168

Анонимен

преди 1 година

Германия май забрави кой им беше съюзник, но ще ви го върнем тъпкано немци :)))

167

аре

преди 1 година

у лево немците.

166

Всички

преди 1 година

Всички българи намиращи се във Германия да не плащат повече данъци и сметки квото може да се краде от тези нацисти и всичкото швайне по българското Черноморие бой по каските! Простаци винаги са ни ненавиждали швабите!!!

165

Зозо

преди 1 година

До Радев освободи Гешев .... И аз се чудя от одеве защо не пускат статия?!? Май чакат инструкции от Посоля :))))))))))))))))))))))))))))

164

Анонимен

преди 1 година

Всички дрънкат, накрая Германия решава :) Добре дошли в реалността драги български избиратели на демокрацията и евроатлантизма!

163

Леле

преди 1 година

Преместих си го!

162

Само в една колония

преди 1 година

Партията прокси на САЩ, загубила изборите пак управлява, а вътрешната политика се решава от Посолството или от Бендестага ;)

161

Анонимен

преди 1 година

До До Българин: Това правителство е избрано от българите. Най-много хора са избрали това. Те не са избрали нищо различно. Точка по въпроса.

160

Анонимен

преди 1 година

Ако бяхме държава всички русофили щяха да бъдат тикнати в затвора както те са направили с нормалните хора 1944г.

159

До Българин

преди 1 година

Това правителство е избрано от 7% само, другите 93% са Ала Бала- самопризнание на самото правителство! То е незаконно и във всяка нормална държава нямаше да получи мандат, а затвор!!

158

Анонимен

преди 1 година

До 176Швабите искат да ни го върнат оти във войните се се изметкаме, първо с тех после против тех! ))))Ако България беше в Антантата през ПСВ швабите щяха да капитолират още 1915г.Англия беше натиснала турците при Дарданелите и искаха Ние да ударим от север.Ако го бяхме направили влазахме директно у Цариград и с Турция е свършено ,както и с Германия.

157

Радев освободи Гешев

преди 1 година

И точно когато това се случи, тукашните жорнализи пуснаха някаква партенка да разлайват русофилите. Вие прочетохте ли статията? Тази вечер в Бундестага има среща на която се ОЧАКВА Германия да каже нещо си. Как е мисирчета? Чакате инструкции за новината за Гешев ли? Откъде идват инструкциите? Руското посолство? Централата на ГЕРБ? Президенството? Тролфермите на Костя Копейкин? Откъде?

156

Българин

преди 1 година

Аз проблем не виждам! Българските граждани са си избрали правителство, което не може и не иска да противоречи на такива действия и декларации срещу българските национални интереси. Значи всичко е наред. Гражданите на Р. България са получили това за което са гласували!

155

Анонимен

преди 1 година

Да продължават в същия дух немците, да не ги оприличим на австрийци и да забравим за държавата Германия :)))

154

f

преди 1 година

Време е дойчовците да признаят австрийския език като предшественик на немския, който е един татарски клонинг.

153

Колонизирането на БГ

преди 1 година

Завърши успешно! Правителството, службите и ВВС са синхронизирани с Посолството, прокурор няма! Правителството изпълнява решения на Чежди Парламенти ( Бундестага)!

152

Анонимен

преди 1 година

Заради тия нагли ,дебели ,проzти швабе България загуби 2световни войни.И сега отново ни предават!Трябва да им го върнем тъпкано.

151

Единствената партия

преди 1 година

Която протистира против Преврат, колонизиране на България и чежда намеса е Възраждане!

150

Анонимен

преди 1 година

Германците дълго време безпричинно ни спираха за Шенген.

149

Бг Маке

преди 1 година

Жендъри измислиха 68 пола сега ще признават па нещо дек го нема!