296

Мустафа

преди 10 месеца

Нали правителството е обединител , това е най-важното!

295

Анонимен

преди 10 месеца

Президента Радев е пич..................най-добрия президент в новата българска история..........за разлика от онова мекотело Роската Плевнелиев-приятеля на олигарсите и мафиотите!!

294

цъфнахме

преди 10 месеца

радвай се целокупни български народе цъфнахме като държавата Лампадефория На следващата манифестация за 24 май до брат методи ще е брат Просто кирчо нищо че момчето не може да върже 2 правилни изречения Кюлчан войвода зарови имането Ще правим съдебна реформа Ефектът от нея ще е като да прочетеш лекция на ято комари че не морално да се пие кръв от човека Иначе мисирките си каканижат кротко мушнаха им новата флашка ние сме от правилната страна на историята Да не пропуснем и пържолите в конституция

293

Анонимен

преди 10 месеца

Не пипайте празника на България-3-ти март...................защото ще ядете шамарите.............всички предатели на България!!!

292

Анонимен

преди 10 месеца

Русия неизбежно ще рухне и Резидента ще се окаже заедно с Копейките в небрано лозе.

291

Анонимен

преди 10 месеца

Вижте какви хора е събрал в Резидентството и какви хора назначава в служебните си правителства. Само огледайте Майстора и Гълъбът на Мира...

290

До 310

преди 10 месеца

Съгласен донякъде с теб,но...Путин е продукт на КГБ,на фашизираното мислене на руснаците. Ако не бе този,щеше да е друг подобен. Докато в Русия няма процес на дерусификация...тези хора си остават такива. Да допълня ....демократа Навални доскоро подкрепяше анексията на Крим.

289

Естет

преди 10 месеца

Как па баш най-грозният президент ни се падна! И по външен вид сме прецакани, тю! Ето, Нинова се разхубави някак си, оперативно, стегна си даже за.ника, тоя чиляк не, та не!

288

Въпроси

преди 10 месеца

1. Какъв "диктатор" е Радев, като да назначи служебно правителство му е ЗАДЪЛЖЕНИЕ по Конституция, когато ПАРТИИТЕ в НС НЕ МОГАТ да излъчат правителство? 2. Как това,че една шепа хора (5-10% по ТЕХНИ думи) са на различно мнение, значи "разделение" в обществото? За национален празник, лева и т.н. над 70% са на едно мнение. 3. Наистина ли не виждате, че това за 3-ти Март е димка да не видим скандалните промени-за служебно правителство и т.н. в Конституцията? Няма кой да ви се върже, а възмездие...

287

Дядо Соци

преди 10 месеца

До Анонимен 300 Благодарни сме за 3-ти март , но това не значи че трябва да сме благодарни на Путин за безсмислената война която сътвори. Ако я нямаше войната , нямаше да има и въпроса за 3 март.Путин съсипа всичко и занули Русия.Навлече си омразата на световната общност.

286

Анонимен 11

преди 10 месеца

307,ти затова ли избра,пожарникара,за премиер,защото,пожарникарите,вместо фуражка,носят каскет.

285

Анонимен 11

преди 10 месеца

275,какво достойнство,имаше зелевски,или зелената тениска,му придаваше достойнството.

284

Диктатура

преди 10 месеца

Никой нормален човек не избира фуражка за президент, освен ако не иска диктатура в страната си.

283

Анонимен 11

преди 10 месеца

Бонго,твоя Бойко,сигурно има да си връща,нищо не пишеш,за кмета на Симитли.

282

Самоук социолог.

преди 10 месеца

Русия е агресор. След ВСВ насилствено налага социализъм в половин Европа. Ванка пришьол с танка и ни насажда социализъм. Никой не ни е питал дали го искаме или не.В днешно време голямото разделение започна от юмрука на Радев и войната на Путин.

281

Ajde

преди 10 месеца

Итоя. Нека рождения ден на пеевски да стане на. Празник защото обединява всички

280

Русо робее

преди 10 месеца

297 Прав е журналистът а немития ше си го ядеш сам ше ти помогнеме да се сгънеш.

279

Бонго Бонго

преди 10 месеца

Радев сложи си капак на дупето , че Бойко ще те боцка с боздугана

278

Бонго Бонго

преди 10 месеца

Радев , загуби тотално. Чрез измама спечели.Машинките на Мадуро ще ги забранят със закон.Радев да си види някой Адидас анцуг за затвора.

277

Анонимен

преди 10 месеца

дпс яко щракат и нашите еничари ги удовлетворяват всякак.... . за жълти пари пак продават Род и Родина ! ако не бяха рашките ,не 500г ,а 1500г щяха да ни оплождат турците,щото ние сме си допедавчи,подлизвачи,роби и слуги