95

Помня

преди 10 месеца

Само преди месец мустакатия шейтан пусна командирите на Азов да пържат пак руските фашисти и се изплю върху голото теме на великия геополитик от Кремъл.

94

Анонимен

преди 10 месеца

Вече има доказателства, че украинската атака срещу руски кораби превозващи оръжие и военно оборудване от Сирия е била успешна. Прихванат е разговор, в който се иска от базата на РЧФ да се изпратят медицински хеликоптери и да се подготвят за посрещнаето на ГРУЗ 200 и ГРУЗ 300 на брега. Кокошинков пак е лъгал както обикновено.

93

Анонимен

преди 10 месеца

Новият копюр за 100 рубли всъщност ще е монетата от 1 евро

92

Анонимен

преди 10 месеца

"Руското правителство, кое досега лъстеше нашите добродушни българи със сякакви лукави и лъжовни обещания, днес вече открива булото си и явно показва убийствената и злобната си политика към тях. То е наумило и труди се с всичките лукави и безчестни средства да разори и опустоши милото ни Отечество България и да уникакви нашата народност, самото нам скъпоценно и свято наследие!"(Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)

91

Анонимен

преди 10 месеца

А руското рубле как е?! Крачи ли уверено към ада?!

90

Анонимен

преди 10 месеца

Москва е заприличала на фен клуб на Бешикташ :)

89

Анонимен

преди 10 месеца

Ще слага наколенките джуджака

88

Анонимен

преди 10 месеца

Какъв договор с Русия бе, те са патологични лъжци! Те и да подпишат веднага ще го нарушат, държавата на КГБ, ако някой каже нещо ще го убият или отровят....какъв договор с бандити? Те сега натискат за преговори защото видяха че от година и два месеца не са превзели и едно село....и не могат!

87

Анонимен

преди 10 месеца

До Българин Кси нареди на терориста на снимката зърнената сделка да бъде удължена. Негова работа е как ще се гърчи, за да го изкара "жест на добра воля".

86

Българин

преди 10 месеца

Хубаво е да се видят. Да пият по една водка и по един турски чай. А зърнената сделка дали ще продължи ... зависи от това дали запада ще изпълни условията на Русия. Е и украинците ще трябва да инвестират в нова логистика за товарните кораби, че сегашната им изгоря.

85

Агент Зеленски

преди 10 месеца

А зелята е готов да пожертва още един милион украинци и скъпото палто на жена си, в името на демокрацията !

84

?!

преди 10 месеца

Искам да видя споразумението в пълния му вид и сам да преценя кой е причината за прекратяването.

83

ВладимирВладимирович

преди 10 месеца

Хайде арестувайте ме! Хага издаде решение. Спазвайте Го!

82

От Факултето

преди 10 месеца

Тоя мустакатия да не вземе да го харестува и предаде на МНС!? Путин да внимава. На негово място не бих отишъл.

81

Анонимен

преди 10 месеца

Не ви ли е срам бе хора русофили, то и аз харесвам неща в руския народ, но то това е срам, да тръгваш срещу братята си, да им унищожаваш земята, да убиват децата им? Това е фашизъм, не тяхното! И защо тия *** се чудят че украинците не искат да са с тях, а с Европа? Няма никакви агенти, просто руснаците трябва да разберат че никой не им харесва скапаната държава! Голям удар ще е за нарцисизма им, но това са,тука имат Костя!

80

Смех

преди 10 месеца

До Сега Някои руски наколенки още ли си мислите, че ще вбивате клин между двете държави с приказки за това как "македонците са си българи"? Не разбрахте ли, че всички ви разбраха играта?

79

Сега

преди 10 месеца

Ако мисирките,пишете как сащ ни заби нож в гърба с резолюцията за Македония в сената на САЩ.

78

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 10 месеца

Сори, но последният терминал за износ на зърно в Украйна бе унищкожен - Измаил! Зърнената сделка се отлага за куково лято !

77

Анонимен

преди 10 месеца

До 81. А Зеленски пита ли колко жени и деца уби днес?

76

Анонимен

преди 10 месеца

А все пак за попитам диктаторчетата, колко жени и деца убиха днес?