185

Пуритан

преди 11 месеца

Турците изпращат на укрите турски самоходни гаубици родно производство. Явно искат да ги тестват върху дебелите рушки глави. И въопще путин организира тестов полигон за световните производители на оръжия осигурявайки предостатъчно пушечно месо от нещастни чмобове отишли да заработат малко денги в свото.

184

До Космонафт

преди 11 месеца

Ти и баба си ще продадеш ако Украйна плаща, ***!

183

Космонавт

преди 11 месеца

До 191 Вземи да попрочетеш това-онова преди да спамиш бездарно. За пръв път в историята си Швейцария не е неутрална.

182

канибал

преди 11 месеца

е как може такова нещо. още повече да опънем отношенията с русия. тоя наркоман само неприятности ще ни докара. продажници ***.

181

Космонавт

преди 11 месеца

До 188 За Сирия изнасяхме, ако Украйна плаща и на тях ще продадем.

180

Братя клошари.

преди 11 месеца

Нали щеше да отваря заводи в България какво стана? България няма никаква изгода от тия прошляци.Не знам за кво се борят с руснаците и укрите със сигурност не е нещо което засяга българските интереси.Една държава е добре когато си гледа интересът.Заради тая продажност ядем дървото от 1912-та до сега.Защо Швейцария е неутрална а ние се тупа да се правиме на големите братя с тия? Защо в Румъния кесат в палатки укро клошарите а в Бг в хотели? Защо дадоха на Турция милиарди за завод а на Бг -нищо?

179

Румен Радев

преди 11 месеца

Чета коментарите.. Вашата е лесна. Аз сега съм в много неприятна ситуация. За да се покажа като евроатлантик трябва да се срещна със Зеления. Сега трябва да звъня на Кирил Гундяев и Кадиров да ги питам. Путин не ми вдига телефона. Казва каквото има на Кадиров и поп Кирил.

178

Космонавт

преди 11 месеца

България вече произвежда снаряди натовски стандарт за братска Украйна. САЩ плаща и винаги са плащали, не като измамната Московия.

177

До Космонафт

преди 11 месеца

А колко дрога ли сме изнесли за Киев? Въй въй..

176

Ром"с

преди 11 месеца

Денков заповяда на Радев да намери време и да се види със Зеленски! Не разбирам ,как може един премиер да кани не по статуса си президент и след това да ЗАПОВЯДВА на президент да намери време да се види с Волдомир ..не разбирам това ! Има нещо гнило в това правителство (от посолството) и чий интереси защитива Денков и ко .

175

Идва военният

преди 11 месеца

Дектатор на Украйна! Той забрани изборите докато нрае войната! То и 2019 имаше война като го избраха то Шшшшшш! Да не чуе някой :)

174

Да допълня...

преди 11 месеца

Радев вече е постлал зеления килим пред президентството.Йотова е на фризьор.

173

леля чичо

преди 11 месеца

наркомана е просто марионетка, главните са отвъд океана и конфликта се задълбочи там трябва да паднат първите атоми , директно в столиците на колективния запад

172

Медведев

преди 11 месеца

Само да изпия една бутилка водка и ще видите.

171

Анонимен

преди 11 месеца

Баба Стойна ще го посрещне с руско знаме. Ако държавите имаха човешки лица, България щеше да има лицето на баба Стойна с руско знаме в ръка.

170

русский мир

преди 11 месеца

Най-накрая в България идва истинския руски президент, а не кремълското джудже.

169

Анонимен

преди 11 месеца

"След като целият цивилизован свят подкрепя Украйна" - След като всеки вдигна ръка на партийния пелнум, че подкрепя БКП и направи минималното усилие да се разпише, не ти ли е ясно, че при пръва въможност, почти всички ще се откажат от подкрепата? Скакво подкрепиха всички? 60 годишни танкове и 50 годишни раждясали пушки? И как върви подкрепата? Чувам, че Контраофанзивата жъне ... ферма след ферма.

168

АТОМНО ОБОРУДВАНЕ

преди 11 месеца

ЗА УКРАИНА, НЕ ПРОСТО РУСИЯ ЩЕ СИ ГО ВЗЕМЕ ПО ДРУГИЯ НАЧИН.

167

Анонимен

преди 11 месеца

"обадих на Радев и му казах - ще идва президентът Зеленски, затова намерете начин да се видите с него" - А на Злеенски му кажи, да намери начин, да си сложи една риза. Ще се среща с моя президент, а не с кварталния хамалин! Малко уважениекъм представителя на нацията ни, няма да е излишно! Ако си няма риза и сако, ще му намерим.

166

Анонимен

преди 11 месеца

Дали някой ще му припомни на Зеленски за престъленията и зверствата на украинските националисти в Донбас и Одеса през 2014 г. и до сега, за изгорените живи и зверски избитите българи там? Дали са наказани виновниците за това, или пък може би са наградени?