118

Анонимен

преди 1 година

Другарят Сталин щеше досега да е превзел Париж и Лондон, а този Путин едвам превзе няколко украински селца и не може да контролира собствените си наемници. Не става за генералисимус и император. Да живее новият император Цезар Пригожин!

117

Анонимен

преди 1 година

Пълен резил

116

Малиии

преди 1 година

В русия май всички се оказват предатели на кремъл...всички укази и закони дето излизат от там то доказват.

115

Василев

преди 1 година

С Пригожин лесно минаха нещата, това е само началото, а с навдигащото се недоволство в руското общество, което губи синове,мъже и бащи, със санкциите , които със сигурност ще ударят най-нормалните битови нужди на хората как ще се справи!Сега тепърва започва мъката за кремълските сатрапи, които нападнаха една суверенна държава, която не иска да върви по азиатски диктаторски път!Агент Дан Рийвс!ЦРУ!!!

114

Анонимен

преди 1 година

Единия дедо напълни памперса от страх, че ще го свалят, а другия че ще го убият, за това и двамата страхливци се кротнаха. Като онова клипче с кучетата дето се лаят пред портата и портата като се отвори и двете избягаха. Щом се случват такива неща е ясно че нещо е тотално сбъркано в просия и е въпрос на време да изгубят войната.

113

Някой към 153

преди 1 година

Когато отидеш на фронта или имаш поне свръх стрес и физическо натоварване за това време в което е там без помощ ще е любопитно ти за колко часа ще превъртиш и какво ще направиш.

112

Анонимен

преди 1 година

До: П.а в русия само това правят от години чистят се от предатели...те свободни хора не останаха...опорката ти издиша товарищ Отговор:за съжаление това са последствията от поражението в студената война и такива са кармичните последствия

111

Хахаха

преди 1 година

Ако русия чикти предателите както казват русофилите...то не останаха хора да жласуват за путин...

110

Боби

преди 1 година

Всичко това беше планирано, за да може Путин да поеме контрола над Вагнер. Освен това показа колко слаби са НАТО, и че Зеленски подкрепя Пригожни. Защо и аз не знам - така ми спуснаха да кажа от кораба-майка.

109

Анонимен

преди 1 година

Русия печели чисти редици в МО.. в условия на война това е от решаващо значение... Така ефективността на ВС ще нарастне в пъти а и всички ще воюват под общ флаг а не за интересите на различни финансови кръгове.. С тоя цирк можеше да обявят най накрая и мобилизация ))

108

Анонимен

преди 1 година

Браво на Путин !!! показа на света какво е той (енциклопедия ) и как трябва да се действа без капка кръв ! Ддентарите не разбраха как самолета изчезна от радарите на целия свят!!! а това е виш разум - тенология нямаща аналог в света ! С това показа и кавво е вмир сания запат а хиените на форума тук още си чешът езиците без разбирът какво е ПУТИН

107

Накратко :

преди 1 година

Дъ Атлантшит е нещо като жълтокафявите парцццали "мишок", "муикенд" , "некъпитал", "гейдия-плюл", "клу-зет" и "плевник". Списвачите в Дъ Атлантшит са на хранилка на Дилъри Клинпън и Шаран Обама,заклети демонократи и античовеци Жълтокафявия хартиен *** се използва за предизборна агитация и медийното унищожаване на съперниците с откровено неприкрито презрение и ярост... Нещо като нашите ми$$ирки правят срещу правилната сума в полза на силните на деня :)

106

Анонимен

преди 1 година

Ся кво Вагнер пак ли са лоши , че вече са обърках?

105

Ворошилов

преди 1 година

Родните мypzилки твърдят че било гениална инсценировка, а не могат да обяснят какво печели русия от това, освен че милиони хора по света останаха разочаровани че кремълския миджет не беше свергнат.

104

Костадин Костадинов

преди 1 година

Всички видяха вчера, че по-велика от Русия няма. Тя е толкова силна, че победи сама себе си почти без жертви. Нато и Украйна треперят след този показ на сила.

103

Анонимен

преди 1 година

От началото на войната НИТО ЕДНО нещо не е станало както путин е казал или искал.

102

Василев

преди 1 година

Пригожин изкара мръсните тайни в тази война, а това е че на ден хиляда руски войници губят живота си, нямат достатъчно муниции, нямат въздушно разузнаване и дронове!Това е реалността, а не това какво пишат нашите русофили, че урките били банда наркомани сбирншайн, които всеки един момент ще се предадат и ще вдигнат белия байрак!Добро утро русофилски ***!Агент Дженсън Елиът!ЦРУ!!!

101

Анонимен

преди 1 година

Путинчо се скри, точно каквото е и името му, няма такъв смях, нашият зелен чорап и той внезапно млъкна, иначе има мнение за всичко, явно им сменят памперсите

100

Анонимен

преди 1 година

Играели се циркове за пред запада, тези съвсем изпаднаха в шок и не знаят какво да измислят, чакаме тактическа загуба на войната от Русия с цел объркване на противника хахахах

99

Анонимен

преди 1 година

Всичко изглежда така все едно Пригожин е "превъртял" за 24 ч