35

Истината

преди 1 година

Русия има около 1млн. армия ,огромна полиция ,още други частни армии и някакво гражданско опълчение- никой няма да тръгне с около 5хил. войници/другите от Вагнер стояли до границата с Беларус-хахаха/да сваля властта. Това беше страшен цирк за Запада и САЩ- те затова си мълчаха.Хитър ход.

34

Анонимен

преди 1 година

Финансираната от британскато ппавителство организация с представител на кривоносите изплю камъчето, че Путин отново излезе с брилянтен ход, който не се харесва на нато.

33

Анонимен

преди 1 година

Бонго, маймунче, защо някой да спира Пригожин, който не е имал идея да напада ни Москва, ни друг град в Русия? Каква наивност! Колко трябва да си зле, че да повярваш, че една армийка ще тръгне срещу националната и че нямат вътрешно разузнаване да го установят навреме,! Циркове и шутовщина, подкрепени или с жалко тролувате, или с крайна наивност.

32

Public enemies

преди 1 година

38, Да, но тея тюлени все трябва да намерят път до Москва, я да се пробват през Украйна, я през Китай, няма да остане много от тях до руската граница :)

31

Анонимен

преди 1 година

до 1 месец във вражески бой ще загине и погребан с почести

30

Анонимен

преди 1 година

Вагнеровците подписаха с руското военно министерство на Шойгу, под грижата на Кадиров. Ще бъдат на първа линия, а Кадиров ще се погрижи да изкупят вината си и върнат честта си с кръв. Никой от тези глуппаци няма да оцелее.

29

Путин

преди 1 година

Искам главата на Пригожин окачена на входната пътна табела Москва пред града!

28

Анонимен

преди 1 година

Цялата армия, завладяла Русия се състои от два танка, два влекача и един камион с пехотинци! Ако е толкова лесно, къде са великите американски тюлени? Един два взвода и Русия я няма! Сега друг специалист се изказва - Надежда Михайлова Нейнски и още там няколко фамилии! Изчезнал Пригожин! Всички знаят къде е, само ние пак измисляме нов сценарий!

27

Анонимен

преди 1 година

Пригожин е трофей и военнопленник на Путин и Лукашенко. Пригожин застраши общата Руско-Беларуска държава. Ако Лукашенко пусне Пригожин извън затвора, той ще намери кусури и на Беларус и Лукашенко. Пригожин е предател и повече няма да чуем за него.

26

СТРАШЕН НОМЕР

преди 1 година

СЕГА ХЕМ РУСНАЦИТЕ ДИШАТ ВЪВ ВРАТА НА КИЕВ,ХЕМ ОТ ДУПКИТЕ ИЗПЪЛЗЯХА ПРЕДАТЕЛИТЕ В ЕЛИТА НА МОСКВА.ЕЙ,СТРАШНА РАБОТА СА ТЕЗИ-НАШИТЕ ДАНО МАЛКО СЕ ПОУЧАТ,КАК СЕ ВЪРТЯТ НОМЕРА.

25

до Тъпака отдолу

преди 1 година

Пригожин е сам в Беларус тъ'пчо.... Вагнеровци са по лагерите си в Украйна.

24

Анонимен

преди 1 година

Медиите ни са в много себеизлагаща позиция. Отново. Една лъжа се мъчат да закърпят с друга. По спусната от друг схема. Така прозрачно е. Когато има тотално информационно затъмнение, както е сега, човек най-малко вярва на официалната пропаганда. Особено хора с опит и акъл.

23

Анонимен

преди 1 година

Никакви 50 000 хиляди няма в Беларус русофилче..

22

Анонимен

преди 1 година

До ГЛУПОСТИ хахахахаха, иии това съчинение от къде го извади? ... целия цирк беше зада махнат Шойгу

21

хахаха

преди 1 година

Сега до гъ*а на Киев и Полша има професионална руска армия. ХА-ХА-ХА

20

Анонимен

преди 1 година

Боже, с каква злоба си ги зобил, Боже!!! Спри им интернета и ги прати в украина, Боже! Зеленски иска българи от форумите, Боже! Много обучени специалисти били! Ама нещо са шубе на голо. Иначе в CS са страшни!!! Та сега вагнеровци терористи ли са или са бойци за американска демокрация?

19

ГЛУПОСТИ

преди 1 година

Целта на целия "драматичен спектакъл" беше ,че вече на 100 км от Киев има около 50 000 елитна руска армия-страшно хитър ход.Хубава сценка изиграха руските служби и Путин.То затова САЩ и Европа са много оскъдни в изказванията си, ама нашите *** си лаят

18

Анонимен

преди 1 година

Вашите статии нямат никакъв смисъл. В събота вечерта се разбра, че всичките ви евроексперти нищо не знаят и нищо не разбират.

17

Анонимен

преди 1 година

Пригожин е мъртвец. Нито Путин, нито Лукашенко ще го пуснат извън затвора. Ще го хранят малко да отмине шума и скандала преди без съд и присъда.

16

Анонимен

преди 1 година

След този гениален ход окрайна скоро ще бъде харизана от запада..