35

Анонимен

преди 1 година

Българските руснета все питат като мaло yмни кво става с украинската контраофанзива, а не питат какво става с руската офанзива! Умни мчета са, само тряа поичи да им съ убясняа! А кво тана с руската офанзива? А?

34

анонимен

преди 1 година

отворете сайт " гласове" - има и видео!

33

Анонимен

преди 1 година

До Mda е тъкмо като се изреже гранясалия тумор московия Ще Засъществува от ново то и цяла древна рус не е съществувала 3 века при монголите амма я

32

Анонимен

преди 1 година

Като гледам коментарите русофилите са много повече от укрофилите.А някой укрофили пишат по няколко коментара за да изглежда че са повече.

31

Хяхя

преди 1 година

Залужни е при Буданов , торните червеи знаят най-добре хаха.А уж убития според украинската пропаганда чеченски командир се появи жив и здрав и разката фамилията на укронацистите наричайки ги жалки , мръсни лъжци и манипулатори !Хайде , нека вдигнем наздравица за здравето на Залужни и Буданов хаха ! Получиха си заслуженото тия гadини !

30

Анонимен

преди 1 година

Залужни е там където трябва да е един генерал пери война командва а сега нахрани Елените и незадавай глупави въпроси коже гащи4 ...

29

До 25

преди 1 година

Не пишат защото това е само едно от многото неща, които им думаха на рашистите напоследък. Отново - Украйна няма да публикува информация, а рашистите ще ни заливат с дезинформация, колко добре се справяли. Накрая ще се разбере. Както стана и миналата есен. 50% от окупираната територия беше върната.

28

БОЖЕ МОЙ!

преди 1 година

ХАРЕСАЙТЕ КОМЕНТАРА ЗА КУЧЕТАТА !!! МНОГО Е ВАЖНО !!!

27

Mda

преди 1 година

Какви векове не манипулатори ?!!Украйна НЕ СЪЩЕСТВУВА КАТО ДЪРЖАВА ОТ ВЕКОВЕ !Това е тумор създаден от Ленин ,както Георги Димитров създаде Северна Македония !!!

26

Анонимен

преди 1 година

"А къде е Залужни?"... Залужни използвува технологията от филма Инцепшън да цъка мултиплейър с Михаел Шумахер, Буданов и т.н.

25

Анонимен

преди 1 година

Виене на руснета в ру нета

24

Замисля ли се някой

преди 1 година

КАКЪВ СТРЕС ЗА БЕЗДОМНИТЕ КУЧЕТА И ЗА ДОМАШНИТЕ СЕБЕПОДОБНИ НА СОБСТВЕНИЦИТЕ ИМ ДОКАРВАТ ТЕЗИ ГЪРМЕЖИ И СИРЕНИ??? КАК МОЖЕ ТАКОВА НЕЩО !!!

23

Анонимен

преди 1 година

Казват, че нямало големи наводнения в Европа. Може би, но преди много години имало голямо наводнение от водите на язовир Пясъчник чак до Пловдив. Прабаба ми са имали къща на Карловско шосе. Всичко на първия етаж било залято наполовина, а животните се издавили. Разстоянието Пловдив -яз.Пясъчник е някъде 35 или 40 километра. Ако някой знае за това събитие, моля да каже годината. Благодаря!

22

ЧЕРЕН КАРТОН...!!!

преди 1 година

АФРИКАНСКИТЕ ВОЖДОВЕ КАЗАХА НА ПУТИН ДА СИ ПРИБИРА ВЕРЕСИИТЕ ОТ УКРАЙНА... В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ПУТИН ПЪРВИ ЩЕ БЪДЕ ИЗЯДЕН ОТ ИЗГЛАДНЕЛИТЕ ФРИКАНЦИ..

21

ПУТИН

преди 1 година

Моята Борба вече е в батака! Има хубави дестинации в Южна Америка със приятен климат и безкрайни плажове!

20

Анонимен

преди 1 година

До да 19 да и хубаво горят двата ка 52 големо виеене е в ру нета

19

Анонимен

преди 1 година

Путин и той ли е евреин? Или просто КГБ-ейско ченге? От най-простите?

18

Анонимен

преди 1 година

Хитлер - евреийннн!!!! Съсипа Германия.... Зеленския - евреиннннн..... Ще съсипе Украйна!!!! Хенри Форд е казал *Войната е еврейскатта жътва!!! *....Какво не ви е ясно бре коззяшки тролллляци?!?!

17

да

преди 1 година

днес ескадрила бойни хеликоптери КА 52 Алигатор са направили на пух и прах натовско оръжие, леопарди, брадли, стотици жива сила.....защо мълчите?

16

Анонимен

преди 1 година

4есно казано невиждам защо руснята го взриви полза от това нямат нито те а още по малко украинците сигурно поредната брияяяяяяннннтна идея на пня люхман путин