344

Катил Катилов

преди 10 месеца

Инджев, вдигнали са ти мерника. Скоро роднините ти ще черпят с ашуре. Ще ходим бавно и ще мачкаме капите. ХАХАХАХАХАХАХАХА

343

komitata

преди 10 месеца

какъв анализ каква мисъл за индианците в прерията -истината е че цяло НАТО се провали в своите планове и сега се чуди кка д аизлезе от батака

342

ВЕЧЕ Е РЕШЕНО

преди 10 месеца

руснаците вън от Украйна ! Русия плаща 10 000 000 000 000 000 000 евро репарации на Украйна !

341

Кабалчик Талмудов

преди 10 месеца

Зеленски фашиста го държат жив само за да има кой да подпише капутолацията на Уркокрайна. ХАХАХАХАХАХАХАХА

340

Боби

преди 10 месеца

До Критичната точка... Само дето пропусна да погледнеш картата... Токамак е на 70км от брега на азовско море... Хорица спрете да се излагате в ЕФИР проверявайте си нещата а!!!

339

Генерал Майтапчийски

преди 10 месеца

Укрофашагите са на привършване. ХАХАХАХАХАХАХАХА

338

Куку

преди 10 месеца

Да питам само....къде са руските танкови дивизии,ВДВ-та,Спецнази,Армата,Су57?Всьо пропало?От Киев за три дня се стигна до окопаване и зариване а още не са дошли Атакмс,танковете Абрамс,Ф16 и Ф18.

337

дИво мИнджев

преди 10 месеца

Да защитаваш международно признат агресор, бомбардирал и унищожил мирни спящи градове с атомно оръжие си е чиста проба шашкъния и платен с центове и грантове kрeeтeнизъм ! Знам го щото съм точно същия платен креееттен

336

ПроСоТо

преди 10 месеца

До за БГ мужиците:....Имаш предвид Щатите,които за сто години запалиха над 200 военни пожара по целия свят и бомбиха СУВЕРЕННИ държави на хиляди километри от тях ?..С повод и без повод,просто така-за да поддържат стандарта си с военната индустрия ?...Е,в такъв случай си прав,нема две мнения..

335

БОГ ДА ПАЗИ ....

преди 10 месеца

.....БЪЛГАРИЯ ОТ ФАШИСТКА РУСИЯ !КОМУНИЗМА И НАЦИОНАЛ- СОЦИАЛИЗМА СА СЪТВОРИЛИ ВЕЧЕ 2-ВОЙНИ !!!!!

334

Анонимен

преди 10 месеца

Украйна млати фашистка Русия по всички правила на бойното изкуство. Първо унищожава складовете с боеприпаси и след това завършва с доубиването на руския башибозук.

333

за БГ мужиците:

преди 10 месеца

Да защитаваш международно признат агресор, окупирал и заминирал суверенна държава си е чиста проба шашкъния и платен с рубли и копейки kрeeтeнизъм !

332

Критичната точка...

преди 10 месеца

...Е ЗА РУСИЯ!УКРАИНЦИТЕ влизат в Токамак и вече са на Азовско море...РУСИЯ С НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ГИ СПРЕ ЗА КРИМ!!!

331

Анонимен

преди 10 месеца

Управляващият режим в Окрайна както казват аналитиците на запад, лесно се подава на манипулации или с други думи зомбира се в името на измислени и фалшиви каузи с цел финансово облагодетелстване.

330

Боби

преди 10 месеца

До ЕлестроМагнитИмпулс Стига с този ФЕЙК хаиде сега *** и прочети в Нета що е това боново заграждение и има ли то почва за ползване по света и у нас и кога е открито.

329

Анонимен

преди 10 месеца

Разделяй и владей - политически прийом по-стар и от собствената ни държава. Докато се лаем и плюем по форумите, братята ни слявяни умират в името на чужди интереси, а ония по институциите ни унижават ежедневно. Бог да пази БЪЛГАРИЯ.

328

русофилВИЕнаМЕСЕЧИНА

преди 10 месеца

и сънува банкова сметка в чужбина

327

Анонимен

преди 10 месеца

Нищо не се решава. Отдавна се видя. Русназите си седят в окпите и трепят фашагите, дето напират през голите полета. 43000 за два месеца са изтрепали почри без загуби, и повече от половината "непобедима" западна техника. Украинската пропаганда крие, но няма как да скрият новите гробища от спътниците и некролозите в интернет. Е да си лъжат там, ако от това ще им стане по- добре.

326

Анонимен

преди 10 месеца

Болни мозъци имат окраинските военни началници. Безмисленна война, в която изпращат млади хора на сигурна смърт.

325

Путин : русофили от

преди 10 месеца

цял свят, извинявайте ! ВСИЧКОосрах !