20

Анонимен

преди 1 година

Т.Е. Българите, трябва да приемем бъркоча на едно ПОСОЛСТВО... Президента и той да приеме същото...Вече натиснаха бутона на Тагарев и още непрекрачил кабинета си взе да вдига евроатлантическата тупурдия за абсолютна и безрезервна подкрепа с всички средства за Украйна и това е само началото...Ясно е йато бял ден какви са целите на този политически тюрлюгювеч

19

Бай Чеп

преди 1 година

То преглъщане е ясно, но има и така нареченото "рефлекторно изпразване на стомаха", при което съдържанието на стомаха отива в канала.

18

Анонимен

преди 1 година

Така си мислиш хрантутнико!! ГЕРБ и ПП ги пишете бегали от политиката при избори. Този Преврат който спретнаха на обществото ни,няма шанс да бъде прието или забравено! Ще си платят сметката споко!!

17

Пич

преди 1 година

"Не е ли смешно това правителство е подкрепено точно от Пеевски и Борисов. Точно тия дето щяха да чегъртат :)" Не, смешното е, че Пеевски и Борисов са в парламента и за фактор, който не може да се пренебрегне. За тях са гасували голям процент от българските гласоподаватели. Това е смешното и тъжното, но това си е изцяло избор на българите. Да са ни живи и здрави, това си избраха.

16

До Пич

преди 1 година

може ли аз да отговоря вместо колегата? искаме народен съд 2.0, всички тия пумяри до стената, след което като в китай - сметката за патрона на семейството. следващите много ще се замислят какво правят и дали да ни продават на американци, германци, французи и кой ли не след това....

15

Анонимен

преди 1 година

Българското общество не е Сорос и отвореното му общество. По някое ереме ще почне да ви трепе като почне от мисирите и "социолозите"

14

До 20

преди 1 година

Друг ти отговаря. По - добре беше да остане служебното и да се назначат нови избори. Мислиш, че ще дойдат някакви пари от ЕС? Ще дойдат. Но НЕ за хората. А и ПРЕскъпо ще платим за тези пари. Ще платим с Животи!!!

13

Анонимен

преди 1 година

Казана лъжа над 100 пъти, ОСТАВА ЛЪЖА ДО КРАЯ НА ЖИВОТА. Друго правило НЕ СЪЩЕСТВУВА

12

Анонимен

преди 1 година

Най-притеснителното е, че тия аматьори и хорица от типа С. Стоев ще пипат конституцията. ДПС много внимателно ще си изиграят картите и ще искат узаконяване на правата им и признаване на малцинства. Затова е този зор. Може да стане наистина опасно в тази държава. Тия са на тежки опиати и дори не разбират какво става. Не е ли смешно това правителство е подкрепено точно от Пеевски и Борисов. Точно тия дето щяха да чегъртат :)

11

Пич

преди 1 година

"Чакай следващите избори и ще видиш колко го преглъща ***" Добре бе, пич, като го напишеш това нещо, хайде сега кажи коя коалиция теб лично би те задоволила, теб и "народа"? Кажи ти какво праитвлство искаш, за какво си гласувал? Дай да видим какво ти е предложението? Защото най-лесното е да лежиш на дивана и да пишеш глупости в Интернет, за това усилие не се иска.

10

Анонимен

преди 1 година

Ще преглъща докато не му заседне и като излезе и подпука всички тия политици ... тесен ще им се види света.

9

Не, не

преди 1 година

Правителството ще го глътне на народа !

8

Анонимен

преди 1 година

Щом е преглъщало лъжите и безобразията на Киро просто, Кокорчо, Радев, Хр.Иванов и сега ще преглътне. Българското общество, изстадало.

7

До 3

преди 1 година

Само дето НЕ е за Украйна, а за Сащ. " Америка - първа!!!" Ами какво ако Русия беше казала това или Китай??? Щяха да ги обвинят в какво ли не - от егоизъм до сатанизъм! Но за сащ е простено, така ли???

6

Анонимен

преди 1 година

Коя коледна песен ще слушате на Коледа? Джинг Гьобелс, Джинг Гьобелс!

5

Анонимен

преди 1 година

Вижте, тия к.ре.тени са не.годни. Ясно е, че ще омажат всичко. Просто нямат капацитета. Лошото е, че след това вече ако има избори ще ги спечели възраждане. Последния шанс беше преди години за герб и после за пп. Вече е късно, още едно ос.и.ране ще е пагубно. Отиваме към невиждани преди години сценарии за граждански войни

4

баба мара

преди 1 година

няма да преглъдне това е такова прос-таш-ко правителство че няма накъдепървият сигнал защо псевдоакадемик оставя науката и се занимава с политиказа тагарев се знае че ще започнат проблемите с украина финков го командваиван костов правосъдието също от костов какво очаквате сега само разправии

3

Анонимен

преди 1 година

Надяват се, че българското общество ще преглътне създадената коалиция, тъй както френското общество преглътна пенсионната реформа на микрон.

2

Анонимен

преди 1 година

33 години преглъщаме демокрация.

1

Териториален

преди 1 година

Няма ,кучетата на войната пак се разлаяха... Оставка