42

Анонимен

преди 10 месеца

Българийо, за тебе те умряха...

41

Анонимен

преди 10 месеца

До Българ, и какво се е случило толкова?

40

Оптимист

преди 10 месеца

Най-накрая! Да стискаме палци да стане една хубава Конституция!

39

Асанчу от Катуна

преди 10 месеца

Кво е Туй - КонСТатусция?! дайте 100кинта (инфлаакция) и 3 Кебапчета и ще Гласуваме, цялата Мааала!

38

Анонимен

преди 10 месеца

Голям страх ги тресе САЩ от президента ни. Щом скалъпиха коалиция от своите отрочета да им обслужва интересите, та стигнаха до там да променят чак и конституцията, да бъде служебен премиер само някой от тези, които са назначени от правителството. Идеята е президента да няма АБСОЛЮТНО НИКАКВИ ПРАВА и цялата власт да е в ръцете на тези, които те са ни сложили на власт.

37

Българ

преди 10 месеца

И ко прайм ние, това ако се случи във Франция смятайте кво ше стане!!!

36

?

преди 10 месеца

Промени в Конституцията, отменяте забраната за "гавра с труп" Ще повърна от вас

35

Българин

преди 10 месеца

По-добре да ни довършат ГЕРБ и ПП, отколкото комунистите.

34

Анонимен

преди 10 месеца

Ако Радев има право да уволни шефа на НС на БНБ или на ВКС ами то е бесмислено и само става голяма каша. Радев ще ги уволни и тримата и пак ще сложи друг.

33

Анонимен

преди 10 месеца

герб - дпс и ПП - ДБ са една и съща партия на крайнолевите джен.дър глобалисти евроатлантици . Това е крайната левица която в цяла Европа иска война с Русия и инстанбулска конференция с еднополови бракове . БСП е пенсионерска лява партия и Възраждане остава като единствената дясна българска партия .

32

Анонимен

преди 10 месеца

По-добре е Радев се махне защото те ще му казват кой да избира и накрая премиера ще распусне и Радев.

31

Анонимен

преди 10 месеца

Доживяхме банда престъпници, които трябва да бъдат съдени за държавна измяна да внасят промени в Конституцията.

30

баба мара

преди 10 месеца

фатална грешка е увеличението сечта на горите това е купуване на гласовесъщото важи и за 3 март следващото нс ще върне нещата както си бяха

29

Анкета

преди 10 месеца

Смятата ли, че смешният Брой Избиратели на НЕКоалицията, им Дава каквото й да е Право и Легитимност да Подменят Конституцията?!

28

Xaxa

преди 10 месеца

Баси наглеците - 10% от българите ги подкрепят, от които сигурно и 1% няма да искат да заличат 3 март. Лойко, Мустафа, Асен и Аз - това са най-долните българофоби, и3мeт.

27

Анонимен

преди 10 месеца

главния прукорор трябва да се избира от народа, и да носи отговорност пред народа и народа да стои зад него, ТОВА Е! всякакви други шменти капели са прах в очите, опс не е шменти капели, а алабалистики и словесни еквилибристики:)

26

Ники

преди 10 месеца

Мисля, че скоро ще има война. Украйна ще бъде поделена между Полша и Русия, и Македония между България и Албания. Така и иначе тези 2 държави са измислени и създават само проблеми с фалшивата си история.

25

по-голяма глупос не

преди 10 месеца

ВСС става още по-зависим от НС защото НС избира ВСС и НС ще контролира и съда и пркуратура чрез ВСС. Досега прикуратура можеше да контролира съда и обратно а сега стават още по-зависими от НС съд контролра себе си и Гешев себе си.

24

Анонимен

преди 10 месеца

По заповед на Гьобелс Денков, вече ще празнувате националния ви празник на 25 декември! Коя коледна песен ще пеете всички на националния ви празник? Джинг Гьобелс, Джинг Гьобелс!

23

Главанак

преди 10 месеца

Пълна порнография! Какво ли може да се очаква от абсолютни предатели и проститутки1 аКО ТОВА СА ВИ ПРОМЕНИТЕ, ПО ДОБРЕ СИ ПОДАВАЙТЕ ОСТАВКАТА И СЕ МАХАЙТЕ, И БЕЗ ТОВА НИКОЙ НЕ ВИ ЗАЧИТА ИЗОБЩО КАТО ПОЛИТИКИ, А САМО И ЕДИНСТВЕНО К8АТО ПОЛИТИЧЕСКИ ***!Това е най големия позор и ще остане като такъв в българската история! за векове!