19

???

преди 1 година

Ако се окаже, че украинските спец.служби са взривили язовирната стена...............какво правим????Ако това е по нареждане на хора от Англия и САЩ????

18

До 31

преди 1 година

Крим нама вода от 2014 когато Порошенко я спря!

17

Анонимен

преди 1 година

Ако на бункерния рептил му пукаше за руснаците, нямаше да погуби десетки хиляди от тях във войната . Толкова му пука и за тези в Крим, че няма да имат вода при положение, че на карта е заложено съществуването на Мордор.

16

До 27

преди 1 година

Манипулирането на лайкове е признак на безсилие и отчаяние! Колкото повече работи тук ВПН а, толкова повече Украйна затъва и губи!

15

Дрънканиците

преди 1 година

на русофилите по-долу са показателни за тоталното изтрещяване, което руската пропаганда прудизвиква у хората. Стават зомбита - нелюди!

14

До 22

преди 1 година

И от какво става ясно че Крим ще бъде превзет от Украйна?!

13

Анонимен

преди 1 година

Тоя ли безпристастен самопровъзгласил се съд, който вече уж осъди Путин, разпореждайки ареста му ? Смях в залата. Циркаджийските номера на Зеля клоуна.

12

Аха

преди 1 година

А когато Русия предложи резолюция в ООН за международно разследване на взривяването на СП, САЩ, Англия, Франция и сателитите им гласуваха против!!

11

Анонимен

преди 1 година

"Вчера показаха записи от Мариупол от 9-ти май 2014 г." ------------------------------------- Тези записи не ги показват за първи път. Гледал съм ги още тогава, веднага след 9-ти май 2014 г. Бандерлогите от "Азов" стреляха по мирното население с автомати и с тежки бойни машини.

10

Анонимен

преди 1 година

Чебурашките нарочно я взривиха и сега пренасочват башибозука си от Херсонска област към други места където им е напечено... Изобщо не им пука, че Крим остава без вода, защото е ясно, че той също ще бъде превзет от Украйна...

9

Като разследването

преди 1 година

На МНС за взрива на СП 1 и 2 ...о чакай! Не тово разследване от 8 месеца е СПРЯНО! Защо ли?

8

До 15

преди 1 година

Щеше да е яко ако е истина - нема такова нещо. Вагнер отдавна е извън играта - изнасят се към Африка там е парата. Тия са на самотек , неква борба върви по върховете - Путин го няма от седмици

7

Дядката

преди 1 година

Какви долни нацисти ! Взривиха стената ,сега щели да разследва за да лепнат вина на Русия която е собственик на язовира и праща вода на Крим! Проблема на укронацистите е че Путин знае кои сте и ще търси отмъщение

6

Анонимен

преди 1 година

Скоро целият този цирк ще приключи. В момента в Украйна воюват не 2 ЧВК на Путин, а само една + 7,6% (приблизително) от Червената Армия. ЧВК Вагнер в момента се окомплектоват и почиват. Не воюват. И тая 1 ЧВК + 7,6% редовна армия умножиха по нула цялата военна помощ от НАТО и най- добрите части на ВСУ. До 2-3 седмици ще им стопят резерва, и Вагнер, с пресни сили ще влязат или в Одеса, или в Харков. Бой по тия със свастиките и кръстовете по танковете. Бой по укро фашистите!

5

Анонимен

преди 1 година

Разследване на Международния наказателен съд за разрушаването на стената на язовир Каховка и огромното наводнение, което то предизвика, е по искане на Руската Федерация.

4

Ехаа

преди 1 година

Зе-ленчука ли ще съблюдава дали разследването е правилно..доообре. Клипа с "окраинските спасители", които носят гащеризони Отряд Чрезвичайни ситуации Росии е в Тубата /поне беше до вчера/.

3

Слава Кокаине

преди 1 година

Да си взривиш язовирната стена сам и да обвиняваш съседите.........това е върха на БЕЗУМИЕТО!

2

Шефрет

преди 1 година

АЕЦа си обстрелват сами руснаците ,язовира си гръмнаха,стрелят по спасителите там,които също са руснаци,преди това гръмнаха трактор в Полша и Наркомана пак искаше да има разследване ,че руснаците гърмели по Полша. После хъката ,мъката ПВОто. По Кримският мост не бяха стреляли,газопровод не бяха гърмели.

1

Анонимен

преди 1 година

Като рзследването за Северен поток нали