13

Анонимен

преди 9 месеца

Интимна или не,щом има насилие да го вкарват в затвора за дълго,а не да го осъдят на 5 години,той да лежи половината и като излезе,пак същия.А жените,които имат връзка с такива мъже,да си опичат акъла,защото знаем и за много случаи с фатален край.

12

гошо

преди 9 месеца

Интимна връзка е когато двама са голи в леглото и като се прекара конец между тях и той се закачина едното място, то тогава е интимна връзка. Просто и точно. Тия юристи от НС не правят ли секс? Или те понеже не са с лице един към друг не знаят какво става зад гърба им... Пък и пресен пример, питайте Лена тя знае.

11

Анонимен

преди 9 месеца

А 18 годишната ученичка имала ли е интимна връзка с мутрата дето я накълца?

10

Анонимен

преди 9 месеца

Докато държавата бавно и неусетно се отича в канализацията на историята нашите велики държавници се занимават с всякакви глупости. Ето сега стигнаха и до личните драми на случайни хора. Докога всички ще се правят че не виждат системните проблеми? Системата вече не може да бъде реформирана. Това е все едно да спасяваш стара къща на която дървоядите и влагата вече са и прояли всички носещи греди. Безсмислено е. По добре викни багера, бутай всичко и почни отначало на чисто.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Според ППДБТ+ ГЕРБ и ДПС "интимна връзка" е връзката не между мъж и жена а между 2 лица... та така - днес интимна връзка, утре брак! Свиквайте с еврожейските ценности

8

Трети пол

преди 9 месеца

Русофил, полово влечение към държава!?!

7

Анонимен

преди 9 месеца

Основно има проблем с понятието "насилие" като гледам.

6

Анонимен

преди 9 месеца

Не на домашното насилие. Но не и на злоупотребите със закона за домашно насилие! Над 50 % от делата за децата започват от жените с дело за домашно насилие. Получава се така, че истинските жертви трудно търсят помощ, а тези жени, които искат да мачкат мъжете в съда, го ползват масово!

5

съдия Грантов

преди 9 месеца

Тълкувателно решение на Върховния съд на Америка за България номер 1: Интимна връзка да се счита че е налице и когато момъка смигне с око, а девойката му отвърне с усмивка!

4

Шефрет до 3

преди 9 месеца

Абсолютно правилно! Има разбира се спонтанни протести ,но в основата на всичко е точно приемането на Истамбулската

3

Анонимен

преди 9 месеца

Наистина интимна връзка няма как да се докаже, освен ако не е участвал и трети човек... и да го викнал за свидетел. Защото при интимни отношения между двама, спокойно едната страна може да каже, че няма такова нещо.

2

Анонимен

преди 9 месеца

Цялата работа е ПП и ДБ да въведат Истанбулската конвенция и да развратят децата ни

1

В.Узунов

преди 9 месеца

Добре,аз ако имам интимна връзка с яре например и го заколя за Байряма нарушавам ли закона?