55

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ загива защото стана заложник, на хора като Борисов.Просто те потъват заедно с него.

54

До евроантлантика

преди 1 година

Душко що ревеш само за определени партии да се забраняват... Всичките партии освен товоята (ППДБ или ГЕРБСДС или ДПС) да се забранят.... Тогава ще имаш спокойствие ... Това е 100% решение а ако не може да мине , искай протекторат. Така де .

53

Анонимен

преди 1 година

Тази започна да подскача повече дори от клоуните на Слафчу! Това затова има земетресения напоследък

52

Анонимен

преди 1 година

Нинова, знаеш много добре, че заради имунитета си Б.Борисов сдаде първото място на последните парламентарни избори, отказвайки се от първия мандат и предавайки своята ПГр и партия срещу готовността на ПП+ДБ да подкрепят отказа на ГЕРБ от сваляне на имунитета на ББ. ГЕРБ или трябва да откаже на Борисов ролята на лидер, или ще се срине заради хатъра на ББ.Въпросът е 'кой кого': дали гл.прокурор ще вкара ББ в ареста и затвора, или Боце ще свали ИГ. Но това не зависи от БСП с нейните 23 депутати.

51

Анонимен

преди 1 година

Браво Нинова! Ще ни дадеш възможност да видим цялата вътрешна красота на ПП и ДБ.

50

Анонимен

преди 1 година

В България ще има политически кризи докато борисов и други подобни политически престъпници -- има точни критерии какво значи тази фраза -- не започнат да попадат под ударите на съдебната система. Няма и не може да има никакво изпиране -- това е просто период на затишие -- след него нова криза. Правилно му иска имунитета.

49

!

преди 1 година

БРАВО!

48

Алекс

преди 1 година

Др.Нинова не разбра ли,че Просстто Киро изпра ББ? Какво решение,какъв имунитет? Баш чегъртачите се гушнаха с нарочените за чегъртане.Рядка порода поммеари.Другарката не е в час.

47

Анонимен

преди 1 година

Нинова си има своя етика,която не разбирам ,но уважавам.Но при Бойко няма празен ход.Мисля,че БСП се опитват с голи ръце да го поставят на мястото му.Не вярвам,че това ще се случи.. Хитър е бат Бойко ,роден е с късмет.

46

Анонимен

преди 1 година

Ако не му свалят Имунитета,значи се Готвят да го "Изперат "МутроКомуниста!! До сега криха че Нямал нищо там,а сега вече и цифрата се знае! 5 милиона Евро!!

45

До евроатлантик

преди 1 година

Ти си атлантик колко боко е девствен

44

Евроатлантик

преди 1 година

Този парламент трябва да гласува закон за пълната забрана на про руски партии в България. Тогава Възраждане и БСП отиват в изторията!!

43

Мда

преди 1 година

Като ви казвам , че шиши няма да разреши на пп , дб да свалят имунитети вие не вярвате

42

158

преди 1 година

Единствената реална опозиция май, но много слаба..

41

Анонимен

преди 1 година

А на депутатите от Възраждане кога ще им поиска имунитета? Или то комунист на русофил не посяга?

40

Анонимен

преди 1 година

Пп иска 6-месечна комисия хахаха. Честита Промяна!

39

Анонимен

преди 1 година

Бойко и на сън ги стряска русоробите. Не могат и не могат да го забравят. Барселона , фотошопове с пачки, какви ли не щуротии измислиха да го смажат Ония обаче е жив и здрав и пак на власт. Ужас за русофилията в бг.А иначе да кажа на глупците които вярват на партенки Бойко е страшно печен беше и главен секретар на мвр врял и кипял играч. Как си представяте че ще направи аматьорски акции с незаконни къщи и пачки и злато в шкафче ???Че това даже Корни няма да го направи Камо ли ББ хахаха

38

Анонимен

преди 1 година

Разгеле - едно добро дело от БСП!

37

Анонимен

преди 1 година

Щом е така, сега е момента новото евроатлатническо конституционно мнозинство да забрани БСП и да демонтира паметниците на ***, Бузлуджа и Шипка, за да поемем най-сетне свободен дъх и да започнем строителството на нова демократична и правова България!

36

А ха

преди 1 година

ББ е вързан с руска връзка. Да се готви бързо!