172

Анонимен

преди 1 година

"100 000 рублей за то, чтобы не ходить на передовую." - подкуп в размер на 100 хил. рубли (малко над 2 хил. лева, около 3 средни руски заплати) е нужна да заплати всеки руски войник, който не иска да попадне на първа линия на фронта. Това не са големи пари, но са непосилни за повечето руснаци. Т.е. във войната умират най-бедните руснаци.

171

Анонимен

преди 1 година

Разбрахме вече - руснаците са загубили всичко с изключение на военната операция. И също така не могат нищо, а обединения запад не може само да си върне нещо повече от няколко села. Кой сега освободи няколко селски тоалетни..? И го представя за велика победа?

170

И как

преди 1 година

Ще загуби още толкова, хората не ги брой те не са важни

169

IQ 3.14

преди 1 година

абе, как така до момента никой не се сети, че атаката с танкове-камикадзе повтаря 1/1 тая срещу българската военна част в ирак. най вероятно е чисто случайно

168

Анонимен

преди 1 година

Само да напомня, че според родните копейки украинците лъжеха, че са гръмнали крайцера Москва. Па се оказа, че руснаците лъжат

167

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да са загубили руснаците,те го произвеждат И в момента! И вярвайте мие го възстановят! Какво загубихме Ние обаче като Европейци? Една държава като нас в Европа,и това е Русия!-:( Подведохме се по акъла на САЩ,ие си плащаме! ЕС ,загубите му,тепърва Ще се изчисляват! Вече го усещаме гражданите на Европа! Руснаците няма да ги Сломим! Ние самите отрязах е клона,на който стояхме задружно с Русия! И като история,и като ресурси които получавахме,за да с е здрава икономика! В Брюксел са за СЪД

166

Анонимен

преди 1 година

По различни данни Русия има към 13000 танка общо, от които 2600 са оперативната бойна танкова сила. Това означава че украинците са унищожили цялата бойна сила и руснаците трябва да вадат от запасите. Егаси чудото, сигурно на руснаците след някой друг месец нема им остане ВВС/ВМС. Направо ги чакаме за Коледа, украинците да марширутват на Червения площад.

165

До агента

преди 1 година

Ако САЩ имаха подобно пво в оперативна готовност щяха да го тестват в Украйна, техния ВПК е частен и нямаше да пропуснат шанса за много поръчки, ама на дадоха Пейтриат, дето го думнаха, а тва какво гарантира производител за стоката си е много субективно, и понеже сравнявате скоростта за готовност, само за сравнение Т72 стреля и зарежда по бързо и от най-новия западен танк, просто презарежда автоматично

164

Пичкарев

преди 1 година

Укрите винаги умножават по две реалните загуби на руснят и делят на две своите загуби. Вярвам че руснаците са загубили 2000 танка и 100 хиляди салдата., а не 4000 хиляди танка и 200 хиляди сладата както твърдят укрите.

163

Анонимен

преди 1 година

До До агента 265 - Да не говорим, че това е система за "дронове", не за ракети. Предпогам, че за "агента", разлики няма.

162

Анонимен

преди 1 година

И кво сега,от година и повече руснаците свършиха ракетите,сега са на път да свършат и танковете,абе не ви ли писна преписвате и после да плющите тъпни?

161

Анонимен

преди 1 година

До агент Мъдлър ЦРУ - Той Илон гарантираше, че след 2 години ще имаме напълно самоуправляеми коли ... 2014-а още.

160

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 255 - Преди година и половина, Русия нямаше ни танкове, ни амуниции, ни снаряди. Сега последно се чу, че зпаочнали да призвеждат по 100 Т-90-ки с модерна техника (нова активна броня, системи за спиране на дронове, както и по-стари неща,к оито са лиспвали преди - нощно виждане, съвременни радари, сателитна комуникация). За един месец, Русия си прави повече и по-добра модерна техника, отколкто "колективния запад" достави на Украйна за година и половина

159

До агента

преди 1 година

Още е пробно и е за дронове, изобщо при масирана атака все нещо минава, няма 100%защита, да не говорим че нямат хиперзвукови оръжия, общото мнение е че САЩ изостават с ракетите, те си мислеха че кат имат много самолети ще им свършат работа, но война се печели в калта, от изтребители се плашат само слаби държави, що не пуснат самолетоносач до Китай, само от далече ги гледат

158

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 година

Има интервю с компанията производител. Те гарантират, че свалят ракети и дронове от огромно разстояние. Реално нито 1 ракета няма да премине през океана. Както казах, учете да миете чинии и да сервирате.

157

Анонимен

преди 1 година

Щото са много хубави руските танкове затова изгубиха 75% от Т72 и неговите модификации Т80 и Т90 за 15 месецца война. И като се сетя че тия руски фукльовци щяха да се бият с НАТО ми става смешно.

156

Василев

преди 1 година

Путин усеща , че ще яде дебелия и взеха всеки ден да говорят за мир, но по руски!Агент Дейвид Джеймс!ЦРУ!!!

155

дедо Груйо @ Поморие

преди 1 година

Аре на бас за 1000 лв, че при един ядрен конфликт САЩ ще свалят почти всички руски ракети и ще ги изравнят като нива.

154

Анонимен

преди 1 година

Преди година и половина ни обясняваха че Русия има само 2000 танка в експолатационно състояние. Да не стане както с ракетите които уж им свършиха през пролетта на 2022ра?

153

Абе

преди 1 година

Украинските ни "братя" са си повервали на пропагандата за немското вундервафе - оръжие чудо. Сега им развенчават мокрите фантазии. Леопардите горят също като Тигрите и Пантерите от ВСВ.