37

до 37

преди 10 месеца

Играят украинско танго - едно напред, две назад.

36

Анонимен

преди 10 месеца

Целият свят разбра,че предишната украина няма да я има вече... сега въпросът е дали Одеса и Харков ще станат независими федерални области..1) Военно и финансово Русия доказа че ще издържи..ако се наложи да се води война даже 20 години. 2) Украинския народ е изморен от про-Европейската пропаганда ..иска мир..3)На Европа и писна да плаща Така че се очаква раздел на оставащата територия... .. Украйна ще е дна вътрешноконтинентална държава ...с население 10 мил. Това ще е крайния резултат

35

Анонимен

преди 10 месеца

Контраофанзивата не е закъсняла, а ПРОВАЛЕНА, това е проблемът на зеления надрусан плъх. Изразходва ракети и боеприпаси и допусна унищожаването на танкове и друга западна техника за МИЛИАРДИ долари, а резултатът е, че още половин милион украински мъже и момчета гният в земята, затова са недоволни западните господари, които плащат за разпалването на тази война.

34

Анонимен

преди 10 месеца

Ще ви кажа под секрет че мирният договор който се обсъжда между Русия и САЩ включва към Русия да преминат напълно Донбас,Луганск,Запорожка област и Одеската област.Укрите никой не ги пита.Американците искат да нахранят гладният Вова с територии и да спечелят време за нова война като превъоръжат остатъците на Украйна.Но Вова е хитър и иска цяла Украйна.

33

Мен

преди 10 месеца

Как така постоянно настъпват и в същото време отстъпват

32

Едно не разбирам

преди 10 месеца

то нищо не остана от тоя Бахмут, защо искат да го вземат обратно? В руините му са се окопали руснаците, защо украинците се напъват толкоз за изселен и разрушен град? Тоя Сирски два грама акъл няма да води собствена война край Бахмут. И това всичкото, при положение, че дори военни експерти от САЩ казаха, че е по-разумно Украйна да си пести силите за отбрана, а не да ги хаби в настъпление. Голям грях извърши Зеленски и другите около него.

31

Анонимен

преди 10 месеца

Че те не го ли превзеха бре?

30

Анонимен

преди 10 месеца

Контраофанзивата, струваща на САЩ и НАТО досега 385 млрд долара, буксува сериозно. Байдън и синът му скоро ще бъдат съдени за подпалването на тази война, целяща да заличи следите на съмнителните сделки, които семейната им фирма беше сключила с Украйна. Но скоро ще дойде Видовден. Когато Тръмп се върне в Бялата къща.

29

Ами

преди 10 месеца

До Еврогейец "Я напишете нещо за десанта на украинската славна армия на река Днепър" Установен е втори плацдарм от страната на все още окупираната част от Херсон :)

28

Анонимен

преди 10 месеца

Господи, моля те, спри тази война! Стига жертви! Стига! Амин!

27

Анонимен

преди 10 месеца

Киевските фашисти са силни единствено в пропагандата и фейковете. Откакто е започнала СВО ни заливат света с дезинформация. Ядат бой по целия 1250 км фронт, но продължават да лъжат Западата за да пълни гушата на Хунтата в Киев, начело с наркоманизираното джудже скечаджия.

26

Анонимен

преди 10 месеца

В Бахмут където Путин е заповядал да се удържа на всяка цена ще има поне 20 хиляди пленници или ако продължават да удисват на акъла на джуджето ще има 20 хиляди трупа.

25

Еврогейец

преди 10 месеца

Я напишете нещо за десанта на украинската славна армия на река Днепър,срещу Херсон какво стана?!Ами ,който оцеля от укрите,бе пленен от руснаците.Реват клетите укри.

24

Анонимен

преди 10 месеца

Тия що пари издоиха и профукаха ! Що народ зян отиде! Още малко и ще ви приемат в НАТО! Опърпани и дрипави!

23

Анонимен

преди 10 месеца

До20.22 бригада е настъпила и превзела един окоп до Бахмут.Там са намерили трима пияни кадировци.Това е напредването от днес.Сирски използва голямата победа за да поздрави 22 бригада.Очаква се награждаване и от Зеленски.

22

Българин

преди 10 месеца

Украинците напредват назад. Контраофанзивата им се оказа смешно фиаско. А в същото време Русия за последната седмица е освободила близо 30 кв. км. на северния фронт и се доближава до град Купянск, който е стратегически важен.

21

Анонимен

преди 10 месеца

Рузките фашисти "превзеха" Бахмут след 9 месеца напъни. Украинците са на път да си го върнат след 2. Напразно отидоха в чернозема 30 хиляди вагнеристи и още 20 хиляди "елитни" десантчици от ВДВ.

20

Анонимен

преди 10 месеца

Тези вече ще вземат да ни съобщават за всеки изстрелян пълнител от героичен украински войник в посока на врага. На всеки вече е ясно, че тази офанзива няма да я бъде, и че няколко десетки милиарда евро и долара на западния данъкоплатец заминаха в кофата. Онзи ден четох, че и на американците е взело да им писва да наливат пари в бездънната кофа. Около зината се очертават преговори и загуба на територия от Украйна.

19

Анонимен

преди 10 месеца

Какво значи 22 отделна механизирана бригада елиминира вражеска бойна единица? - Там са кадировците на Рамzaн. Един кадировец ли?

18

Анонимен

преди 10 месеца

Укрите настъпиха.Ама настъпиха мотиката.