29

Кори

преди 11 месеца

Ако бъде поразена машина на твоя територия, след боя изтегляш, ремонтираш и връщаш на фронта. Ако спре твоя машина на чужда територия, я губиш безвъзвратно. Воюването на чужда територи има предмства, но носи и негативи.

28

инж. Иван Николов

преди 11 месеца

Вместо факти.бг много повече ще ви отива фейк.бг. Толкова лъжи, дезинформация или на чист български казано фейк, рядко може да се срещне.

27

Анонимен

преди 11 месеца

Американската военна индустрия не е в състояние да достави достатъчно ефективни оръжия за воюване в Украйна. Боеприпаси няма, танкова няма, (от 9 години САЩ не произвеждат танкове). Англия също не произвежда танкове, Англия в момента има само 42 танка. В Гремания останаха само 34 танка на нивото на Т90-. Във Франция има около 100 Льеклерк. И това е.

26

Анонимен

преди 11 месеца

Така нареченото "контранастъпление" показа технологичното и военно превъзходство на Русия пред НАТО.

25

Анонимен

преди 11 месеца

Армията на САЩ и на НАТО е неспособна да води съвременни войни както сега в Украйна. САЩ не знаят как да пробият ешалонирана отбрана, не са го учили никога офицерите. И сега САЩ бият по тази стена и не знаят какво да правят. Опитват се с взводове и роти да пробият тази отбрана, което е невъзможно, а по друг начин не знаят как. Защото никога не са воювали, дори 45та година воюваха по свой начин.

24

Пак

преди 11 месеца

Фейк нюз...

23

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 11 месеца

Такива статии трябва да започват с "Абра-кадабра син сала бин" и да завършват с "Амин "

22

Анонимен

преди 11 месеца

Червеното да мобилизира Оргиналните Украйнци и на бойната линия, аз мислех че само Българи, и, Румъния имат БАШ Украйнци то се оказа че Оргиналните Украйнци били Бая в Украйна, Хазарчето Червенски да ги праща иначе на война, иначе ще излезе право това че целта е глупавите пияни бели славяни да се избиват помежду си.

21

Ех

преди 11 месеца

Защо тогава ВСУ бяга?!

20

Анонимен

преди 11 месеца

Бреииии кога украинците успяха да съберат 12000 танка?

19

Анонимен

преди 11 месеца

Около 50 хиляди ЛГБТ войници се бият за Украйна The Telegraph. Гей войниците в Украйна се надяват, че Украйна ще бъде последователна в своето положително отношение към тях и ще признае военния принос на своите ЛГБТ войници. Няма точна цифра колко ЛГБТ войници служат в украинските въоръжени сили, но LGBT Military, акаунт в Instagram, който публикува снимки на гейове и лесбийки, поставя цифрата на около 50 000.

18

Анонимен

преди 11 месеца

Четох в западна медия, че една Британия в момента има 40 танка годни за фронта.

17

Влади-Мир

преди 11 месеца

Русия само в ШОС подкрепена от 50% от населението на СВЕТА, да не говорим за другите организации;))

16

Анонимен

преди 11 месеца

Не може, и няма как мужикистан да надвие Цивилизования свят.

15

Анонимен

преди 11 месеца

Една шайка наркомани и xoMocekcya/\ucTu разказаха играта на цял свят и унищожиха стотици хиляди млади невинни човешки същества!

14

Анонимен

преди 11 месеца

Тази игра с цифрите е може да се тълкува всякак.Никой с точност не знае с колко танка разполага руската армия ,дори властите в Русия не знаят.Танкове има във всемъзможни складове ,колко са годни също не се знае.Иначе по руски данни имат 12-13 хиляди танкове,много повече от посочените 3700.

13

Анонимен

преди 11 месеца

Хахахахахахаха! С просия може да се натрупа оръжие, което единствено да служи, като статистически данни за анализ и оценка, за баланс и дисбаланс и прочие! Пълен абсурд! Това вече не е война, а фарс и единственото, което е трагедия е жертвата на украински войници, насила изтикани на предна линия, като пушечно меса за омилостяване на руснаците и хвърляне на прах в очите на народите в така нареченият Запад, че фашистите в Украйна са видите ли борци за "свобода" и "висша справедливост". Една шайка наркомани и xoMocekcya/\ucTu разказаха играта на цял свят и унищожиха стотици хиляди млади невинни ч

12

Анонимен

преди 11 месеца

На бас че Украйна ще членува в Руската федерация а не в нато . Нали за това е войната ? Къде да членува Украйна .

11

Анонимен

преди 11 месеца

Доста гнила аритметика.

10

Анонимен

преди 11 месеца

Тези са доста плоски гледат само колко техника са дали без да отчитат колко от нея е вече унищожена, а на Русия гледат само загубите без новопроизведените.