19

Тя

преди 11 месеца

Въобще не се развива, защото губят.

18

Ценности

преди 11 месеца

Отивам да си сложа 6-тия бустер срещу ковид. С фотоволатаик съм на челото и с ветрогенератор в з а д н и к а . На обяд ще ям скакалци и ще пия кафе с мляко от х л е б а р к и ! Следобяд имам запазен час за смяна на пола. Довечера ще гледам филми с гей сцени. Бъди като мен. Евроатлантик!

17

Анонимен

преди 11 месеца

С КОЛКО САНТИМЕТРА ЩЕ СА НАПРЕДНАЛИ УКРАИНЦИТЕ В КОНТРАОФАНЗИВАТА ПРЕЗ 2027 ГОДИНА ??...

16

Анонимен

преди 11 месеца

Какво е това животно украинска контраофанзива, те не са престанали да губят урките от началото на войната :)) Видехте ги какви са клоуни във военни униформи в Софето :))

15

Нане

преди 11 месеца

контраофанзивата приключи... Сега започна офанзивата към берлиня... ===)))

14

Анонимен

преди 11 месеца

на укрофашистите и западните им господари им остана само да атакуват Донецк с касетъчни бомби, химическо оръжие и други забранени боеприпаси.

13

пушечно месо

преди 11 месеца

"Твърде рано е да се съди дали украинското контранастъпление е успешно или не, защото все още сме в началото на средния му етап" ------------------------------------------- Средният етап на украинското контранастъпление се характеризира с хвърлянето в атака на хиляди укро-зомби. Немските леопарди и пиндостанските брадлита бяха взривени и изгоряха още в самото начало на първия етап на украинското контранастъпление.

12

Анонимен

преди 11 месеца

Малйййй колко йейбливи рускини се откриват, не е истина!

11

ало ало

преди 11 месеца

е, как да тръгнат на контраофанзива, като пустите му руснаци не им дават да си покажат носа от бомбоубежищата, землянките, и мазетата!.....ръсят ги като сол и пипер!

10

Анонимен

преди 11 месеца

До Само конспирацииТочно така и ще стане! И който не слушка - Резват му акаунта и минава на фотосинтеза. А след това, за да няма някой "случайно" забогатял предвиждат парите да имат "срок на годност". Както минутите на предплатените ваучери. Ако не ги изхарчиш за определено време - "изгарят". Тестовете вече текат с пълна сила в Китай. Електронното робство идва заедно с новият световен ред, аз съм човек на възраст - Едва ли ще го видя (слава богу), но младите поколения ще бъдат тотално поробен

9

Анонимен

преди 11 месеца

Рашките им е кеф да седят в окопите! Това им е нравът!

8

Само конспирации

преди 11 месеца

Пак ще играят цирка с пландемията, но първо им е нужно да успеят да въведат повсеместно "цифровата валута" /т.е. талоните за храна срещу послушание/...А преди цифровата валута, трябва да успеят съвсем да съсипят селското стопанство и животновъдството, за да настъпи глад...И тогава пак ще изиграят тоя цирк...За момента само "поддържат огъня". Да не сте изненадани после. Това са само конспирации

7

Дон Педро Плагиата

преди 11 месеца

Плагиатствате драги,крадете от БНР! Скапаняци сте,нямате журналисти за репортажи и си крадете най безочливо

6

Анонимен

преди 11 месеца

Шойгу лично ги е копал окопите!

5

Анонимен

преди 11 месеца

след касетъчните боеприпаси ФАЩ следва да достави на укрофашистите и химическо оръжие

4

Овце, спите ли?

преди 11 месеца

Нападение, отсъпление...до великото зануляване и въвеждането на дигиталните цифрови валути и терора. Спете, овце. Спете.

3

Суперколосал

преди 11 месеца

Напълно съм съгласен. За два месеца се превзеха няколко села, а до зимата може да се превземат още няколко.

2

Анонимен

преди 11 месеца

Пригожин е арестуван и ще бъде ликвидиран. Изкараха му кюлчетата, пачките, перуките и паспортите. Путин е Мата Хари на Русия.

1

Анонимен

преди 11 месеца

украинската сукаблядска фашистка армия търпи ужасяващи загуби в жива сила а западната техника приключва по-бързо от очакваното. Това е краят! Радвайте се!