16

Стефан

преди 10 месеца

Цялата им работа такава

15

Анонимен

преди 10 месеца

До 16-тия ***! Пишеш за путинофили, аз харесвам Путин, колкото наркомана Зеленски. Но не ми пречи да обичам България! Видях какво направиха с Пампорово и как го бетонираха. Това е нещо само българско, българско знаме, на българска планина, където ще свирят гайди и хората ще са обединени...пък било то и татуирани. Без Русия и Украйна без САЩ и НАТО....не се мъчи няма да го разбереш!

14

Анонимен

преди 10 месеца

По добре да си оставят шишетата под българското знаме, отколкото под ***.ското знаме на Кирил и Асен, нали?!

13

Анонимен

преди 10 месеца

Слугите на световните изедници се радват.През 2030 година няма да има нито държава България, нито живи българи! Едмонд дьо Ротшилд

12

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 10 Ти като четеш разбираш ли? Казвам, че всеки мръхльо, който не познава българската история няма даже право да пипа с мръсните си ръчички българския национален флаг. А за кокаински, сигурно знаеш по-добре, ако си шмъркал заедно с него.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Е то щото не е хотел, там е големия зор! Къде е келепира тук?

10

Анонимен

преди 10 месеца

Няма нищо скандално в пилона, нито пък е станало кой-знае какво. Вероятно просто изпробват системата преди официалното откриване.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Какъв самолет е карал пилотът? Да караме поред докато уточним какво е написано в драсканицата горе.

8

Анонимен

преди 10 месеца

До 8. Години наред на тези поляни по земята беше слагано българското знаме и малки и големи се снимаха. А познай кой го е снимал като пада и дали този някой..не му е "помогнал". И колкото и да ти е криво българското знаме ще се вее над българските Родопи. Путин, митинг, Зеленски, кокаински си ги заври отзад!!!

7

Тежка комплексарщина

преди 10 месеца

Този велик пилон, на които ще се съберат хиляди патриоти, татуирали си Ботев на крака, а Левски на корема и ще си оставят двулитровите пвц шишета по цялата поляна? Какъв подвиг на българския дух и национален идеал.

6

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 4 Не става въпрос за злорадство, а за очевидна некадърност. Именно защото става въпрос за националния флаг, да допуснеш той да падне е равносилно на гавра с държавен символ. Затова вън мазните ръчички на всички космати патриоти-путинофили от българското знаме.

5

Анонимен

преди 10 месеца

Ще си помисли човек, че ви е срам от българското знаме. И ако да...какво правите още тук!?!!!?

4

Анонимен

преди 10 месеца

Скоро няма да има такова животно ,наречено България( за мое съжаление) . Пилона го сложиха турците. Скоро там ще се вее турския флаг.

3

Име

преди 10 месеца

За пореден път българска работа. Велики пилони, едни големи истории. И още преди да е встъпил в длъжнмост тоя "пилон" за селфаджии и селфаджийки - паднало знамето.... Какво да се каже повече? Поредната хрумка на поредния "голям патриот". В простотиите сме ненадминати. Ако това ви е патриотизмът, аз съм трамвай.

2

Анонимен

преди 10 месеца

Брей каква новина...това радост ли е, злорадство ли е, или просто сте си такива. Няма астрално ще го вдигнат, ще го развеят и няма да пречи или грози нищо. Това е Българското знаме, българи! Не е Украйнско, руско, Натовско, американско ..или знаме като дъга. Радвайте се, че още можем да развиваме свободно това знаме и да се гордеем.

1

Един там

преди 10 месеца

Някой е пилотирал на връх Рожен с знамето ли?