164

Българин

преди 10 месеца

До Абе "Не съм казал, че е "Зле". Нищо не се промени" Това е най-обикновена нагла лъжа. Промени се гигантско количество неща, и най-вече се промени възможността да ИЗБИРАШ и да се РЕАЛИЗИРАШ. Щом за теб това не се е променило, значи "преди" си бил обикновен тарикат, за когото след 89та не е имало как да се РАЗВИВА. И както обикновено, за да отвличаш вниманието то СОБСТВЕНИЯ си ИЗБОР, говориш големите приказки.

163

Анонимен

преди 10 месеца

Руските ракети се управляват от компютър , който получава информация от сателит. Повече от ясно е че става въпрос за военни складове с оръжия и боеприпаси. То това е проблема !

162

Абе

преди 10 месеца

До Българин Не съм казал, че е "Зле". Нищо не се промени. Корупцията си е същата, престъпността и олигархията също. ЕС не е Панацея, която да ни реши проблемите. Ние, Българите трябва да си ги решим. А украинците са същите като Нас, чакат Месията да слезе от Небесата.

161

Анонимен

преди 10 месеца

Украйна защо не изнася зърно по суша. Има сухопътни граници с Полша Словакия Унгария Румъния и Молдова че дори и с Беларус и прибалтика освен разбира се с Русия.

160

Анонимен

преди 10 месеца

Украйна защо не изнася зърно по суша. Има сухопътни граници с Полша Словакия Унгария Румъния и Молдова че дори и с Беларус и прибалтика.

159

Анонимен

преди 10 месеца

Западна Европа гладно преглъща. Чака я глад. Африкански глад. Лъжата за Африка и зърното за Африка ще лъсне грозно.

158

Смех

преди 10 месеца

До Анонимен 158 О, да, както миналата зима "студуваха".

157

Българин

преди 10 месеца

До Абе Не схвана връзката ли? Затова ли обясняваш колко е "зле" в ЕС в България?

156

Анонимен

преди 10 месеца

И кай каза, че в складовете е имало зърно? Дрогираният зеленски ли?

155

Анонимен

преди 10 месеца

Рано или късно и на сорросоидните зелени човечета ще се наложи да поработят и да си повнасят осигуровки защото не ми се вярва НПО да им внася осигуровчици на списвателчици.

154

Анонимен

преди 10 месеца

Гладните европейчета ще гладуват.

153

Абе

преди 10 месеца

До Българин Това дежурната опорка ли беше? Нещо не схванах връзката?!? Украйна получава всичко на кредит и понеже няма средства да връща, ще се принуди да приватизира всичко годно за приватизация, включително чернозема. Бежанците няма да се върнат, защото за тях работа няма да има и ще работят черна работа на Запад, като българите емигранти. Олигарсите им ще продължават да ги крадат под носа на ЕС, също като в България и корупцията НЯМА да изчезне!

152

Анонимен

преди 10 месеца

Африка вече наистина ще получи зърно и няма да гладува, защото руското зърно наистина ще отиде в Африка. Украинското зърно отиваше в Западна Европа за животинските ферми на дотации. Ще има гладни европейци и нахранени африканци.

151

Анонимен

преди 10 месеца

Не проумявам, при 8-9 милиарда души на земята където ние сме само гости за малко. При положение, че 1-2 милиарда нямат достъп до чиста вода и гладуват. Защо? Защо някой смъртен, пък бил той и с комплекси и нисък, би рушил язовири и унищожавал храни и суровини. И това при все, че на 30км от Маскве все още кенефите са им по дворовете и нямат канализация. Война чрез глад. Позор за войниците.

150

Анонимен

преди 10 месеца

Румънските клипове показват че това зърно гърми га че са боеприпаси.

149

Анонимен

преди 10 месеца

Скоро ще спасяваме Украйна от глад и ще и пращаме жито като хуманитарни помощи.

148

Смех

преди 10 месеца

До Кой дърпа конците? "А с каквото се е заел Путин, никога не се е провалял" Путин през 2007 "През 2020 средната заплата в Русия ще е като в Португалия". 2020: всеки, който попита Путин за средната заплата в Русия се озовава в затвора.

147

Анонимен

преди 10 месеца

Това ще се случи и с нашите ядрени реактори, които ще подарим на Укропитекия. Ще ги разрушат с ракетен удар, когато видят строежа и реакторите там.

146

До ало ало

преди 10 месеца

Щото са много хитри, затова стържат дъното! Имат брутен продукт, приблизително на Нидерландия!

145

Кой дърпа конците?

преди 10 месеца

Секретарят по отбраната на САЩ Лойд Остин каза: "Ние искаме не само да помогнем на Украйна, но и максимално да отслабим Русия". Да, но сега имат работа с Путин, а не с пияницата Елцин. А с каквото се е заел Путин, никога не се е провалял. Нито в Кавказ, нито в Южна Осетия, нито в Сирия и Ливан.