144

Анонимен

преди 1 година

Значи какви са тия съдии ти да пуснеш психопат на свобода,той вижда че нищо не му се случва и ще продължи да го прави с още по-голяма опасност,за обществото!

143

Анонимен

преди 1 година

До SuCkMyD1ck - Нямаше наследстввво от Русия, имаш изтърване на контрола. Една част от наслението ВИНАГИ е била по-агресиван, самонадеяна и арогантна. Това не е от днес, а е от хиляди години и при занижен контрол, просот подивява. През комнимза, този щеше да е милиционер-бияч. Преди това, щеше да е от режещите глави на комунисти - реални и набедени за такива. Пред това, щеше да граби селата, а преди това, щеше да е от "воеводите", дето са били и хайдути, в зависимост от това, кой пита.

142

АнонимеН

преди 1 година

БЕЗБОЖНИ ПУТИНИСТИ ВЪРШЕЩИ ВСЯКАКВИ ЗВЕРСТВА НЕ Е НИЩО НОВО ЗА СВЕТА!

141

Офчо

преди 1 година

А защо не е нападнал новия приятел

140

147

преди 1 година

Само и само, да излезеш "прав", ще биеш минуси, ще обиждаш и ще лъжеш, нали? Селските мутри винаги са били безбони диваци и са виленели на воля, когато им е било позволяванео. Преди време се въртеше една снимка, на "Закон против разбойничеството", който беше отхвърлен от съвременните либерали, под предтекст, че бил за политически гонения. Само дето, те не са чуавли историите на дедите ни, как само перди 100 години, бесни бандьоги са крали, били и изнасилвали безнаказано, преди да бъда избити ...

139

баба Пена

преди 1 година

Всички желаем момичето да се оправи както от телесните рани така и от душевните. Обаче - стана много на мода хората да са празноглави. Тоя герой дето се е изявил така грозно, много филми е гледал, но тепърва най важния филм е изтървал - да живееш с кеймото на убиец цял живот, да не може да си намериш работа, дом, да не можеш да направиш семейство, да търкаш нара в затвора или да те жулят в панделата. Този филм тепърва ще го дават в неговия живот и той ще бъде глано действащо лице.

138

Анонимен

преди 1 година

"но като ги нарежат 400 пъти" - 400 шева, не 400 пъти.

137

Анонимен

преди 1 година

До SuCkMyD1ck - Не Жоро Илиев мутричките не бяха по-различни и това беше мноооооого преди Възраждане и малко преди Атака. Пита някоя, дето е била манекенка преди 15-20 години, да ти обясни ...

136

Анонимен

преди 1 година

Такива като този с чело два пръста и мускули на кръста са хиляди. Какво ще ги правим.

135

Анонимен

преди 1 година

До Ельоменат - Да, това също е разлика. Редовен физически и прихологически тормоз.

134

Анонимен

преди 1 година

Тоя си прави селфи и се самонапомпва - Какъв съм хубав! Какъв съм силен! Какъв съм голям патриот! Как сега ще размажа оная дето не ми се подчинява!

133

Ельоменат

преди 1 година

Има разлика? Може би физическа, но познавам жена, която е на линия 5 и е бита от мъжа си постоянно. Отказва да го напусне. Прилича на 60 годишна. Психически тормоз е нещо огромно, и дано го разбереш някой ден. Ако ви изневери на пуснете я, махнете се, но не падайте на нивото на тези хора. Губиш всичко мъжко в себе си, ако удариш жена.

132

Анонимен

преди 1 година

Вече има снимки на жертвата преди случилото се. Жертва е, наистина - на натрапваните 30 години "ценности". Симпатично момиче с вид на обиграна 30-годишна дама. Никой не я е научил какво е морал, с какво е редно да се занимава човек на 18 години и пр. Оказва се, че нервнякът-насилник имал жена и дете. Не е изключено Дебора да го е заплашила, че ще каже на жена му за връзката им и затова да е изпаднал в амок. Накрая ще се окаже като филм на Тарантино, без положителни герои.

131

Анонимен

преди 1 година

Те повечето дето пишат тука са от една черга със селянина кандидат мутричка, но като ги нарежат 400 пъти и тех с макетно ножче, повече нема да се познаят и в огледалото :))) Каквато и да е била момичето, това е за смъртно наказание, но най-много да полежи неколко години в затвора, да го опънат като женичка там набързо и ще излезе *** :))

130

анонимен

преди 1 година

Изумително е, че се намират хора оправдаващи подобно поведение. Няма никакво значение каква е била тя, дали образец на поведение или разхайтена, никой няма право да й посяга и то по такъв начин. Аз бих искал да чуя обяснението на този нечовек защо й е обръснал главата. Това е садист и за него това е модел на поведение. Всеки подкрепящ го да си зададе въпрос дали би толерирал подобно поведение ако се отнасяше до негова близка или позната.

129

Анонимен Алкохолик

преди 1 година

***, който работи в мина за добив на въглища и го подкрепи във Фейсбук вече е уволнен. Като дори директорката пусна изявление, че тя и всички работещи там се разграничават от такив ***. Жени, няма бивши насилници. Никой не се променя. Удари ли ви веднъж ще го направи пак. Търсете помощ, има хора, които ще ви помогнат. Дайте гласност преди да е късно

128

до 115

преди 1 година

Железна логика пич/ка....който не слуша и не ходи на чалга е СУПЕРинтелигентен,седи си кротко в клуба,пие си питието и всичко е ток и жица...докъде ли ще стигне "логичното мислене" на мразещите НЕЩО СИ?!?!?!?

127

Бус

преди 1 година

Този определено не е наред и за пускане сред хората. Момичето да пищи, да кърви и той да продължава. Колкото и да е бил ядосан, това, което е направил е съдизъм и нормален човек не би го извършил при никакви обстоятелства. Тук не става дума за самоотбрана или моментно неконтролирано действие.

126

Никой

преди 1 година

Цялата история в няколко думи: комплексиран дивак с 5 сантиметров инструмент не е могъл да преглътне, че са го зарязали зашото и *** за зеле не става от него!

125

Анонимен

преди 1 година

До Ельоменат 128 - Не е ок да набиеш жена. Но има разлика межуд един шамар, межу побой и ... това!