70

До Факт

преди 1 година

Не знам кой е изкуфял ама в океана няма само косатки и е затворена хранителна верига и много голям процент от тази верига.. диша под водата... сещаш се няма само косатки... баси тъпия коментар.

69

Анонимен

преди 1 година

Айде компетенции отивам да пия бира :) оставям ви на болните ви мозици да се избиете от писане на "факти" :)

68

До Факт

преди 1 година

Ей го другия капацитет... покачването на температурата на водата намалява количеството кисолород в нея...

67

до 70

преди 1 година

Искаш да кажеш, че всчките газове, които се изхвърлят в атмосферата не ускоряват процеса? Мхм. Ок.

66

Анонимен

преди 1 година

Зелената секта пак иска пари

65

Някой към 61

преди 1 година

Може тогава да е бил старта. То не става от днес за утре.

64

Анонимен

преди 1 година

Може ли всички, които вярвате в измамата "климатични промени, причинени от човека" - да си кажете на кой бустер за ковид сте. От искрено и дружелюбно любопитство питам.

63

Анонимен

преди 1 година

Каквото се случва, се случва. Хората не могат да спрат естествените процеси. Това, че някои се опитват да използват ситуацията за налагане на тотален контрол върху популацията, докато те си бръмчат със частните самолети и замърсяват на корем, е ясно като бял ден.

62

до 65

преди 1 година

Не ми се влиза в конспиративния ти болен мозък, благодаря :)

61

Анонимен

преди 1 година

Вие сечете горите пък чакайте соларните панели да, ви чистят въздуха

60

до 62

преди 1 година

Не умнико просто малкото ти мозък с които е цяло чудо как пазиш равновесие не може да разбера как работи климата на планетата си и, че затоплянето на глобалната температура не значи че няма да има студени зими дори напротив... не мога да повярвам колко сте глупави да не кожа по-голяма дума...

59

Анонимен

преди 1 година

До до 56 "Канада е в пожари" и много ама много кофти за измамата, че има сателитно видео и се вижда как всички пожари почват в един и същи ден - из цялата страна - а де? Магия? Или организация?

58

до 59

преди 1 година

Да, понеже по телеивизята дават какво се случва в части на планетата която никога няма да видиш в мизерния си живот на живо. Но това вас не ви бърка понеже света ви се ограничава до границите на селото от което не се излизали през живота си.

57

Анонимен

преди 1 година

До некой си там - като знаеш какво е Ел Ниньо и Ла Ниня, не ти ли е ясно че сме в преход между двете в момента и какво става?

56

Анонимен

преди 1 година

До до 32 Ааа не, казват му климатични промени защото когато зимата стане по-студено от обичайното и няма как да го обяснят с глобално затопляне. Затова глобалното затопляне е една измама, а пък климатични промени си има постоянно. Съвсем нормално е климата да се променя от време на време.

55

Анонимен

преди 1 година

Според същите тия измамници светът трябваше да се е затрил преди 15 години. хи хи хи

54

Анонимен

преди 1 година

Като страховитата ужасносмъртоносна "пандемия" от КОВИ - ако се огледаш - нищо не мчоже да видиш? Нищо различно, нищо драматично? Единствено В МЕДИИТЕ Е СТРАШНОТО. Ако си спреш телевизора - няма промяна в нищо. Но от медиите сутрин, обед, вечер, БЪЛВАТ ОТРОВА, лъжи, плашила - някъде си имало "рекорд" Някъде си пресъхнало нещо си! Някъде си ЩЯЛО МОЖЕ БИ да стане нещо си! А иначе - всичко е както винаги си е било. Спираш ТЕЛЕВИЗОРА и го няма. А де?

53

до 56

преди 1 година

Човек няма значение дали се връзвате или не :))) на фактите им е през оная работа :) все повече катаклизми се случват във всички краища на планетата. Канада е в пожари а още дори не е сезона на пожарите. Дали вие "будните" се връзвате няма никакво значение :)

52

Анонимен

преди 1 година

явно ние сме печеливши , тук е хладно и вали всеки ден. т.е. където някъде е много топло водата се изпарява в атмосферата и се "сервира" някъде другаде ....

51

Анонимен

преди 1 година

Еко шарлатаните се напъват яко, ама не става и не става. Лъжите станаха много и хората вече не се вързват.