386

10%

преди 1 година

Що бе? Възраждане могат да изкарат 20%, при избирателна активност 40%. Кое му е странното? Нима някой се изненадва, че в България 10% от населението е неуко?

385

уххаа

преди 1 година

бля, бля, бля. дрън, дрън, дрън. цапцарап, опала.

384

о_О

преди 1 година

В обкръжението ми няма хора, които подкрепят Възраждане. Или се крият. От къде се намират толкова хора да гласуват - не ми е ясно. Вероятно ги намират по някакви селски кръчми, няма друго обяснение.

383

карибско питие

преди 1 година

Академика не виждам да пазиш Българският интерес. Продаваш ни за жълти стотинки и ни злепоставяш пред света. Те знаят кокло малка душичка си и за малко ще ни продадеш, затова си там нали?

382

Нане

преди 1 година

България никога след освобождението от османско иго не е била толкоз унизена от слуги и марионетките на кравария и юрохея... Ще дойде втори Видов ден... ===)))

381

Анонимен

преди 1 година

Преди две седмици в Молдова беше извършен първият експеримент, със забрана на опозиционната партия. Вторият експеримент ще се извърши в България. И в двете държави управляват неолиберални евротроцкисти. Разликата между еврокомунизма и съветския комунизъм е, че има целогодишно банани и лгбт. Иначе всичко останало е същото.

380

Вече има смисъл

преди 1 година

Да живее Коцето Копейкин, който осмисли безсмисления ми гладен мързелив живот. Айде, къде да ходим за да почваме гражданската война. Ще има ли безплатни сандвичи?????

379

ROLF

преди 1 година

До Tangra - TOЧНО УЧЕБНИК ПИСАН ОТ КОСТАДИНОВ ЩЕ СИ КУПЯ! :D :D ТИЧАММММ!!!! ХАХАХАХ и после що били промити мозъци, фанатизиран планктон, плe6c

378

Tangra

преди 1 година

До АнонименКостадинов има учебник по история писан от него. Вземи си го купи да научиш нещо българско, а не промит турско-европейски мозък.

377

Анонимен

преди 1 година

ГОЛЕМИ СТЕ ПАТРИОТИ ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ, НО НЕ ВЛАДЕЕТЕ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК? ЗАЩО БЕ? КАКВИ ПАТРИОТИ СТЕ? ВИЖТЕ, ЧЕ 1 ИЗРЕЧЕНИЕ ПРАВИЛНО НЕ МОЖЕТЕ ДА СЪСТАВИТЕ БЕ!

376

Анонимен

преди 1 година

Тоя е мъжка костенурка, която само си клати главата и опашката.Ти ли си съдник бе? Ти ли ще казваш, кой какъв е? Че вие сте ала - бала 6% .На следващите избори ще сте само пред ИТН

375

ЕЙЙ

преди 1 година

ХИТЪР ХОД НА ДНЕС.БГ, ТУКА Е ЦЯЛОТО ВЪЗРАЖДАНЕ И ПС УВА! ТРАФИК ЯКО!

374

Евала

преди 1 година

Възражданци са се разпенили. Браво на Денков.

373

OMG_Lucker

преди 1 година

Може да си премиер, но не си съдник Денков. Кой какъв е ще реши народът, на изборите, които няма да са след 4 г.

372

Иван Дончев

преди 1 година

От вас Г-н Премиер обаче виждаме как се отдалечавате от обществото като идеология, мислене и ценностна система. Слушаме и как съгласувате решенията си с посолства и посолството, да това от Вашия министър на финансите го чухме. Най-лошото е, че дори нямате смелост да ни кажете кои са тези посолства и посолство. Вашето прваителство нама как да бъде припознато от повечето българи, но това даже и няма как да го разберете. Не ви се получава това да убеждавате обществото в красотата на евроатлантизма.

371

Ей неудачници

преди 1 година

В България има отворен пазар, можете да си намерите каквато работа ви харесва и да изкарвате луди пари, да карате немски коли, но вие избирате да работите охрана на цехове или изобщо да не работите и по цял ден да гледате популистическите изказвания на ОПГ Възраждане, които хем ви губят времето, хем ви правят още по-бедни, защото вместо да си търсите по-добра работа се отдавате на разгул и лекомислие. ВИЕ СТЕ НEУДАЧНИЦИ. Това, което се надявате, НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ. Никой няма да го допусне.

370

провинция

преди 1 година

Много просто.Обявавате партия възраждане за фашистка и я заличавате като такава, щом се държи неевропейски.И призовава за безредици.Така щеше да направи Путин или Ердоган.Това е.

369

Бурсук Мъхди

преди 1 година

Да живее Коцето Копейкин, който осмисли безсмисления ми живот. По цял ден съм без работа и само живите включвания на Коцето *** ми дават малко живец, в иначе дългите и гладни дни.

368

tobi

преди 1 година

denkov dnes razbra,4e slunceto izgrqva ot Iztok!Vuzrajdane sa vredni za Bulgariq,i to mnogo!Tepurva 6te prawqt beli!

367

Анонимен

преди 1 година

голема драма с тия мар гинали , дето нямат и 5% подкрепа от народа!