тарикати дрънкат с оръжие, но не смеят дори с Беларус да се сблъскат. А нашите.....

147

Рендету

преди 10 месеца

Хайде, да поразсъждаваме малко, РФ разполага с - ПКР Бастион с ракети БАЛ радиус 260 км и ракета Оникс 600 км. Следа ПКР Калибър 380км и разбира се хиперзвуковата Циркон до 1,000 км. Въздушни ПКР Овод х59мк2 280 км. запуск - Су-30,Су-34, Су-35. ПВО - Бук М3, Витяз, С-300 В4, С-400 и с малък радиус Тор-М2 и Панцер СМ. Черно море ще се превърне в гробница на Натовския флот и авиация!!!!

146

Анонимен

преди 10 месеца

Докато бяхме под руско влияние имахме и кораби и подводници и самолети, сега нямаме нищо. А Черно море не е на НАТО, а на държавите, граничещи с него. НАТО е само един военен съюз, който е пред разпад.

145

Анонимен

преди 10 месеца

Япония излива радиоактивни води от гръмналата централа Фукушима. Тихия океан да не е частна канализация на Япония?! Тихия океан може да е частна канализация само на кл0аката кравария!!!

144

Боби

преди 10 месеца

До Дъки Москва е загинала от ПОЖАР и взрив на ПОГЕРБ със снаряди за ЗАК АК-630. Това е истината освен ако не ми покажеш противокорабна ракета която може да порази кораб под ватерлинията(всички морски страни ще искат такава комбинация торпедо/морска мина/ракета) Два десантни кораба са потопени в Порт от балистични ракети все едно да кажеш аз свалих Супер дупер Бомбер Б-2 като сложих 4 гранати в главния резервоар с гориво и ги взривих! Ударен е 35м Буксир с Противотанкова ракета и ДА корба с дрона

143

Анонимен

преди 10 месеца

Видяхте ли метрото в ню йорк? Еееебаасии, пълен к0птор и свiнарник. ФакинШит. Некъв клош легнал на пейка и лusка, всичко 0пiкано и одрaifано... Добре, че миризмата не се пренася с клиповете.

142

Анонимен

преди 10 месеца

Какво стана, ще ядем ли насекоми? Гледам назапад започват да внедряват новата храна.

141

Анонимен

преди 10 месеца

В армията на кравария 33% от служещите не минали теста за наркотици. 15% от тях сa transgenders. Страхотни ценности и голяма военна сила. А по данни на CBS news 31% от младежите в щатите са transgenders. Сами си правете изводите с какви извращенци сме в съюз.

140

Реално гледащ

преди 10 месеца

До Анонимен 149 - Нашето море вече не е наше или съветско, а море на демокрацията, а ние сме в НАТО, а не в СеСеСеРе. Червените тролеи да се измият червените гурели и се съпикясат с 21 век и Новия Ред. Честито тавагишчи.

139

Анонимен

преди 10 месеца

Работещите за американското посолство тr0лоVе са в постоянна активизация.

138

до 143

преди 10 месеца

Абе повече от 700 са.200 византийско,500 турско,100 руско в което все още сме....

137

Анонимен

преди 10 месеца

Много евроатлантическо гюбре брат! Да не би да е плод на 33 годишна краварска пропаганда по нашите земи?

136

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 147. С тоя политико-икономически модел не може да има надпревара в Космоса. Все трябват много пари все трябва срещу тях да има огромна печалба. Няма как да стане. Едвам едвам изкараха една космическа стания и то живота и свършва а нова не се вижда на хоризонта.

135

Гаварить Масква

преди 10 месеца

До Анонимен 134 Отде я изкопа тая информация? Да не би да имаш съновидения и Галюцинации. Смех отвсекъде.

134

Анонимен

преди 10 месеца

40% от петрола в света е от Русия и 50% от газа. 0.3% е от евроfekалиите на Екотерористите са за зелена енергия. Вземете и прочетете малко. А онзи ден финландския танкер за газ отново е заредил в Санкт Петербург и е отишъл да зарежда финланските чукчита.

133

Анонимен

преди 10 месеца

Хайде гледайте си вашите води. Черно море е наше и нямаме нужда да ни дават оценки от 10000 километра какво да става у нашия двор.

132

Анонимен

преди 10 месеца

Братушките викат, че бронята на Брадлитата и Леопардите била като картон. Чакали Ейбрамсите, ама краварите ги е страх да ги пратят, че тяхната броня е като мукава, а иначе били тежки и потъвали в Руския чернозем.