66

Анонимен

преди 11 месеца

Това е от капитализЪма, тоя строй на разврат, дрога и убийства. Размера на дохода и разходите нямат значение. Мозъците са болни.

65

SuCkMyD1Ck

преди 11 месеца

русофилската и3мет най-много мрази Левски, Ботев, Вазов и Раковски и смятат, че освободители са монголоидните диваци от просия и трябва да робуваме на мюсюлмански и терористичен народ. НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРИМИРЯТ С ФАКТА, ЧЕ НИЕ, БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД СМЕ ПО-ВЕЛИК И ЦИВИЛИЗОВАН И РАЗВИТ ОТ ПРОСИЯ! Ш1БАНИ, БЕДНИ И ГН1СНИ Н1ЩОЖЕСТВА!

64

До 64

преди 11 месеца

А защо си с 200 лв.под прага на бедността?Защото си неграмотен?Или мързелив?Или и двете?

63

Анонимен

преди 11 месеца

"За сметка на това пък домовете са им пълни с кучета и котки.Какъв човек трябва да си,за да не искаш да имаш дете?" - Ще речеш, че да оглеждаш дете и котка, са две коренно различни неща ...

62

Анонимен

преди 11 месеца

За да отгледа дете, едно семейство трябва да има доход поне 8 000 лв. Говоря за София конкретно. " - И викаш, мизерия щяло да е. 800 лева ми е вноската на апартамента, колата са и 300 лева разходите на месец, трима се храним със 700 лева. Общите дохдои са 3400. Да ти кажа, детето не е в "мизерия". О съжалявам - нямаме пари за фехтовка...

61

До 67

преди 11 месеца

В Русия лихвите са по 10% и цените са като тук, че и по-скъпи.

60

www

преди 11 месеца

И сега, като има резултат от преброяването, ще се изчистят ли избирателните списъци от хора, които не са стъпвали в България от години и не знаят български език.

59

Анонимен

преди 11 месеца

До До 25"Като искаш 8000 доход трябва да се подготвиш, че не само ти ще го получаваш, а и останалите 90% от българското население, което автоматично води до двустаен апартамент на цена 800 хиляди лев" - Спести ми марксисткаат си реч. Жилищата са съпи, заради масивните далавери и ненормално ниските лихви, което движи инфлацията нагоре многопвоече от това, че някой взимал 10000 лева.

58

Анонимен

преди 11 месеца

До До 52 Точно затова се отказва да е родител. Няма бъдеще.

57

Анонимен

преди 11 месеца

Ето още една причина да се забрани джендер пропагандата и увличането на младежта под благовидни и уж забавни предлози в тази античовешка идеология.

56

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 62 - Много мъдро, но предпочитам да съм духовно богат с голяма сметка, отколткото духовно богат със социалните думкащи на вратата, защото съм с 200 лева под прага на бедността и не мога си гледам чедата.

55

Анонимен

преди 11 месеца

До 60 - Говориш със социалсит, на който другите са му длъжни ...

54

Анонимен

преди 11 месеца

Не пълните банкови сметки,децата са богатството за едно семейство и за всеки човек.Ако си духовно беден,няма как да го осъзнаеш.

53

Анонимен

преди 11 месеца

Това е катастрофа ... В САЩ, при черното население в някои се наблюдава много силна корелация, между престъпността и децата, израстнали само с един родител.

52

До 52

преди 11 месеца

А ти като родител каква ти е ролята? Или се свежда до това да имаш дете, а другите са отговорни за него? Нали ти си този, който трябва да обясни на детето за опасностите и да го научиш само да се предпазва и справя в живота? Защо някой трябва да ти гледа детето като се разболее, като родителите имат право на болничен за болно дете? Изобщо ти имаш ли връзка с реалността или живееш в някакъв измислен свят? Има слагай му каска като излиза, че може да го удари някоя саксия.

51

Анонимен

преди 11 месеца

На смотянаците, демокрацията им била виновна. И американския империализъм...Това си знае баба, това си бае.

50

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен Най-малко дохода ако е сигурен ще е много по-лесно. А то е постоянно инфлация и не знаеш утре какво ще стане и дали ще стигне. Жилище много скъпо в София, кола трябва да плаща лизин и др. немалки расходи.

49

Да така и ще бъде

преди 11 месеца

Сиромашия, безработица,скъпотия.Не бива да има мизеруващи деца. Много деца ги гледат бабите.Родителите работят в други държави.Тъжна действителност.

48

Алън Грант

преди 11 месеца

Много семейства не иска деца, но го правят, защото обществото така иска - я баба, майка, дядо. Малко мъже или жени си признават гласно, когато не искат деца. Резултата е нещастни двойки с безброй проблеми, които рефлектират на децата.

47

Някой до Петко

преди 11 месеца

Абсолютно си прав. Обаче понякога сметките и най-големите сметкаджии излизат криви. Натам са тръгнали нещата. Щът не щът точно за нас ще ревът един ден, но българина е горд. Няма го успиваш и лъжеш вечно. Тогава става веселото. Накратко- очаквайте и не очакваното.