55

Анонимен

преди 10 месеца

Онлайн гласуване и бг избират някоя от датите 3 март 9 септ 24 май и т.н. Може да гласуваш и против другите и кой събере най-много за и наймалко против става. Също и за дупетати всеки месец и ако има много против трябва да бъде уволнен и съден. Щом Лойко иска народа народа решава нали така иска. Но съшо и за ЕС НАТО еврзоона и др. закони.

54

ссс

преди 10 месеца

Трети Март е хубав празник на който се гордеем, че сме българи. Но башибозуците от "възраждане" го оскверняват. Не трябва да се променя националния празник. Трябва да се премахне антибългарската партия ''възраждане".

53

Помнещ

преди 10 месеца

Др.Костадинов. Само преди 30-тина години националният празник беше друг - Девети септември. Дата на която е извършен държавен преврат под дулата на Трети украински фронт - съединение на Червената армия, паметникът на която в центъра на София, тъй ревностно бранят твоите хора. Ако си честен човек, признай че и отмяната на предишния ни национален празник е изключително негодническо,създава много тежка разделителна линия, показва омраза към българския народ, показва омраза към всичко българско.

52

Шефрет

преди 10 месеца

Прозаоадните третополови кога ви беше Прайда да го направим тогава празника. Националният флаг може да се смени с този на дъгата и вместо герб - член. И Плевнята и Паси,и сина му ще с много доволни.

51

Анонимен

преди 10 месеца

Чудя се тоя дето са го натирили от Одеса, как изобщо е успял да завършил история. И с какво безочие си е кръстил движението "Възраждане". Да скверни този период от историята ни. Да си го кръсти Кайсиева градина, като ще е на квартала.

50

Аноним

преди 10 месеца

Колко много са тези които са уж патриоти,какво ще стани ако е националния празник стане обединението на страната или 11ноември едно голямо нищо.

49

Анонимен

преди 10 месеца

Възраждане се оказаха най-глупавата популация. По един срамен начин - било искрено, било имитативно - те размахаха идиотските си откровения навирайки в носа на всички своята ненавист към евреина: с текстове, с колажи, със заплахи, с инсинуации, с обиди, с лъжи и с манипулативни внушения. Щях да напиша - издадоха се. Но пък те никога не са се крили. Новото е удоволствието им да дефилират и да констатират, че това не среща съпротива.

48

Млък бе 57

преди 10 месеца

Спасов ден ли искаш да ти ..

47

Нане

преди 10 месеца

Само яко кютека, ще им излекува болните фашистки краварски мозъци, на слугите на посолството... ===)) (

46

Анонимен

преди 10 месеца

Копейкин като историк най-добре знае че ние празнуваме едно ПРАВНО НИЩО! Прелиминарния Сан Стефански договор, сключен на 3.03.1878г., между Османската империя и Русия, впоследствие е изцяло отхвърлен и не влиза в сила нито една негова клауза! Като иска Копейкин да предложи отново 9 септември за национален празник, тогава поне има реални исторически събития!

45

Русофилите невежи

преди 10 месеца

имат робския манталитет на руснаците, затова не осъзнават, че "освобождението" е следствие от войната между Турция и Русия, а не причина за нейното започване... Имперските интереси са в основата на всички войни на руснаците и тази в Украйна е една от тях. Никакъв алтруизъм към България няма в мотивите на имперска Русия по онова време, а също и до днешни дни ...

44

999

преди 10 месеца

По стечение на обстоятелствата Третото Българско царство се създава след войната през 1877-1878г.между руската и османската империи.Това е исторически факт,който не може да се промени,защото вече се е случил.Ако същата война се беше водила между Великобритания и Османската империя и резултатът беше същия 3-ти март отново щеше да е национален празник.

43

Анонимен

преди 10 месеца

До Историята Обратното е. Ако нямахме писменост, език и просвещение, нямаше да има последвали събития на 3 март (защото само по себе си нищо не се е случило с България на тая дата), нито 6 септември, нито 22 септември. Просто нямаше да има народ!

42

Анонимен

преди 10 месеца

До Този Откакто българите в Одеса го млатиха,превъртя. ............. чух, че не само са го млатили, ами и са го ... :)

41

Анонимен

преди 10 месеца

Посягането на 3-ти март сее омраза между българските граждани. Който сее омраза в гражданското общество е престъпник.

40

Анонимен

преди 10 месеца

3 март е договор между османците и русия. Няма български представители при подписването на договора, сан стефанския, и никой досега не го е виждал този договор, защото е засекретен. Този договор няма нищо общо с България...

39

напротив Коспъртине

преди 10 месеца

Точно 3-ти март създава разделение между интелигентните и четящи българи, знаещи много добре какви подли мотиви са водили руснаците навремето (и, че последното, което ги е интересувало русите е била българската свобода) и масата необразовани и промити мозъци, които още вярват на кремълските опорки, с които са закърмени.24-ти май винаги е бил неоспоримият Български национален празник!

38

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен Раковски се проваля и не знае какво пише. Това е някакъв стар весник който не важи защото точно Русия ни освобождава след като Раковски се проваля тотално

37

Кравар Евроатлантик

преди 10 месеца

Русия така "освободи" България, че още не можем да се отървем от последствията на това освобождение. Ограбиха ни, избиха ни интелигенцията и ни набутаха червена партия да ни държи в калта.

36

Анонимен

преди 10 месеца

Това че Путин се проваля като личност и управник не би било трагедия, но се превръща в такава, защото заедно с неговия провал се превръща в такъв за цяла Русия. А руснаците не заслужават към дъното да ги влече човек с психични проблеми.