90

Чернобил-2

преди 1 година

През 1986 г. Украйна взриви четвъртия реактор на АЕЦ "Ленин" в Чернобил и не плати нито стотинка за това. Плати я Русия с разпада на СССР, платиха я бивши социалистически страни като България с осакатяването на ядрената им енергетика. Заради безнаказаността тогава, управниците в днешна Украйна имаха дързостта да предизвикат втора техногенна катастрофа, взривявайки язовирната стена на Каховската ВЕЦ. Разчитайки и този път други да плащат за поредното им престъпление.

89

Анонимен

преди 1 година

Елита едва ли! Вие обаче -:)

88

SS

преди 1 година

Русия ще спечели войната колкото и да не се иска на някой ! Ако NATO не даваше пари и оръжие досега войната да е спечелена !

87

Анонимен

преди 1 година

Накратко бабите и дядовците от политическите елити не само в Русия разбраха,че децата поумняват по-бързо и немогат даже да ги принуждават да имат деца ,за да имали с кого да си играят.По - лошото идва когато пораснат поколенията след 2012 г., когато никой няма да се страхува от нищо.Страхът е мозъкът ,а безстрашието е вечната душевност.Затова за децата е толковажно да се учат да работят със мозъка си.

86

Анонимен

преди 1 година

Това може и да е вярно, но каква е алтернативата, ако си олигарх в Русия? С Путин е зле, без него си на въжето. Стискаш зъби и се молиш децата в Швейцария да са добре, това е.

85

Наказанието иде

преди 1 година

Наказанието иде! За новото престъпно правителство което сформираха ГРОБ И ППДБЛГБТ!!!! За това че се присъединихме към содомията на Запад! Бог наказва!

84

Успехите

преди 1 година

Успехите на Украйна от 2014 насам: Свалянето на малайзийския самолет. Палежа на профсъюзния дом в Одеса. 8 години обстрел на цивилните в Донецк и Луганск с РСЗО. Взривяване на газопроводите Северен поток. Взривяването на Кримския мост. Атентат срещу Кремъл. Взривяването на язовир Каховка. Светла и демократична страна!

83

Абе

преди 1 година

Няма нужда Путин да спечели, а Русия. А най-важното е САЩ да загубят. И не става толкова въпрос за военни победи, а за промяна на световния ред.

82

Христо Христов

преди 1 година

"... абсолютната вяра в неговото ръководство е разклатена " - и лисицата така си мислела, докато вървяла зад коча.

81

Сламен човек

преди 1 година

Сламен човек е Зеления наркоман нацист. Дрогата му е направила мозъка на слама. Изсъхнал като сахарска земя. Една клечица, една искра е достатъчна да го превърне в горяща факла. Това е съдбата на всички нацисти. Сламени хора.

80

Ще спечели друг път

преди 1 година

Русия няма място в новия свят. Джуджето е бита карта

79

Toni

преди 1 година

Опорката за масовите украински загуби е ясна. Просто украинците са твърде заети за смазват красноармейците, за да броят чучелата и затова официална още няма. Видяхме ги без Брадлита и Леота как ви помпиха с Джавелини, сега и с Брадлита и с Леота не ми се мисли. Та щом дезинформирате, значи голям бой ядете, това е сигурно.

78

Българска чебурашка

преди 1 година

Важното е другите да са бедни като мен. Боли ме това че няколко стотин хиляди руснака ще гушнат букета, докато не съм аз. А дотогава ще продалжа да подкрепям ""великата" руска сила.

77

Това,че

преди 1 година

Войниците на Сорос печелят войната във виртуалният свят е ясно!В реалният немски ,вече и американски танкове горят по руските поля , за два дена над двеста бронирани машини унищожени и над 3500 нацисти убити

76

ПроСоТо

преди 1 година

до 72 :..-А този,който е забучил окраинското знамо на ОФИЦИАЛНА държавна институция,той какъв е?

75

Анонимен

преди 1 година

Koцата че го мобилизират и че помага

74

Анонимен

преди 1 година

Терористична Групировка Украйна губи и ще загуби всичко в тази война е правилното заглавие. Напишете какво става със Залужни хахахаха

73

Войната се печели

преди 1 година

На бойното поле!Само за два дена от началото на перемогата, 15 нацистки Брадлита и 12 нацистки Леопарда унищожени около 3500 войници на Укровермахта убити !Бандеровскатаа *** гори !

72

Анонимен

преди 1 година

Няма сценарий в който Путин да спечели войната. Единственото, което го държи жив в момента е нейното продължаване. Дори и при победа на Русия, той е свършен.

71

Анонимен

преди 1 година

На мен пък ми писна от Зеленски много повече от колкото от Путин. Морално ли е да иска Донбас след като хората не искат да са в украйна поне не докато е хунтата и са фашистите на власт. Освен това той и администрацията му се опитва да командори. Това е неприемливо както и задкулисието с нашите управници също не ми харесва дайте това дайте онова и само настройване на хората. Ааа не така !